17

Браво Делянчо

преди 6 месеца

Ако продължаваш така чинно да следваш Американския интерес като нищо скоро ще те изкарат от Магнитски и ще ти размразят сметките по офшорките! А България кучета я яли. Нали така!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Естествено всичко това е под натиска на американците , ще слушкат щото парите на нашите крадци са там ,могат да им ги вземат когато поискат

15

Първо прокуратурата

преди 6 месеца

да се задейства и да разследва как така Костов продаде работещо Българско предприятие Нефтохим на Лукойл? Предприятие струващо милиарди беше захвърлено като салфетка срещу 150 милиона. И се озовахме в такова подвластно състояние. Но второ, добро или лошо все пак това състояние наред с дерогацията стабилизира цените на горивата. Сега обаче ППДБ презокеанските им владетели ги натискат да свалят дерогацията. И като стане 6лв за литър? Кво правим, а Кокорчо? Делянчо?

14

Анонимен

преди 6 месеца

14 г след продуктовото позициониране със сараите на Росенец - къщата с магазина в Барселона и переодичното отчитане на Златев при срещи на "белот" и пури за ЧЕКМЕДЖАН И ДОГАН - милиардера вундеркинд с опела Пеефски и Добрев - заедно с другите фигуранти - за гъби ли бяха...министърчето дет освен да плаща наем на мама и да урежда рода,съученици и приятели с държавна баница - кво друго свършИ- че не се сещам

13

чудя се

преди 6 месеца

А защо Добрев и Пеевски не кажат как така по времето на ГЕРБ, когато и те бяха част от управлението, защото Добрев е от ГЕРБ, а Пеевски - от вечния им коалиционен партньор ДПС, Лукойл не плащаха никакви данъци печалба, а впоследствие се установи, че даже са били на свръх печалба.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Този е голям артист, от зъл гений става кротко агънце и обратно, скоро ще си врътне опашката отново.

11

Всички сме ДПС

преди 6 месеца

11 То не пречи да му лапнеш мущука

10

Анонимен

преди 6 месеца

Господин Пеевски, кога ще хващаме кирките да бутаме Moчата? Още десетина намагнетизирани български политици и България ще тръгне по правилния път след 34 години ходене със задните части към Европа и ръце протегнати към Москва в очакване на подкупи.

9

срам

преди 6 месеца

Как може този да не е в затвора. Даже напротив - управлява той държавата. Срам и позор.

8

А по казуса Сиела

преди 6 месеца

или там както се казваше тая фирмичка с машините за гласуване, кога Пеевски има намерение да сезира прокуратурата по този казус? Или това са маловажни проблеми?

7

Пацани

преди 6 месеца

Нема лабаво

6

Таня

преди 6 месеца

Шиши е истински мъж , жалко е е зает

5

Ле ле,

преди 6 месеца

Руските таракани щели да бранят Лукойл да пълни гушите на Кремъл, за да не попаднел в ръцете на Пеевски? Евала "Асане"!

4

Пеевски ще

преди 6 месеца

Спаси България

3

Браво

преди 6 месеца

Това са истински мъже политици!Не такива меки китки като рус0р0бите които ги плюят тук.

2

...

преди 6 месеца

Русофилът "Асан" и той се изходи!

1

Българин

преди 6 месеца

А Прокуратурата защо не се самосезира? И винаги трябва да се обяснява,че тоя милиард е измъкнат от джоба на българският потребител, да пълни гушите на Кремъл!