53

рижко

преди 6 месеца

има и големи палати незаконни, но тях никой не ги закача! Все се саморазправят с най-уязвимите

52

Анонимен

преди 6 месеца

РОМИТЕ ОТ ГЕРБ СТАНАХА ИЗЛИШНИ И ПРОТЕСТИРАТ

51

Анонимен

преди 6 месеца

КУПЕНАТА АГЕТКА НА ГЕРБ

50

Анонимен

преди 6 месеца

Дано най-после и по селата да стане така. Имам съсед, който няма дори и външна тоалетна. Използва кладеница за шахта. Моят кладенец е само на 25 метра от неговия. Но кметчето и държавата ще се сетят за вода, когато вече е късно. Избори и власт да има, останалото като му дойде времето пак ще се намери някой балама с труда си да оправи проблема, а наследниците на съседа пак само ще лежат и лапат.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Добре, нали кадастър и регистри е имало и преди там да избуи това гето? Държавата дължи обезщетение за действия и бездействия на свои служители, нали? И след като служител си е бъркал в носа, и това се е допуснало- има ли право сега собственика да си иска обезщетение? Или давност и там е минала?

48

Всъщност...

преди 6 месеца

Това не са "вашите къщи". Това са незаконни постройки на окупиран чужд терен. Нормално е да искат да ги съборят. Все пак, ако някой етнически българин се "настани" в нечий имот ще има веднага подгонване с полиция. И като се сетя, че онова архитектче иска да взема имотите на хората и да настанява за цвят ей такива.... ми е много трудно да си представя, че тази схема работи :) Как смятате ще се интегрират тези от снимката? Сега си представете тази фамилия за съседи.... сигурно са 50 човека....

47

Анонимен

преди 6 месеца

Сега като ни натресат задължителното заселване на бежанци, ромите ще ни се сторят като ангели небесни:-((((

46

Анонимен

преди 6 месеца

Право на глас за местни избори, трябва да има само собственик на не по- малко от 1/4 идеална част от недвижим имот, с изрядно платени данъци. Имуществен ценз е неприятна работа, но има прецедент-и за етажната собственост решават собствениците. А за тези наши граждани ,отговора е в статията- там държавата трябва да влезе и да прекрати реалността от третия свят.

45

era

преди 6 месеца

с новото машинно гласуване станаха излишни. Няма смидъл да им дават пари. 80% незаконни къщи и никой не прави нищо! Ако беше за българим досега да са му съборили къщата и накарали да плати бутането. Та затова хич не ми дреме за тези храндутници.

44

Анонимен

преди 6 месеца

мчи напраиха си ала бала с машините ,алабала с бюлетините и протоколите и хопала готово

43

Анонимен

преди 6 месеца

Хората са прави. Страната е пълна с незаконни строежи. Някои от тях на големци, например на Владислава Горанов, или луксозни имоти посред резерват или ловно стопанство, къддето въобще не бива да се строи. А канализацията отделно е проблем също на не малко места в страната, включително курорти.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Братя роми, никой не прави нищо вече 3 години и по-зле ще става, дори и спират започнати проекти като магистрала Хемус. Идват времената на нищоправенето, времето когато се режеха лентички всеки ден и имаше подигравка за джипката ще останат само спомен!

41

Анонимен

преди 6 месеца

Българската поговорка гласи: Рибата се вмирисва откъм главата. Проблемът е в управлението, в случая на София. А липса на документи за къщите, където живеят хора, се оказа далеч не само в ромските махали, Вчера даваха за село в Разградско (май , или в Силистренско), силно пострадали от смерчовете преди дни, където пак къщите са строени без документи. Помним и акцията на Плевнвлиев срещу незаконното строителство в Несебър....

40

Съдията Дредд

преди 6 месеца

ВРЕМЕ Е гласуването да престане да бъде право на всеки и да стане ПРИВИЛЕГИЯ. Достъп до гласуване да имат тези които имат образование и са доказали че ЗНАЯТ отговорноста си когато правят избора си, тези които РАБОТЯТ и с данъците си допринасят държавата ни да става по-добра и тези които СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ и са социално отговорни.... Другите ? Заради тяхното гласуване сме докарани до тук да ни управляват техните себеподобни - неграмотни, крадливи и корумпирани "политици".....

39

dmx

преди 6 месеца

Всъщност, има кой да живее в 25-те процента необитаеми апартаменти, но така като гледам, на доста по-различни цени

38

Така ли

преди 6 месеца

Демек Фъндъковица *** я избирали всеки път за тва ли риве сега шопара Борисов. Тва което се наблюдава е големо отчаяние в строителните фирми по места - уж избраха наши кметове - от ГЕРБ обаче се оказа че пари няма, няма щот бюджета бил орязан. Парите за рушвети и крадене не са дадени - затова дебелия се тръшка в Търново, умира партията му - няма далавера няма ГЕРБ

37

Екстра

преди 6 месеца

Разбира се че ще им сринат бараките - който има работа ще си наеме истинско жилище ако намери, останалите обратно по родните места в страната.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Едно време са нямали право да гласуват.То който е на помощи не трябва и да има право.Гласуването трябва да е въпрос на чест,че внасяш данъци в държавата,а не като ползваш.Образованието също е важно,да могат поне да прочетат за кого гласуват.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Ако съм на тяхно място заминавам за Индия или САЩ или Англия. Не знам какъв го дирят тук.

34

хехе

преди 6 месеца

Супер. По-добре да не гласуват, отколкиото да си продават гласа!