10

Котьо

преди 6 месеца

Маркс не беше ли явреин или се бъркам.Хитреца заразил глупааците с идеята си но не живял сред тях а в Лондон.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Пролетарии, вий дето щяхте да бутате ***, запрятайте ръкави, щото тепърва ще трябва вие да го възстановявате обратно. Не чухте ли другарката Урсула какво каза.... Украйна ке падне, а Путин се оказа жив и здрав, и ще ни трича!

8

Анонимен

преди 6 месеца

А тук унуката на ДС иска да събаря паметника на съветската армия благодарение на която дедо му от поббанин и шумкар е станал генерал. Милионите на дедо ти от де дойдоха е мойто момче. Само по това може да се разбере какъв б-к е

7

Анонимен

преди 6 месеца

Ами да им пратим малко от нашите ромски специалисти, да усвоят малко средства. Ще ги наредят, както наредиха жълтите павета в София.

6

Петров

преди 6 месеца

да направят у нас паметник на тиква с надпис "мис бикини" и 1000 години да ни напомня за това колко опасна за страната е простотията

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ми хората си искат да си знаят историята и историческите личности.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Там не ги е срам, че имат минало. Тукашните двупръсточелни атлантици щяха да надават вой да се разруши, хвалейки се кой колко пъти е уринирал върху паметника. Култура ми Янко.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Ами бюст на чичо Ади?! Веднага да се направи паметник на Вермахта в Москва!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Маркс е икономист и социолог. Но никъде в трудовете му не става дума за уравновиловка, колхози и други изобретения на "следователите" му. Ленин е най- големия ревизионист на марксизма, а постоянните "диалектически" отклонения поради конкретна необходимост направиха това което стана. Троцки, Сталин и Мао съвсем. Знам че комунизма е утопия, но все си мисля че едно добро семейство живее по неговите закони - всеки се труди според способностите си, а се разходвана според разумните нужди на всички.

1

Анонимен

преди 6 месеца

И тия ли са путинисти?