83

ПЕНСИОНЕР

преди 7 месеца

ДО КОГА ЩЕ СМЕ РРОБИ НА КРЕМЪЛ, ДО КОГА ЩЕ СМЕ КОЛОНИЯЛНО ЗАВИСИМИ ОТ МАСКВЕ? НЕ НИ ТРЯБВА МИТРОФАНОВА, РУСКИ ПОПОВЕ МООЧА И ВСЯКА УЛИЦА ДА Е КРЪСТЕНА РА РЮШНЯК! НЯМАМЕ ЛИ СИ НАШИ ВИДНИ ЛИЧНОСТИ, ЦАРЕ, ХАНОВЕ, ХАЙДУТИ, УЧЕНИ, ДУХОВНИЦИ, ПИСАТЕЛИ И ПОЕТИ ЗА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ 1300 ГОДИНИ ТА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДА Е С РУСКИ ИМЕНА??

82

Анонимен

преди 7 месеца

Доста лай номети гледам се развихрили тук,ама прости като гъби и надалеч се усещат по неприятната миризма

81

Анонимен

преди 7 месеца

Тия пак се правят на ощипани моми.Голяма част от газта и петрола,които влизат в Европа са си руски,само че минали през някоя друга държава(напр. Турция) и съответно на по-висока цена.Опитват се да ни затворят рафинерията и да купуваме краварски бензини и дизел по 5-6 лева литъра.Долни лъжци

80

СПАС

преди 7 месеца

ИЗЛИЗА, ЧЕ ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА СМЕ ПОСТРОИЛИ ЯЗОВИРИ, АЕЦ И ТАКЪВ ЗАВОД ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ!!!! И НЯКАКВИ *** Н ДЕ ЛИ ЩЕ НИ КАЗВАТ КАК ДА ГИ ЗАГРОБИМ И ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! ВЪН ОТ ЕС И НАТО!!!!! ДРУЖБАТА С РУСИЯ Е КАКТО ВЪЗДУХЪТ И СЛЪНЦЕТО ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО!!!!!!

79

БЪЛГАРИНА Е БОГАТ

преди 7 месеца

КВО НИ ДРЕМЕ, ЧЕ СА НИ ГЕПИЛИ ЕДИН МИЛИАРД ОТ КРЕМЪЛ? ВАЖНОТО Е ДА НЕ НИ ПРЕКАРАТ С НЯКОЛКО СТОТИНКИ В МАГАЗИНА И КИРЕТО С АСЕН И МОЛЕЦА ДА НИ ЩАВЯТ.

78

Баба Гошка

преди 7 месеца

Не ми дреме от кой ще вземат петрола, ако ще и от марсианците, но да се продава на 2,00лв литъра, а не на 3,50

77

Анонимен

преди 7 месеца

То цяла европа заобикаля санкциите като си купува газ от арабите, знаейки, че те купуват от Русия. Ама за пред хората само се измислят нови и нови санкции, а в крайна сметка вместо да фалира русия, ще фалира европа. Сащ не ги броим, щот те хартия за печатене на $$$ имат достаВсичко е на гърба на обикновените хора.

76

Реалист

преди 7 месеца

Българския Център за изследване на демокрацията и Центъра за изследване на енергията и чистия въздух - какво произвеждат тези работливи хора в тези НПО-та или каквото са там, по какъв начин помагат на българската икономика - отговорът е ясен - по никакъв, просто изпълняват заповеди от посолството/та. Уволнение на момента, когато дойда на власт!

75

ИСКАХТЕ ПРОМЯНА?

преди 7 месеца

ДВОЙНО ДАНЪК СГРАДИ, ДАНЪК КОЛА, ТОК, ВОДА, ХЛЯБ И ЗА КАПАК БЕНЗИНА 4.00 ЛВ, ЗА ДА ПОМОГНЕМ И НА БРАТЯТА РУСИ С 3 МИЛИАРДА? ЩОТО СМЕ БОГАТИ БЕЕ, КВО ПЛАЧЕТЕ?

74

Гошо

преди 7 месеца

Политико?! Що е то и с какво се пие? Явно няма спирка на фалшификатите. Продължавайте и се надявайте някой да ви повярва.

73

!!!

преди 7 месеца

"според които вероятно рафинерията е нарушила забраната за продажба на петролни продукти в други страни членки на ЕС." ..........................Колко вероятно - да или не?

72

...

преди 7 месеца

еми рашистан си е терирстична и мафиотска държава! в това няма спор! гледам рподажната путинофилия тука продъжава да ми твърди, че рашистан е рая ама от тука ми лаят и иискат да им се плаща я в долари я в евро, но не и в копейки! Що така бре продажници!? Инак за лукоил може да се каже, че десетилетия наред НЕ внасяше данъци към България! даже 2008 ли беше 2010 ли беше бяха написали, че печалбата им била 10к лв за цялата година! ЛЪЖЦИ и МАФИОТИ или казано по друг начин рашистан!!!!

71

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ отпуснаха 900 хиляди долара за "борба с дезинформацията". Ето как се усвояват тези пари.

70

Българин

преди 7 месеца

Сега разбрахте ли защо Радев и останалите московски наколенки драпат със зъби и нокти за Лукойл? Включително и уж "опозиционрката" във БСП Ваня Григорова драпа яко за да защитава позициите на Лукойл. Срещу трохи от печалбите, тези хора продават българските интереси на руските терористи.

69

измама

преди 7 месеца

Доклада е платен от Сорос и фондации са на Сорос.

68

Питане

преди 7 месеца

На кого е връщал ресто Вальо Златев? За един приятел питам....

67

Знаещ

преди 7 месеца

Това са си врътки от време оно доста преди войната и по цял свят.Санкция на кораб и рафинерия е пълна глупост защото единствено може да проработи когато ударя банките!Там е заровено кучето защото все пак някой плаща и никак не е ахмак на кого и как.Толкова пара в офшорки за разплащания???Много ясно че като не може да се проследят парите ще има далавера а нас все още ни джобят по границите!Кашмер

66

1234

преди 7 месеца

щом националната сигурност се крепи на журналистически разследвания - при това явно платени, да затваряме държавата

65

То се знае

преди 7 месеца

Руснаците са мошеници във всяка дейност.

64

Анонимен

преди 7 месеца

Нормално,все пак трябва да плащаме за комунистическия франчайз използван от варненския бхаратин да ни придърпа към руската орбита.Да не мислите че е безплатно?