13

Анонимен

преди 6 месеца

Министъра и премиера и управляващите да не би да са аптекари драги ми опоненте. Фармацевтите които работят на гишета в аптеките а по закон те са магистър фармацевти нямат никаква вина. Кой печели от Проследяването управляващите вносителите и на част лекарите им капят парички.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Лекарства са необходими единствено само за тези ХОРА, които не са дорасли за ЧоВеци... Чо-Енергия, Век - Вечна, понеже имат само Ум....и нямат РаЗум.... Как може да изсипвате в в стомаха си неща които не са създадени пряко от природата и в тях няма Слънчева Светлина и след това твоят черен дроб да се чуди как да го преработи това "ПСЕВДО ЛЕКАРСТВО" за да го изхвърли бързо от организма, чрез потта на кожата, бъбреците, дебелото черво?

11

Анонимен

преди 6 месеца

Имам чувството боже прости ми че някой е седял и чакал да дойде на власт за да въведе това ужасно неприемливо решение с което да тормози всички по веригата а за някои ще бъде фатално за съжаление. Много хора прросто ще си загубим живота заради управленците.

10

аз

преди 6 месеца

До Анонимен 4. Това е измишльотина на аптекарите, не на БЛС.

9

Анонимен

преди 6 месеца

До номер едно. Сложих ти минус защото точно идеята не е добра. Идеята не е нищо друго освен едно Проследяване което си е откровен фашизъм.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Човекът е ангел с едно крило. Ако хората не се прегърнать, няма да полетят.... ((((((((((((((Бог да благослови България)))))))))))) напиши в търсачката на ЮТЮБЕ "Valia Balkanska Voyager Of NASA - MYSTERY Of Bulgarian Vojces" ....... ......... ......... ..... (((((((((((((БЪЛГАРИЯ + АМЕРИКА = ГЛАС В КОСМОСА))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 6 месеца

Още като започнаха мисирките да повтарят че нямало било лекарства разбрах че нещо се готви много от високо. Понеже по време на пандемията Проследяването се компроментира но много се хареса на управниците и те решиха да продължат с този фашизъм Проследяването.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Защо трябва пациентите лекарите и аптекарите да бъдат следени кой от какво боледува , кой какво изписва , кой при кого се лекува и забележете от къде от кой търговец/вносител си купува лекарствата. Проследяване на всичко и на всеки е целта което мен лично ме отвращава , фашизъм е.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Понякога вземам такива решения, че бръмбарите в главата ми стават прави и ръкопляскат.....

4

Анонимен

преди 6 месеца

Българския лекарски съюз който по принцип измисли да тормози лекари и пациенти с тези електронни рецепти с единствената цел приоследяване на хората и на лекарите и аптекарите е една изключително отрицателна организация която цели да унищожи българите и народ и държава !

3

Анонимен

преди 6 месеца

Пенсионер влиза в аптека. Отива до аптекарката, и снижавайки се към нея, й казва тихо: "Довечера имам интимна среща с комунистка. Моля препоръчайте ми нещо, което да ме направи сигурен" Тя му подава кутийка с кондоми с червени фигурки сърп и чук от времето на Ленин и Сталин. Той разкъсва един пpезеpватив. Презерватива се изправя и проговаря "Eбaaa бригадирки в колхоза" Но г-жо, от това външното, кожата де, си имам много! Този презерватив е за ***! Дайте ми нещо, което да ми увеличи вътрешното

2

Анонимен

преди 6 месеца

Много хубаво стана - утроихме опашките при лекарите, опашките в аптеките и използването на хартия.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Дигитализация по български - електронната рецепта трябва да се носи в аптеката на хартия. След гениалната реформа вече носим по две хартиени рецепти вместо една - за антибиотик и за друго. Шансът да получите антибиотика без да ви върнат при лекаря е нищожен. Некадърници - оставка! Идеята е добра, просто вие не ги умеете тези неща.