227

Амииии...

преди 6 месеца

Даже Нинова не се кефи на популистката г.ювен.dия, но Радев я натисна и тя нямаше избор.

226

Анонимен

преди 6 месеца

Защо трябва да се обръща внимание на тази парашутистка, спусната от Радев като първа дружка на жена му Деса ПУетеса. Най-обикновена шуробаджанащина. Горката Нинова нямаше избор, освен да я подкрепи. Уж безпартийната Ваня е всъщност БКП и КПСС по душа. Била е партийка, но в синдикатите на щат не е прието да си и е напуснала. Кого лъже и защо маже.

225

Прави си пиар Ванята

преди 6 месеца

Нищо, хич нищо не е спечелила червената бабичка Ваня Григорова. Уста голяма, никакво съдържание, освен популизъм. Клонинг на Костадинов, Янка Такева и Митрофанова накуп. СОС много лесно могат да управляват София. 1. Игнорират БСП-то, което и без това не пее. 2. Слагат си лепенки на устите ВСИЧКИ (на Ваня двойно тиксо) 3. Слушат само Вили Лилков. Другите не стават.

224

Анонимен

преди 6 месеца

Милите копейки! Пак заложиха на куция кон.

223

Анонимен

преди 6 месеца

Даже възрожденците така се стресираха от изборите и от Ванка партизанка, че скоро никой не си е рязал жената с макетно ножче. Уплах повсеместен от червената чума.

222

а

преди 6 месеца

Да не говорим за професионалния атлантик майната му на православието! Цялата бита сметана на нашето общество, ревеше, та се пушек вдигаше, в прослава на евроатлантическите ценности! Успокоително ми действаше тая шумова среда с ектремните си децибели! Ходех със слушалки в ушите, за да не изпусна нито една евроатлантическа ценност, която лееха устите на Настимир, Божанката и Манол Пейков, а нощем препрочитах евроатлантическите напътствия на кака Мара от село Хаджидимово, Неврокопско. Както би ка

221

а

преди 6 месеца

Ахмед Доган от Дръндар препоръчваше евроатлантическите ценности, Карадайъ от Борино му пригласяше, Данчо Ментата от Карапелит се кълнеше в тях! Бойкикев и генерал Гном си ги бяха татуирали на едното място! На Баце, на Простата Кърджалийска, на Деситу и на двете Томита пъпът им гаче беше хвърлен насред Атлантика!Все отбор постсоциалистически евроатлантици, закърмени не с майчино мляко, а с водица от Атлантическия океан! Киро, Миро, Ленка и Асенка, че даже и Наско ( ако го помните ), се явявяха вече второ поколение евроатлантически каймак! Да не говорим за професионалния атлантик майната му на

220

а

преди 6 месеца

Няма как да не са ценни, щом трийсет години ни задръстваха ушните канали с тях! Възхваляваха ги сороси, юнкери, урсули, байдъни, столтенберги, зелевци все първа ръка хора, световен елит, дет се вика! А на наша почва минчевци, фучевци ( Мама Фуч ), инджевци, дичевци, харалани, харизани и още една дузина мързелани, плевнелиевци, соломоновци, дайновци и майдайновци деряха гърла денонощно какво съкровище били евроатлантическите ценности! Как всеки, който няма в джоба си, на ревера или на снимката в профила си поне една евроатлантическа ценност, е путинист, рашист, мракобес, неудачник, неграмотни

219

а

преди 6 месеца

ПОТЪНАХА ГЕМИИТЕ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ Невиждана беда сполетя човечеството! Изчезнаха му евроатлантическите ценности! Вдън земя ли се навряха или потънаха в Марианската падина?В сейф на Световната банка ли ги заключиха или ги скътаха в някой тайник на дълбоката държава? Извънземни ли ги отмъкнаха и ги отнесоха на неизвестна планета? Ценни ще да са тия ценности, разсъждавах аз, макар че до ден днешен никой не е дал определение за понятието евроатлантическа ценност.Ценни ще да са, щом всеки, който почнеше да ги прославя, ставаше я депутат, я министър и си купуваше я замъче, я островче.

218

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да се отървем от украинския злокобен модел, който ББ и ЦЦ създадоха и това продължава с част от хората на некоалицията! ДПС , макар и с доста недостатъци, е добра партия и не разбирам защо крепят Бойко толкова усилено, не разбирам, трябва да има някаква причина, но Бойко не е способен да управлява държава, много навреди на България и гражданите заедно с ЦЦ. И освен това, са под контрол на външни сили.

217

Анонимен

преди 6 месеца

Ще и излязат още по-малко гласовете. Тя го знае, но вдига пиар пушилка, защото така и нареди Митрофанова.

216

Анонимен

преди 6 месеца

Ми не бива да се изхвърля. Ще падне още надолу. Много си повярва, а не бива.

215

Анонимен

преди 6 месеца

Ваня е моралния победител. Нито един лидер не я подкрепи освен Костадин Паскалев. Чест и слава и моите уважения за него много е умен и ерудиран.

214

Анонимен

преди 6 месеца

Ваня е моралния победител. Нито един лидер не я подкрепи освен Костадин Паскалев чест и слава и моите уважения за него много ерудиран лифер и анализатор.

213

Анонимен

преди 6 месеца

И Ваня ли ще ни освобождава както Путин прави с Украйна?

212

Ваня сигането

преди 6 месеца

Ей начиии не няма да моем да си крадем от общината Аре с братчеда копейкин от максуда маала да си берем жица и джилязо Аре джас у маалата

211

Анонимен

преди 6 месеца

Постоянно някой пише че Герб били подкрепили Ваня. Сега има разлика между гласоподаватели които са свободни хора тоест личности и може да гласуват свободно и от друга страна партията. Лидера на Герб в петък вечерта призова да се гласува за кандидата на Зглобката тоест не за Ваня .

210

Анонимен

преди 6 месеца

Важно е Пропагандата да нарече някой терорист и народа и вярва. Ето на например войната в близкия изток. Хамаз какво да правят стоят си и си викат що ли ей тъй на без никаква причина не вземем да ударим израелците. И хоп Пропагацдата ги нарича терористи със всички последствия след това...Българския народ харесва Пропагандата ....

209

Анонимен

преди 6 месеца

По добре да си мислим че са фалшифицирани изборите отколкото че българския народ е такъв продажник и предател , защото такива са партиите които получиха власт. Много жалко че бг народ се оказа такъв.

208

Мда

преди 6 месеца

След изявленията на Кирчо за ала-балата с изборите, оспорването е просто задължително. Всъщност ощетени са и останалите участници, не само В. Григорова.