44

Анонимен

преди 7 месеца

Девиз от комунизма:Властта от народа за народа.Всички знаем дали беше така.И по точно властта от народа отиде в ръцете на Човекът от народа.И той казваше,че над него е само Господ.Какви прилики само!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Абеее,тоя народ,дето го употребявате като тоалетна хартия,ако грабне сопата,ще ви разпердушини всичките мераклии за власт и пари?

42

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя явно доста парички е взел, за да може да си позволи да плати на няколко стотин човека да се правят че са му в партията.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Гешев се настани на държавната хранилка. Сега ще има да му плащаме температурните винарни.

40

освободете жертвите

преди 7 месеца

Освободете жертвите на Гешев, че после ще осъдят България, нема мое им платим обезщетението, Николова ли беше тая арестуваната кметица - пуснете я, всеки знае че е нагласена от бате Ваньо Геша

39

Гешев Фалконе

преди 7 месеца

Няма да забравим атентата срещу Геши Фалконе, как имаше 30 метра кратер и беше отсякъл цяла гора с дървета. Сачмите бяха с големина на портокали и са летели с 40-50 пъти скоростта на звука. Гешев Фалконе оцеля като по чудо. Помните ли? Мафията опита да го убии. Защото той изпоарестува всички мафьоти.

38

Грую

преди 7 месеца

Това как се съкращава - ГраБ?

37

Анонимен

преди 7 месеца

ТОЯ ПА СМЕ ШНИК...

36

ХАхахахаХАХАХАхахаха

преди 7 месеца

Не го приеха като Адвокат в Кюстендил и несретника сега ще работи "говереща глава" в сутрешните блокове. Е га ти смешникa. Нон-стоп излагация.

35

Поредният

преди 7 месеца

фалирал "месия" дето ни залъгва и баламосва с "Градил Илия килия"...,и после,като се огледаме пак сме в тия...!?!?!?Кой поред,който драпа със зъби и нокти да е по-напред?!?!?!

34

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя ръб Гешев е проект на руските служби. Друг въпрос е колко са отчаяни руснаците за да наливат пари в такъв неудачник като Каскета. С тия соц-лозунги и 1989 нямаше да пробие кво остава за 2023та.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Поредният психично болен устремил се към копанята на властта. В Бг просто е страшно!Боковци, Соколи, Гаргамеловци, Ниновици, Копейки, Чалгари, няма да ми стигне цял ден да изброявам тези алчни ненормалници. Ръката божия най-вероятно е проект на руски сили. Тоя няма пари за политически проект. Службите що спят?? Аааа, забравих, те са пробити по руската линия. Абе егати смешбата държава с турбо-глОпав народ е тва Бг.

32

Главанак

преди 7 месеца

А какво направи Гешев за осъществяване властта на този народ? Ами просто забави делата на най- големия мафиот,Черепа му каза името, за да изтекат давностните срокове или три години не пипна нищо по тях! Сега е лесно да се говори от името и за народа, горко му, който мзу повярва!

31

Край

преди 7 месеца

"искаме и предимство на мажоритарния елемент за избор на народни представители". Няма такова нещо като мажоритарен елемент изборите са само едни МАЖОРИТАРНИ в 2 тура. Всичко друго е имитация на избор и води до ерзац демокрация.

30

Бай Иван 2

преди 7 месеца

Абе тоя какво му стана? Всички знае, че Шиши и Боко го държът на каишка ! какви политически проекти какви 5 лева? Че и власт на народа ! Късно е моме за китка !Ти си един от основните виновници да мсе на този хал!Ако имаше топки като Кювеши друго щеше да е!

29

Анонимен

преди 7 месеца

Гешев прави разчет на изборите без никога да е печелил такива. Критикува партийната система, която беше същата като по времето на неговото прокурорстване, но тогава му беше удобно в креслото. Когато имаш някакви постижения, тогава критикувай.

28

Анонимен

преди 7 месеца

някои го е излъгал, че става за тази работа

27

anon

преди 7 месеца

А народен съд ще има ли? За един приятел питам.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Този има шанс да избута Тошко Йорданов като главен комик в политиката.

25

Алов

преди 7 месеца

Дори 1000 човека няма събере