260

жорето

преди 10 месеца

Спирам плащането на данъци - тагаренко да взема пари откъдето намери, но не и от моите данъци /ЕГАТИ държавицата недна/

259

Анонимен

преди 10 месеца

Кой че грабне комисионата )

258

Анонимен

преди 10 месеца

Истината е, че купуваме остаряла техника на висока цена. Новият Страйкър няма да е за нас.

257

ИВАН

преди 10 месеца

КОЛКОТО И МАШИНИ ДА ИМАШ, АКО НЕ ПРОИЗВЕЖДАШ БОЕПРИПАСИ, НЯМА КАК ДА ВОДИШ ВОЙНА! ТОВА СА ПАРИ НА ВЯТЪРА ПОЧТИ!

256

Анонимен

преди 10 месеца

МОСКВА ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ

255

Василева

преди 10 месеца

Страхотно ,,наливате пари в най- голямата икономика без да имаме нужда от БТР и а пари за нова детска болница няма ..пари за образна диагностика в детската болница няма Магарев и Академика ,Кокорчо и тн не сте българи срам

254

Анонимен

преди 10 месеца

значи 3 млрд за хартиени самолетчета, още 2.5 за тия трошки = 5.5 млрд от нашите пари заминават за САЩ без да са ни дали нищо. Това са половината от парите за Белене, които "трябва да се плащат от българския данъкоплатец години наред" , както се изакаха "експертите". Сега щяхме да имаме евтин ток, дори износ.

253

Анонимен

преди 10 месеца

Вува Путин все повече заприличва на себе си.

252

До Червените квичат

преди 10 месеца

Не ме кефи, че цените на всичко се повишават, защото Путин. Не кефи как ми обясняват постоянно, че пари няма, а теглим милиарди, за да спонсорираме САЩ, защото Путин. Не ме кефи как приоритета на управляващите е да харчи пари за помощи на чужди държави, а нашия народ мизерства, разбира се, защото Путин. Ако това ме прави "червен" хубаво, ама вие сте антихора, при това доста кухи антихора и на ваш гръб също тежат тия повишавания на данъци, такси и дългове. Ако смятате, че ще ви подмине лъжете се.

251

Червените квичат

преди 10 месеца

Дрогаре: Не ви кефи че се въоръжаваме срещу Руснята нали

250

ПУТИН

преди 10 месеца

УКРИТЕ МЕ ДРАХА, ИМЕНЦЕТО МИ РАЗПРАХА

249

Папун

преди 10 месеца

Абе нещо ми бяга малко математиката, но явно 183 машини плюс оборудването за екипажа ще бъдат тези 2.5 милиарда. Макетата взеха към 50 машини за 210 млн. Долара. Как и да го смяташ .... Пак не излиза 2.5 млрд. Лева за 183 машини. Пак ще си развъртят някое милионче за тях. Ама нищо де. Важно е да се модернизира. Въпреки, че 2025 ...... Сигурно и те са още на чертеж

248

Анонимен

преди 10 месеца

единствения шанс срещу врага е ако умре от смях, като види армията ни, а може и само министъра или някой негов съветник да е достатъчен.

247

251-ви И ти трябваше

преди 10 месеца

да си като болно прасе, от твоя джоб излизат тия пари. Докато ти обясняват, че няма няколко милиона за медицински хеликоптери теглиха заем 10 милиарда, за да дадат 8 от тях на САЩ за несъществуващи самолети. Сега пак нещо ни будалкат, оня ден хората протестират, че вода нямали, а правителството "хоооп!" - 2,5 милиарда на САЩ за техника от, която нямаме нужда. От твоя джоб излизат тия пари, а дълговете са на твой гръб, и ти трябва да си болно прасе.

246

Анонимен

преди 10 месеца

Това е много добра сделка, вместо БТР-и които горят по 100 л на 100 км.

245

Матрял

преди 10 месеца

А познайте от раз кои са по големи скрападжии-ромеите?

244

Анонимен

преди 10 месеца

Предлагам Тагаренко спешно да закупи няколко ядрени подводници, че да има с какво да се евакуира към Аржентина след като червената армия мине дунава!

243

Пояснявам

преди 10 месеца

Плащане в брой! От ***.лавият народец!А сага дружно: "Кой не скача е червен!"

242

даа ама кога

преди 10 месеца

е трябват пари за *** ,а самолети и бронирани коли ще ги видим само на картинка ,те са за евреите и *** ,ка вика кокорчо - да го духат бедните

241

Анонимен

преди 10 месеца

ДОСТАВЯМ 200 ВАДЕНКОВИ БОЙНИ МАШИНИ ЗА 5 МИЛИАРДА ЛЕВА. 17 СА БОНУС ОТ МЕН!!!