44

Бен Гурион

преди 6 месеца

Израел трябва да предложи на Гутериш да погледа видеата на терористите и после да го покани да даде пресконференция.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Какъвто и план да са имали тия обитаци са се *** тотално. Сега Израел ще им преподава безплатно урок по възпитание, че първите 7 години са ги проспали.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Ти нещо опитваш се да ми даваш наклин на семеината ценност ли и араби и евреи са мръсни пустинни плухове,само че едните са толкова нагли че тероризират другите от години и сега като им отвърнаха йок нападнати сме. Я марш далече от къщата ми *** безродни.Не ви искаме тук

41

Анонимен

преди 6 месеца

Като са толкова горди от себе си , че избили бебета баби и куп тийнейджъри на музикален фестивал ,сега да не мрънкат като изрелската армия е вече в Газа. Както се казва щом не искаш мира.....

40

ДеПеСарите от

преди 6 месеца

Украйна напреднаха към Румънското КПП.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Тарамбуките имали план! Хахахахахаха

38

Анонимен

преди 6 месеца

от 45 Дай БоЖееее

37

Анонимен

преди 6 месеца

Кефя се как се избиват евреи и мюсюлмани взаимно. Дай Бобе това да продължи години. Изколете се бе, гнидииии. До ДУПКАААА!

36

Анонимен

преди 6 месеца

До До умният 36. Па ти в какъв съюз си фантазираш че си ? Съюзът си е за големите. Малките да си траят и изпълняват и да обират трохите. Като малки деца сте бе.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Аз арабите не ги мисля те се бият за земята си,за семеиствата си и при новите начини на водене на воина с дроновете скоро ще си отмъстят за мъртвите.Аз мисля че на евреите времето им при нас изтече,няма да защитавам убиици ....един щял да ни скопява националния символ ,друг нещо друго му се прищяло щот ни смятат за гои .Вън бе ***

34

До умният 36

преди 6 месеца

Кои са ЕС? Има ли икономика, промишлена мощ - всичко се разпада! Има ли армия - армия нула, армията на ЕС е американската армия........... Тука в тия коментари е пълно с неуки хора! Така пита кои са ЕС, все едно става въпрос за палестинаИма ли икономика? Германия, Франция и Великобритания са 4,5,6 в СВЕТА! Има ли армия в топ 10 на СВЕТА са същите три държави! Плюс САЩ който е първи и в двете класации! Има ли друг съюз в СВЕТА с 3 държави в топ 10!?Четете малко бе хора!

33

zaverka

преди 6 месеца

Оф, аман от глупости.Онези с параглайдерите защо не ги засече никой радар? Да не би и евреите радисти да са отишли в джамията за молитва?И как тънко бутате фрази като "устни инструкции" - ко ся, липсват ви микрофони и камери ли? Или трябва да чипирате всеки, че да следите 24/7 ?

32

Анонимен

преди 6 месеца

И какво стана, след 5 минутна " слава" , сега ОЛЕЛЕ МАЛЕ .Чичо Сам пази със здраво вдигната тояга някои от разлаялите се *** случайно да не скъса синджира, а евреите спокойно ще си ги добият .

31

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименДа си събират парцалите и да се махат тия използвачи ,да спасиш човек и да си затваряш очите за зверствата му са две различни неща.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Абе кво ме занимавате със тия скотове,евреите да се махат моментално от страната ми .Вече не са добре дошли тук.Да им се вземе двоиното гражданство и в пустинята от която са дошли.Гостенин като си качи краката на масата се гони...

29

Анонимен

преди 6 месеца

Кои са ЕС? Има ли икономика, промишлена мощ - всичко се разпада! Има ли армия - армия нула, армията на ЕС е американската армия. Морал имате ли - никакъв морал, извращения! Кои са ЕС? На какви основи ЕС гради обществото си? Нямат нищо общо с това което учеше някога великата европейска култура и литература! Дори език нямат, европейските политици всички говорят на развален чужд за ЕС език.

28

Анонимен

преди 6 месеца

До До 29. Как се дава мнение без информация ?

27

Анонимен

преди 6 месеца

Светът се разпада на региони. Вашингтон слабее. Кои от тези региони ще оцелеят?

26

Анонимен

преди 6 месеца

Пентагонът провали тестовете на балистичната ракета Minuteman III. Новият тестов полет на американската междуконтинентална балистична ракета Minuteman III над Тихия океан продължи само около 5 минути. ВВС на САЩ взривиха МБ ракетата малко след изстрелването и твърдят, че са го направили поради някаква "аномалия".

25

До 29

преди 6 месеца

Малко на възраждане ми заприлича! Само се отрича всичко, но няма решение! Дай си мнението, толкова ли е тайно и мистериозно!