56

до 58

преди 6 месеца

ти откъде знаеш, че са Мюсюлмани?! Не само Мюсюлманите са Против Избиването на 10000 невинни, бомбандирането на Болници и избитите над 3000 бебета и деца - всичко, от което са и МеждуНароднни Военни Престъпление - само, че Интересто - Путин го Осъдиха и има международна заповед за Ареста му за това, че спасил 100 украински деца като ги извел от териториата на което се води война, а за Бенямин Натаняху - нищо, дори е Почетен Гост на Байден, Блинкин, Макрон, Шолц, че и на нашия Академик!!

55

Анонимен

преди 6 месеца

Че в Украйна колко пъти вече намират същата книга и други нацистки издания при укронацистите?

54

Анонимен

преди 6 месеца

Между другото, книгата хич не е лоша. Интересното е, че нещата които се описват в нея, са много подобни на нещата които се случват сега.

53

300 000

преди 6 месеца

излязоха днес на Протеста в Лондон! обаче, за тва новини - няма!!

52

Щерю

преди 6 месеца

"Моята борба" е изключително тъ па книга. Бях разочарован след като я прочетох. Нищо. ***...

51

ККК

преди 6 месеца

Хитлер е бил Мъж на Годината на Американското списание "Time" предпочетен от милиони американци пред другите двама претенденти за номинацията английския мин.председател Чембърлейн и френския премиер Деладие ... и евреите нямат нищо.. ама нищо против. Тука някакъв брадат терорист си имал книжка на Хитлер - и голяма трагедия станала. п.с Сталин са го изборали дори ДВА ПЪТИ.... Ама... пак няма проблем. Що да има ?

50

Войната им е нужна !

преди 6 месеца

Като цяло Израел са национални социалисти или нацисти съкратено. Ако съпоставим идеологията открадната от австрийския художник през 1939- 1941 от самите юдеи ще разберете чене се различават .1 И двете учат за превъзходство на расата, 2.Гонят милиони от домовете им .3 Пращат по раса хора в гета и лагери (Аушвиц /Газа) .4.Използват дехуманициращ език към нежеланите.5. Подкрепят жестоки методи над слабите.6.Методи :Газови камери/ Бомби.Нацизма е бич от който света още не се е отървал .Време е!

49

Анонимен

преди 6 месеца

че тази книга свободно си се продава в България и защо да не се продава ?!

48

сън

преди 6 месеца

(евреин) ? с куче

47

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите са най-големите нацисти в историята.

46

шумен

преди 6 месеца

Прочетете и "Лъжата за шестте милиона" на Ричард Харууд.

45

Рендету

преди 6 месеца

Добре, че не знаете колко евреи имат тази книга по домовете си, че наистина ще останите доста шокирани! -)))

44

Анонимен

преди 6 месеца

Е и кво...и аз съм я чел.

43

Умен

преди 6 месеца

ЖАЛКАТА еврейска пропаганда край няма!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 6 месеца

1511

41

Анонимен

преди 6 месеца

Господин Презоидент, каква е корелацията между намиране на една книга и бомбардирането на болници в Газа, спирането на тока и водата там?

40

цирк

преди 6 месеца

В Украйна има фашистки отряди и маршируват с фашистки знамена но всички мълчат гузно.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Президентът на Израел иска да оправдае масовото избиване на най-малко 10 000 деца, жени и старци (което е неоспорим факт) с някаква фалшива новина за намирането на една книга в Газа. Трябва да имаш изключително нисък интелект за да се вържеш на такава пропаганда.

38

Седераст

преди 6 месеца

Моята борба е на моето нощно шкафче, скоро си я купих. Това прави ли ме терорист?Смахнати юдеи убийци на деца... не заслужават нищо добро!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Тези няма да си решат проблема с изтребление, само още повече ще ги намразят арабите и ще се появят буквално стотици хиляди потенциални терористи по цял свят които ще им върнат тъпкано.