114

Анонимен

преди 6 месеца

Опаа, нали бяха ликвидирали 280 000 руснаци сега изведнъж станаха 150 000,знех си аз че руснаците възкръсват.

113

ПУТИН

преди 6 месеца

ХАХАХАХАХ. Че военния сезон тепърва започна. Те мир искат. АХАХАХХАХА. Мир ще има напролет, сега е време за жътва !

112

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Най-доброто шоу - всяка вечер гледам записите от деня с денацифицираните руснаци по полето.

111

БИСМАРК

преди 6 месеца

Има стотици начини да изкараш Руската мечка от бърлогата но за да я върнеш обратно там ,трябва да и дадеш своята бърлога. Така че ..... Укрите вече са много тежко прие бани !!

110

МАРИЯ

преди 6 месеца

Сергей Лавров до последно. До септември месец търсеше всякакви възможности за преговори. Накрая на човека му писна и заяви ,че след като не искат мир всичко ще се решава на фронта.Забележете след като Дипломат номер 1 на Русия който е учен да решава всички спорове на масата , и иска война.Само си представете каква цена ще платят Укрите за мир. Със сигурност ще останат без излаз на море и ще се сбогуват и със втория по големина град в Урайна - Харков !!

109

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 120 Другаре, това го повтаряте от първия ден на войната и само претенциите ви от ден на ден стават все по малки.

108

Анонимен

преди 6 месеца

Когато осъзнаете, че Украйна не може да спечели нито бързо, нито бавно, ще седнете да преговаряте за мир. Колкото повече отлагат, толкова повече ще губят. Ако бяха спазвали Минските споразумения, щеше да имат и Донбас, вярно с повече автономия, но в Украйна. Сега да се готвят за загуба на Одеса и Харков, както и излаз на море.

107

АНГЕЛ

преди 6 месеца

Ще клекнат те, но незнам дали са разбрали че залога на Русия се е вдигнал неимуверно и ако вече искат мир трябва да предложат на Путин повече отколкото си е мечтал преди войната . Все пак са инвестирани доста пари и животи в тази война и те трябва да бъдат овъзмездени по някакъв начин.Русия няма да приеме нищо по малко от Одеска, Запорожка,Херсонска .ДНР ,ЛНР ,Харковска и Кримска области да бъдат признати от Украйна за Руски територии. Военен неутралитет за Украйна и премахване на санкциите

106

стига бе

преди 6 месеца

Това "Украинската лятна офанзива, макар и да нанесе несъразмерни щети на руските войски и способности" е тотална лъжа. Защото всички военни са наясно, че няма как при атака на дълбоко ешелонирана отбрана, с минни полета отпред, с превъзходство във въздух и артилерия, защитника да понесе по-големи щети от атакуващият. Знам, че ви се иска, но това не е филм, а реален живот и война. Даже американски военни анализатори го казва, но вие такива не цитирате тук. Въпреки това реалността с друга.

105

До Осман и со

преди 6 месеца

Къде ги срещате тези жени колега? Искам и аз да утешавам :) Сериозно питам.

104

Христо Христов

преди 6 месеца

До Анонимен/105 "Насъскаха украинците сега лека полека ги изоставят, нали си свършиха работата." - украинците СИ заслужават да си патят за про'с'тотията. ВСИЧКИ в западните покрайнини да полегнат под знаменцата ПАК ще е справедливо.

103

По-правилно

преди 6 месеца

Уморява ли се жертвата да се защитава от престъпника?

102

Анонимен

преди 6 месеца

Министр обороны Украины Умеров внес представление об увольнении главкома ВСУ Залужного. Об этом заявил депутат Рады Арьев.

101

Анонимен

преди 6 месеца

Главнокомандващия дава интервю и пуска статия в Економист, която не е съгласувана с президента! В която признава провала на контранасуплението и успеха на отбранителната операция на противника. Това какво е? И това не е всичко, адютантът на Залужни - Частяков, се прибира в къщи да празнува рождения си ден, взима една граната да си поиграе да си жонглира, а гранатата да вземе да гръмне, а майорът от своя страна да вземе да умре. Думам ти дъще - сещай се снахо!

100

Анонимен

преди 6 месеца

Фон дер Лайен обяви победата на Украйна на годишната среща на посланиците от ЕС в Брюксел. За 600 дни от началото на войната, Кремъл не е успя да изпълни основната си цел - смяна на властта в Киев, нито да заличи украинската националност. Киев приема реформи, "които не бяха възможни преди войната и се движи с амбиция и решимост към ЕС". От началото на войната руската армия е загубила половината от конвенционалното си оборудване и е "пожертвала над 100 хил. от младите си хора". Черноморският флот е оттеглил блокадата си на най-голямото украинско пристанище - Одеса.

99

Руска пропаганда

преди 6 месеца

Украйна ще спечели войната и ще си върне земи. Това не подлежи на съмнение! Западът не се умори да поддържа военни контингенти в Близкия изток в продължение на близо 20 години, но видиш ли, бил се уморил за година и половина, заради Украйна.

98

Анонимен

преди 6 месеца

A какво става с контранастъплението?

97

Анонимен

преди 6 месеца

УМОРЯВА СЕ ОТ ЦИРКОВЕТЕ НА ИЗРАЕЛ

96

До 102

преди 6 месеца

Смазваща загуба е в Газа, тука е две години агония на два братски народа! А и войната още не е приключила, пък и реално Русия е втората военна сила в света а се бие с 10 пъти по-слаба от нея! След 1 година лутане и огромни загуби, горе долу намериха тактиката в окопите!

95

Анонимен

преди 6 месеца

до 105 С мустачки или не, 200 милиарда и камари западно оръжие отидоха на вятъра а зеля иска още и още, ама няма вече кой да дава и само ще му гледат сиира и ще му пляскат.