52

Анонимен

преди 10 месеца

До 52.... евреите никога не са имали собствена държава... били са по скоро като етнос..

51

Анонимен

преди 10 месеца

първата война на мохамед е да избие и изсели евреите от родните им земи в северна саудитска арабия (там са живели доста от тях) и да ги засели с араби от юга, понеже не го приемат за пророк. 1г. по-късно насила поислямчена еврейка от окупираните градове отравя мохамед и и той умира. 50г. по-късно генералите *** мохамед завземат йерусалим и го сриват с пръстта за отмъщение. въобще не се чудете, че евреите постъпват по същия начин, тяхната вражда е по-стара от държавата ни. тия всички са луди.

50

Анонимен

преди 10 месеца

А няма ли да осъди израел за това, че взриви тези болници и уби цивилните... Колко рев и сннкции имаше срещу Русия за много по малко... Даже и руските спортисти го отнесоха...

49

Анонимен

преди 10 месеца

ал кудс може да викаш на майка си с фереджето! градът се казва и винаги се е казвал йерусалим, само нашествениците араби са му викали така. все едно ти да живееш в румели милет, а не в тракия или мизия?

48

Анонимен

преди 10 месеца

сирия нападна израел в гръб, докато се отбраняваше срещу египет, сирия и саудитска арабия. нападно го точно от тези голански възвишения, после изгубиха войната. напомня ли ти на нещо от междусъюзническата война? когато се бием с румънци, османци, гърци и сърби едновременно? само че ние изгубихме, израелците спечелиха. нас ни отрязаха бая територии, израел е задържал само част от тези възвишения, откъдето са ги нападнали. побеждават в защитна война и няма кой да им каже копче.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Пopъчковите сopocoидни тpoлове много олекват в случаите когато нямат никакъв аргумент или обяснение. В такива случаи се опитват да пускат тезата, че техните опоненти са "дъpти" и "пpoсти".

46

към 42 /от вчера/

преди 10 месеца

ООН гласува за обявяване на израелските селища в окупираните палестински територии, включително Източен Ал-Кудс (Йерусалим) и окупираните Голански възвишения, за незаконни: 145 държави гласуваха в подкрепа; 18 страни се "въздържаха" от гласуване, включително Грузия; 7 държави гласуваха против: САЩ,Канада, Израел, Унгария, Микронезия (население 113 хиляди души), Маршалови острови (население 42 хиляди души), Науру (население 12,5 хиляди души)

45

Анонимен

преди 10 месеца

До 45В Одеса изгориха десетки деца и жени,и според..////Руското КГБ ги изгори, подпалвачите от години си живеят на свобода в Русия.

44

NVP

преди 10 месеца

В Одеса изгориха десетки деца и жени,и според стандартите на ЕС пак бе много хуманно за демокрацията.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Може ли да си представите 104 служители на ООН са убити от израелската армия и няма никаква резолюция на ООН осъждаща евреиските фашисти, нито пък укорна думица от ЕС! Тази западняшка демокрация тъне в лицемерие и гнилаш!

42

Хамаз

преди 10 месеца

Трябва да умре....!

41

Анонимен

преди 10 месеца

Неразбираемо е как Израел никой не го осъжда за превземането на Голанските възвишения в Сирия, както и за много други работи, явно наистина са богоизбрани :)))

40

Анонимен

преди 10 месеца

Стана като баснята за вълка и агнето! Даже много прилича на вълка.

39

Анонимен

преди 10 месеца

A ДПС и Шиши лично за кои са, за Хамас или за евреите ?

38

однако

преди 10 месеца

Щаб-квартирата на "Хамас" е в Доха /Катар/. Катар финансира "Хамас". Пиндостан и Еесовската Зона признават "Хамас" за терористична организация, но Не признават Катар за страна спонсорираща тероризма. Градинарска диалектика, а?

37

Анонимен

преди 10 месеца

Израел и да коли на живо палестинци, пак няма да ги изкарат виновни, те винаги са в правото си :)))

36

BG

преди 10 месеца

Тези болници преносимили са .

35

Анонимен

преди 10 месеца

То хубаво гласуват някакви неща,но не чух да осъждат Израел,че трепе наред този жив щит без да му пука,че някой нещо ще му каже.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Ало Борелката,, Хамас" се намира на своя територия, нещо което не може да се каже за израелската армия.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Значи ако терорист държи дете като заложник, пръсваш му *** на това дете с пушка-помпа и газиш напред. Така е джендерастично