11

Анонимен

преди 6 месеца

Касиране на изборите и оставка на най долнопробните шарлатани ПП-ДБ. Бойко разтуряй измислената сглобка Бойко с тези крадливи и лъжливи мошеници ПП-ДБ.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Правят, струват едни хора имат за цел само да рушат. От злоба и безсулие са готови на всичко - дори да отрежат клона на който стоят и да се сгромолясат в пропастта. Това активно самоубийство започна при свалянето на правителството на К. Петков, когато една одиозна фигура реши, че той коли и беси "Слагам край на това правителство".

9

Анонимен

преди 6 месеца

До 6. Ако беше гласувал с хартиена бюлетина нямаше да имаш проблеми, отколкото на измамните мадуровски машини. Простото Киро знае кодовете и пак са направили ала бала с машините.

8

ъ

преди 6 месеца

Тия като какви се явяват, че държат изборните машини и софтуера? Да не са нещо делегати на Посолство? Че и нагли бе!

7

ОК

преди 6 месеца

Е то беше ясно че ЦИрК се опитват да саботират машините по всякакъв начин, даже и неправилна хартия поръчали, смятайййй. Оставкаааааааааааааа

6

Анонимен

преди 6 месеца

Гласувах на балотажа за Григорова, но машината не пусна разписка. Не знам дали гласът ми е бил анулиран или машината го е отчела без да пусне разписка. И после при преброяване няма ли да има разминаване и как се процедира?

5

Чичо

преди 6 месеца

Машините да се махнат въобще и да се остави само хартията! Това би било единственото правилно реление.

4

Я стига

преди 6 месеца

Частна фирма организира на практика изборите с тия машини. Тия Сиела са тотални фалшификатори.

3

Анонимен

преди 6 месеца

абе взимай си нефелните машини и връщай парите

2

Анонимен

преди 6 месеца

Тези избори бяха Омаскарени от " властта"!! Срам и позор!!

1

Всеки

преди 6 месеца

С малко с мозък знае че това беше организирано от гроб и ДПС но пак не им помогна хартиите бяха манипулирани навсякъде прости крепостни селяни Как ви яхват какви сте *** ориенталски бекове