51

Сата НАТО

преди 7 месеца

В Западните покрайнини и досега не говорят добре сръбски и истинските сърби от вътрешността им се смеят, че не уцелват падежите. Освен, че никога не са били сръбски, след Освобождението до 1919 г - 40 години са били част от Българската държава - също кскто Кюстендил или Самоков или Видин. Сърбия съществува само за да прави мръсно на България. Сърбия е извършила етнически геноцид на българите в Западните покрайнини и Македония.

50

Христо Христов

преди 7 месеца

До Анонимен/49 "Каузата ни сега е да дадем зорлем два български паспорта на някакви заложници на Хамас, които са внуци на избягали някога си от България евреи. Така казаха управляващите! Всичко друго извън българските граници - зАбрави!" - е па 85% гласуваха за това.

49

Христо Христов

преди 7 месеца

То в Македония няма толкоз дет се пишат българи... ПП. Те в България хората не искат да са българи.

48

Анонимен

преди 7 месеца

при всяко положение трябва да се ликвидира руската разветка на балканите тр клатят лотката и насъскват сърбите а тях ако се пробват сами винаги сме ги били но пак казвам не белград а москва е врага и рано или късно трябва да освободим Казан Волжка

47

Анонимен

преди 7 месеца

Какво става с Източните покрайнини?

46

реалист

преди 7 месеца

Въпроса е каква ни е калзата а такава няма още с идването на комунистите и тогава ще имаме и цели ...Просто трябва държавна политика за развитие и подпомагане на тия региони с добро и взаимо изгодно сътрудни4ество с Белграт (.КАТО ОСНОВА) и главна политика ... пък ако ония за пореден път се вземат за умни е да си ина и готовност за план ВЪРБА .. но но основновата е за предпо4итане сега не е време за империй 3-5-10 морета а за нормално развитие на Нашите си територий

45

Анонимен

преди 7 месеца

За съжаление миналото те преследва безмилостно. Русия окончателно беше забравила за Украйна цели 33 години, но изведнъж-майдани, преследване на рускоезичното население, бомбардировки над Донецк, струпване на оръжия по украино-руската граница и се принудиха да реагират. Арестович попита-добре, преследвате рускоезичното население, тормозите го, поне ги отзовете от фронта. Но не, те ги мобилизират, за там няма задръжки.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Каузата ни сега е да дадем зорлем два български паспорта на някакви заложници на Хамас, които са внуци на избягали някога си от България евреи. Така казаха управляващите! Всичко друго извън българските граници - зАбрави!

43

стига простотии

преди 7 месеца

Ако направим животът в България по - добър, вески ще иска да дойде при нас. Но...нашия стандарт е не по добър от сръбския, който подчертавам не са в ЕС, така,че ...гледаме си кола в окото , а не гредата на съседа. Тези "форуми", " вопли" , "обструкции" и " ветото" срещу РСМ доведоха само до проблеми за всички. Копейковците ни надъхват, с цел не да сме добре, а да сме зле. Осъзнайте се.....

42

Анонимен

преди 7 месеца

Баба ми до края на живота си кълнеше Георги Димитров, защото официално бил заявил, че Западните покрайнини никога не са били български. Част от роднините на баба ми са от Босилеград и района около него.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Никога нищо не е загубено. Когато сърбите са взели покрайнините там е нямало сърби, ама са ги направили сръбски, нали? Значи е възможен и обратният процес.

40

До 43

преди 7 месеца

Прадядо ми е от Босилеградско и след 1920 година бяга оттам. Аз съм потомък, както и много мои роднини и съседи от някога. Реален съм, не съм лъжа и живеем в България.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Каква кауза за Западни Балкани? После питате защо Люксенбург, която е по-малка от София е щастливо най-богатата държава. Защото си гледа в собствената паница и няма териториални претенции. Ей, затва.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Кирил Петков продаде каузата ни в Македония, сега предава и каузата на България и в Западните покрайнини!

37

Анонимен

преди 7 месеца

То по същата логика за какво ни е Европейският Съюз, каква ни е ползата от него?

36

Анонимен

преди 7 месеца

Подобно на Македония България загубва по- скоро територии, но населението в голямата си част се прехвърля у нас и днес потомците им тук са много пъти повече от останалите отвъд границата///Това е голяма лъжа за Македония и още по-голяма за Западните Покрайнини.

35

Добър ден

преди 7 месеца

Тя България е загубена от 33 години много и здраве и покрайнини и среда и всичко е загубено и продадено

34

Анонимен

преди 7 месеца

Подобно на Македония България загубва по- скоро територии, но населението в голямата си част се прехвърля у нас и днес потомците им тук са много пъти повече от останалите отвъд границата. По- важното са хората все пак. Комунизмът бе фатален за обезличаването щого в Югославия имаха по- висок жизнен стандарт и желанието да се свързват с родината България силно намаля. Днес пък доста се изселиха към България щото сърбите не развиват тези свои райони. Една част от това население отива и в Македон

33

като за продажници

преди 7 месеца

Не , не е намирана още , спущат ни ги разни от другаде , ама не са български .

32

IQ 3.14

преди 7 месеца

на копейките не им върза да направят цирк в косово и сега ще изнесат революционна дейност към нашата граница. отделен е факта, че на територията на украйна и на рф има милиони етнически българи, които не виждам да си чупят краката да се връщат, въпреки че в украйна има война, а глубинката на бившия сесере е прогнила