11

До до 4

преди 7 месеца

Всеки, който има достатъчно мозъчни клетки за да се храни, би трябвало да се оправи. Друг е въпроса дали имат желание да го направят.Искат държавата да има пари и справедливост, ама ако може тях да не ги закачат. Правилата са за балъците явно.

10

до 14

преди 7 месеца

Да се разбира, че си беден неграмотен русофил. Ясно. За русофилите всеки успял е третополов. Ясен си :) Симпатяга.

9

до 4

преди 7 месеца

Какво се хабиш да се заяждаш?! Няма смисъл. При 7% интелигенция и тази стряскаща функционална неграмотност не можеш да очакваш повече от 5% от населението да може да използва система за сигурно електронно връчване. Те Лидл Плюс не могат да си инсталират, какво остава до нещо с електронен подпис или верификация с ПИК на НАП. Камо ли някой по-сложен сертификат...

8

До От само начало ка

преди 7 месеца

Моля, не се моли. Правителството си е редовно колкото и да те боли.Така ще бъде.Преглъщай бавно, че е кисело.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Фондът къде насочва средствата!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Кой луд се регистрира, за да плаща

5

От само начало кай

преди 7 месеца

на "редовното правителство"... моля, моля! :D Спрете се с вицовете, това правителство е незаконно, а не редовно.

4

Kiro

преди 7 месеца

Нека за минаването на ГТП да се иска регистрация на собственика в системата. Отделно и при издаване на СУМПС да се иска регистрация също. Браво.

3

до 1

преди 7 месеца

Не е за тебе това. Щом задаваш този въпрос в някакъв новинарски сайт, вместо с 2 клика да се регистрираш, просто не е за теб. Нямаш капацитета. Сигурно си от тия, дето се редят като невменяеми да плащат сметки в Изипей, вместо да платят с 1 клик онлайн и от тия, дето нямат идея, че дори шофьорска книжка можеш да подновиш онлайн и да извадиш всеки държавен документ с 2 клика в системата за сигурно електронно връчване. На лош м'атриал- толкоз...

2

нарушителя

преди 7 месеца

Значи няма да се регистрирам.....

1

радомир

преди 7 месеца

И как човек може да се регистрира в тази връчвателна система? Дайте малко повече информация, че всеки да може да се саморегистрира и да съдействаме.