28

баба мара

преди 7 месеца

и какво да ви обръщат внимание вие се въртите като пумпал ту с едните ту сдругите на вас изобщо не може да се разчита вие не ставате за партнъор

27

Анонимен

преди 7 месеца

Тая остаряла швестерка от коя дупка изкочи ?!? Пардон пещера :)

26

Анонимен

преди 7 месеца

А КЪДЕ Е ЧЕРЕПА- НАЛИ ДОЙДЕ ДА ЗАВЗЕМЕ ВЛАСТТА.....

25

Късно е

преди 7 месеца

СлаФчо,кога те избраха хората и можеше да танцуваш - ти се уплаши и избега.

24

Велин

преди 7 месеца

Горките хорица в Ловеч, ама каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

23

Марко

преди 7 месеца

Славчо,Славчо да се криеш от избирате ли,от народа и от себе си не е геройство! "Има такъв народ" скоро ще стане ВМРО -2.С приказки,музиканти и сценаристи. само чалга шоу по телевизията ти!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото по-*** е един човек, толкова повече обвинява другите за собствената си некадърност.

21

Анонимен

преди 7 месеца

За по-долу коментиралия под ник Реалист, уважаеми господине, когато коментирате не е лошо да се запознаете малко с фактите и законите! За местни избори се изисква отседналост, тоест настоящия ти адрес да е в България от 6 месеца,, докато за другия вид избори не се изисква, затова Василев е можел да гласува за президент, парламент и евро депутати!

20

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 24 Не е милиардер, но това не е важно. Важното е, че според теб това е порок. Явно ти слушаш Моцарт НА (а не ЗА) закуска.

19

Иван

преди 7 месеца

Слави ти успя! Няма такава държава! Срутихте я с баце , Доган и сие.....

18

ПИТАНЕ

преди 7 месеца

Славчо,върна ли държавната субсидия за партията?Затова мълчиш,само знаете да плюете и да се държите гаменски.Какво положително нещо са направили депутатите от ИТН,освен да говорят лъжи,да се хилят неадекватно и после да се събират и да говорят как са им го начу...ли на всички.Ти имаше възможност-не я оползотвори.Сега мълчи и не се прави на най-големия морализатор в републиката.Всички знаят как влезе в НС,но тогава не говореше за изборите.Трябва хората да са си загубили акъла,за да ти вярват.

17

...

преди 7 месеца

До до Ох ! Това е клавиатура на Самсунг,където под "О" , е ...Э! Слави е руска матрьошка,така че не търси под вола теле!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Прав си.Няма такава партия.Има едни чалгари,които се взеха много насериозно,дори спечелиха парламентарни избори с такива като тях,но после тотално се сринаха от алчност и некадърност.Затова никой не ги отразява.Не са ни интересни.

15

smoke_chiba_chiba

преди 7 месеца

От дивана е лесно.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Да живее софийската съветска интелигенщина - Слави Чалгара, Боко Пъдара, Тошо Свинара, Ицо Комара и Мишо Шамара и Бъстър Кийтън!

13

Анонимен

преди 7 месеца

От първа политическа сила, до рИване по медиите за това, че вече не ги бръснат .... Безценно. А преди няма и година и половина ни обясняваше, че връщал мандата, защото щели да вземат пълно мнозинство в Парламента.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Няма и такава холограма :) Този не е жив поне от година сигурно.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Няма такъв чaлrap

10

Реалист

преди 7 месеца

Защо медиите не отразяват темата - Асен Василев как е гласувал преди 5 месеца, а сега не може и как е министър, при положение, че е двоен гражданин. Нито една медия не отрази този грандиозен скандал. Не гледайте български медии, всички са на хранилка към посолството, какви медии са това, кукли на конци!

9

Ох,

преди 7 месеца

Гледал нациэналните телевизии,защото били."национални", и били "телевизии"??? Български телевизии не гледам! Приличат ми на някакви черни хроники,на които единствената цел е да смачкат самочувствието на Българина! Тоя че печели,също е част от тази черна хроника!