22

Аз

преди 7 месеца

Историята е ужасна. Мъчно ми е и за нея, и за близките и, и за бабата разбира се. Много е тъжно. Жалко е, че от толкова малка си е съсипала така живота по една или друга причина.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Наркотици, алкохол, опиати се вземат доброволно с разбирането, че "бъркат в мозъка". Независимо, че под тяхно влияние човек не разсъждава и не действа трезво, това не е оправдание за убийство или друго престъпление. Не изпитвам грам съжаление към тази и трябва да си понесе последствията.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Трябвало е да я лекуват принудително, но за съжаление това не е организирано тук... Семейната среда е решаваща!

19

Анонимен

преди 7 месеца

В друг сайт има доста по-цветущ разказ, за нея,за гаджето и,за майка му,за другите божества в градинките в центъра на София.Може ли 13 годишна пиkла да се друса така?Правела истерии и искала да се самоубива, а бащата инвалид без ръце ли е бил,че я е научил още от малка къде зимуват раците?Имам 13 годишна тинейджърка и си знае,че кривне ли натам,ще живее до кофите за смет.А в някои страни има смъртна присъда на диларите на тези отрови, и това не е случайно, просто не искат да имат зомбита.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Ще лежи доживот тогава че ако я пуснат ще пребие пак.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Ако вярваш на природата да оправи всичко , то досега вирусите и вредните бактерии и *** отдавна да ги нямаше. Природата не й пука дали си с хубави гени или лоши. Утре може да има ядрена война и *** да се окажат номер едно въпреки че са много по - низши.

16

Странно

преди 7 месеца

От къде е имала пари за наркотици?

15

Анонимен

преди 7 месеца

Когато мъж извърши убийство, тогава за насилието нямало оправдание. Ако убийцата е жена, се намират 100 оправдания.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Разчувствах се. Простете й и я пуснете. Върнете й и ножа и да забравим за случката.

13

ИВАН

преди 7 месеца

ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ!

12

Тео

преди 7 месеца

Ясно де - всичко отива в посока въх, аз бях зле, не съм знаела какво правя , ама сега съм добре ... Не, драга! Ти си за затвора - и то толкова дълго, че да нямаш деца. И знаеш ли защо? Защото ако те пуснат, ще започнеш отново и пак ще убиеш човек?!? Нищо не може да ви спре! Единственото, за което ставаш, е историята ти да я показват на всички кандидат-дурсалки!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Още по-зле за теб.

10

Въпрос

преди 7 месеца

Защо ПОЛИЦАИТЕ не пипат роми(Джипси) въпреки сигнали за тежки престъпления в Град Бобоб дол, Перник, София, Пловдив, Варна!?

9

Анонимен

преди 7 месеца

Терминация и всичките ти проблеми ще се решат. И няма да се налага да те издържаме 20 години в затвора и като излезнеш да намушкаш някой друг за пари, дрога или защото маскирани ти говорят

8

Анонимен

преди 7 месеца

***, човека който ти е дал кръв ! Дори и милост не заслужаваш !!!Родителите са най святото нещо, бабата която е дала живот на твоята майка, а тя на теб е дала живот ! Изруд мръсен !!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Аз от 10 години пиша тук и по други сайтове, че не трябва да се взема дрога, обаче кой да ме чуе мен?

6

ВАС

преди 7 месеца

На 1 вид дрога, действаш в състояние на пълна невъзможност да ръководиш действи и постъпки. На 2 или 3 вида дрога вече си в 'пълна невмеяемост.Убийство предизиканано от потърпеш старческият труп в състояние на пълна невменяемост довел до афект наркоман под пълна упойка следва да се третира и носи условна присъда като нащастен случай.Липсва изцяло умисъл и вменяемост приизвършителя и следва да се освободи детето след месец в психиатрия с преписанен на лекарсва за контрол на поведението.

5

То има ли място

преди 7 месеца

където да се пращат наркозависимите, които са извършили престъпление?

4

Анонимен

преди 7 месеца

Сбъркан ген. Природата ще го отстрани.

3

Аман

преди 7 месеца

от такива с трудно детство.Мойто детство колко е било трудно,и сега не ми е лесно,но за разлика,аз повече обичам чашката,пред тези неща,защо ги взимате,след като се чувствате кошмарно.Кой с какво се храни не е моя работа,но ченгетата негодуват и ето-убийство веднага.