125

Така е ..

преди 6 месеца

Извод: По лошо нещо от войната няма , защото се причинява от хора. Дори животните от един вид не се избиват по между си.Двадесет и седем милиона руснаци загиват през ВСВ , и Путин не разбра, че война в никакъв случай не трябва да се започва.Може би вече е разбрал , но спиране няма.

124

Анонимен

преди 6 месеца

Няма ли някой да им покаже на палестинците, докато траят бомбандировките, как да си дестилират водата чрез изпарение и от солената морска вода, поне вода за пиене да си правят или да им пратят такива системи, ако нямат редовно вода?

123

Анонимен

преди 6 месеца

ИЗРАЕЛ СЕ МОЛИ НА ЕГИПЕТ

122

до 120

преди 6 месеца

Пожелавам на твоето семейство и деца такива благодетели .Гледай видиа и ще видиш колко деца в Палестина в момента нямат храна и подслон и ядат трева.

121

Анонимен

преди 6 месеца

Израел губи войната която сам започна. Губи паддръжка, губи съюзници.

120

Анонимен

преди 6 месеца

Бомбандира се всичко там, не знам дали е останала здрава сграда в палестинския лагер, добре, че българите и българските граждани, се изнесоха от там навреме, работата е сериозна.

119

Анонимен

преди 6 месеца

ОБИКНОВЕН ВОЕНЕН ПРЕСТЪПНИК

118

Натаняхо ,Натаняхо

преди 6 месеца

Рано или късно арабите ще се сдобият и те със ядрено оръжие и просто арабското море ще ви отнесе ,рано или късно ,сега все още само вие сте ядрена държава ,но това може всеки миг да се промени и КРАЙ .

117

Анонимен

преди 6 месеца

За незнаещите искам да обясня че авианосците не могат да бъдат ударени . Има един вариант - да бъдат ударени с ракета с ядрен заряд .Питам , кой ще е този който ще се реши .

116

Анонимен

преди 6 месеца

Само едно ще кажа, от няколко дена, спряха видеата от там, защото не бяха за гледане, но на старите кадри се виждаше, че палестинците са затворени в един концлагер, като затворници, те нямаше как да се движат на никъде, нито да получават помощи. И откъм морето, където могат да си наловят риба, са затворени, перяха си дрехите в солена вода, защото и вода нямаха, а отскоро и гориво нямат за кислородните апарати в болниците и 36 деца ще останат без подаване на кислород и вече едно дете е починало.

115

Марокански хроники

преди 6 месеца

По време на немската окупация на Мароко през Втората световна война, местното арабско население е укривало по домовете си живеещите там евреи. Пазило ги е от масовото унищожение, което са им приготвили германците. Може би, българите не трябва много шумно да напомнят за спасяването на 50-те хиляди евреи в Царство България от депортация и геноцид в Третия райх. Така или иначе, благодарност няма...

114

Анонимен

преди 6 месеца

И какво общо имат Израел с 'гладуващите' деца? Изяли са им сандвичите и са им изпасали тревата, дето уж ядяли? Да, спряха да подаряват ток и пари на Газа и да им дават безплатни помощи, ама вече не са им длъжни с нищо. Газа имат обща граница с Египет, защо все Европа или другите да са им длъжни на джихадистите араби? Правиш десет деца, после ги зарязваш и отивал да колиш чуждите деца? Хамас са правителството в Газа, да се погрижат за своите.

113

Bormann

преди 6 месеца

Страхливото пссе вие на умряло. В миналото юдите си купуваха бързи и лесни победи над бедните араби, но паричките привършват, глад, мизерия и неминуема депортация от Палестина :)))

112

Ники

преди 6 месеца

Истината е че Израелците ако отстъпят дори малко и арабите го разберат. Арабите ще започнат да ги нападат с още по голямо настървение ( терористи, заложници, войски, ракети, каквото могат и ще знаят че предишният път им се е разминало). Ако Еврейският народ попадне в ръцете на Мюсюлманите ще бъде избит до последното дете!!

111

Анонимен

преди 6 месеца

Не виждам разлика от Хамас това,което прави Израел-убийство на хиляди деца в Палестина.Децата гладуват,накои ядат трева,няма вода,няма упойки,няма лекарства.Да,тероризма трябва да бъде унищожен,но не виждам какво са виновни децата.

110

Анонимен

преди 6 месеца

Аятоласите тръгнаха ли към Израел, кво стана , не искат ли да си изпълняват заканите .Чичо Сам го сърбят ръцете така че нервите му не издържат вече.

109

Анонимен

преди 6 месеца

Хора, молете се никога да не бъдем в положението на Израел и да преживеем и процент от това, което им се случва. Не го казвам в тяхна защита, а просто не виждам полезен изход - не може да ти изколят 1400 цивилни сред нахлуване в държавата ти, да вземат и държат заложници и да продължават да те обстрелват всекидневно с ракети. Няма държава, която просто да стои и да си остави хората на терористите. Няма и как да се молиш на убийци да не ти убиват още хора. Трябва да действаш. Ужасна катастрофа.

108

IQ 3.14

преди 6 месеца

израелската армия казали на хамас да излизат от тунелите и да веят белото знаме ако не искат да ги избият до крак. в отговор получили по радиото "русские не сдаютса"

107

Анонимен

преди 6 месеца

Човек трябва да е завършен пси*хопат, за да си държи детето тъпо и упорито 3 седмици в центъра на брутална война. Хайде, в началото може би не вярваш, че ще има конфликт, след 1-2 дни смяташ че че утихне скоро. После проявяваш безотговорен инат, ама 3 седмици? Толкова да не ти е жал за живота, че и да не ти пука за собственото дете? Какви е това? Не е нормално, никак даже

106

Я па я..!

преди 6 месеца

Хамас ощипаха Израел и сега да не се оплакват.Иран да не се намесват , ще ще го отнесат и те.