44

Анонимен

преди 10 месеца

Девиз от комунизма:Властта от народа за народа.Всички знаем дали беше така.И по точно властта от народа отиде в ръцете на Човекът от народа.И той казваше,че над него е само Господ.Какви прилики само!

43

Анонимен

преди 10 месеца

Абеее,тоя народ,дето го употребявате като тоалетна хартия,ако грабне сопата,ще ви разпердушини всичките мераклии за власт и пари?

42

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя явно доста парички е взел, за да може да си позволи да плати на няколко стотин човека да се правят че са му в партията.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев се настани на държавната хранилка. Сега ще има да му плащаме температурните винарни.

40

освободете жертвите

преди 10 месеца

Освободете жертвите на Гешев, че после ще осъдят България, нема мое им платим обезщетението, Николова ли беше тая арестуваната кметица - пуснете я, всеки знае че е нагласена от бате Ваньо Геша

39

Гешев Фалконе

преди 10 месеца

Няма да забравим атентата срещу Геши Фалконе, как имаше 30 метра кратер и беше отсякъл цяла гора с дървета. Сачмите бяха с големина на портокали и са летели с 40-50 пъти скоростта на звука. Гешев Фалконе оцеля като по чудо. Помните ли? Мафията опита да го убии. Защото той изпоарестува всички мафьоти.

38

Грую

преди 10 месеца

Това как се съкращава - ГраБ?

37

Анонимен

преди 10 месеца

ТОЯ ПА СМЕ ШНИК...

36

ХАхахахаХАХАХАхахаха

преди 10 месеца

Не го приеха като Адвокат в Кюстендил и несретника сега ще работи "говереща глава" в сутрешните блокове. Е га ти смешникa. Нон-стоп излагация.

35

Поредният

преди 10 месеца

фалирал "месия" дето ни залъгва и баламосва с "Градил Илия килия"...,и после,като се огледаме пак сме в тия...!?!?!?Кой поред,който драпа със зъби и нокти да е по-напред?!?!?!

34

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя ръб Гешев е проект на руските служби. Друг въпрос е колко са отчаяни руснаците за да наливат пари в такъв неудачник като Каскета. С тия соц-лозунги и 1989 нямаше да пробие кво остава за 2023та.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Поредният психично болен устремил се към копанята на властта. В Бг просто е страшно!Боковци, Соколи, Гаргамеловци, Ниновици, Копейки, Чалгари, няма да ми стигне цял ден да изброявам тези алчни ненормалници. Ръката божия най-вероятно е проект на руски сили. Тоя няма пари за политически проект. Службите що спят?? Аааа, забравих, те са пробити по руската линия. Абе егати смешбата държава с турбо-глОпав народ е тва Бг.

32

Главанак

преди 10 месеца

А какво направи Гешев за осъществяване властта на този народ? Ами просто забави делата на най- големия мафиот,Черепа му каза името, за да изтекат давностните срокове или три години не пипна нищо по тях! Сега е лесно да се говори от името и за народа, горко му, който мзу повярва!

31

Край

преди 10 месеца

"искаме и предимство на мажоритарния елемент за избор на народни представители". Няма такова нещо като мажоритарен елемент изборите са само едни МАЖОРИТАРНИ в 2 тура. Всичко друго е имитация на избор и води до ерзац демокрация.

30

Бай Иван 2

преди 10 месеца

Абе тоя какво му стана? Всички знае, че Шиши и Боко го държът на каишка ! какви политически проекти какви 5 лева? Че и власт на народа ! Късно е моме за китка !Ти си един от основните виновници да мсе на този хал!Ако имаше топки като Кювеши друго щеше да е!

29

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев прави разчет на изборите без никога да е печелил такива. Критикува партийната система, която беше същата като по времето на неговото прокурорстване, но тогава му беше удобно в креслото. Когато имаш някакви постижения, тогава критикувай.

28

Анонимен

преди 10 месеца

някои го е излъгал, че става за тази работа

27

anon

преди 10 месеца

А народен съд ще има ли? За един приятел питам.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Този има шанс да избута Тошко Йорданов като главен комик в политиката.

25

Алов

преди 10 месеца

Дори 1000 човека няма събере