8

Анонимен

преди 7 месеца

Е що така БСП се гневи на Ваня, тя не е член на БСП, осигури им да излязат от затъването си точно с нейния стил, харизма и виждания. Е явно БСП си иска старата забрава, преди Ваня и ще е заслужено. Кой, от коя партия е подкрепил Ваня, няма значение, хората така са решили. Григорова не е длъжна да следва сляпо и да съгласува всичко с БСП, защото ще загуби, да следва пътя си и да направи партия.

7

Защо да са обидни?

преди 7 месеца

Истината винаги е обидна! А вашите членове би трябвало сами да си решат кой да подкрепят, след като нямате собствен кандидат! Проблемът ви е че сте като старци в деменция- не помнят, не могат и са в нищото! Без да съм й симпатизант, Григорова направи нелоша кампания! А вие се скрихте като кукувица в чуждо гнездо!

6

Божил Божилов

преди 7 месеца

Ваня,започнете нов ляв проект.Сигурен съм,че на национално нива ще имате още по голяма подкрепа.Хората имат нужда от Надежда и Свобода.Народът иска Народна власт,а нефалшива демокрация и разядена от корупция пазарна икономика.

5

!!!

преди 7 месеца

Срам ме е даже да я слушам, език на махленска клюкарка интелект на селска кръчмарка!

4

Анонимен

преди 7 месеца

За Ваня Григорова е прав.Тази калинка много бързо си повярва и май толкова бързо ще бъде отлюспена от столетницата и ще и остане единствено подкрепата на леваците.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Тази дама не се усеща, че с медийните си изяви изпростява все повече и оставя само неприятно впечатление за себе си. Порастна й самочувствие до небесата, а си е типичен представител на популисти.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Ваня Григорова изкачи мечтания си връх. От тук пъгят води само надолу.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Избрали са да имат надпартиен кандидат. Какъв им е проблема? По свободен език. Не е част от структурите. Да се разберат.