61

морално ПАДЕНИЕ

преди 7 месеца

2. чер хайвер и шампанско до повръщане, докато обикновения човек ще трябва да драпа сред руините всеки ден по няколко километра, за да напълни бутилка вода за пиене.

60

морално ПАДЕНИЕ

преди 7 месеца

1. В днешно време военната доктрина достигна най-отвратителната си низост- Вече е прието за съвсем нормално цивилни граждани да биват ползвани като жив щит. Болници, религиозни обекти, училища и детски градини биват ползвани за укриване в тях от войниците... Остана само неофициално да върнат употребата на биологично и химическо оръжие и да заразят водоизточниците... От цялата тая прелест разбира се най-много страдат бедните хора. Богатите копчета ще са крият във винарните си и за утеха ще лапат

59

Израел на са

преди 7 месеца

импо тент ни, като м0сковията.....жокер 3дневната пародия.

58

ДрОгаре плоскоземи

преди 7 месеца

къф капан бълнувате? Хюмнас саЕбанатаСтрана на конфликта. ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ КАТОхЛЕБАРКИ до един и рушкатаШибанаКлоака НИЩО НЕ може да сдела.

57

Истина

преди 7 месеца

Ислямските арабски терорист.групи като Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола и др.нагли лъжци наричащи се "Палестинци" и "бежанци" макар че са нелегални окупатори на земята на Израел, незаконно легализирани и подкупвани от ООН с милиони за престъпленията си като неонацистки анти-семитизм терор, фалшива пропаганда отвличания, войни, които са насърчавани с тази про-териристичната политика на всички безбожни нации ислямски и комунисти да продължават с дяволските си дела срещу Божият свят народ и земя Израел

56

дженаралЕте

преди 7 месеца

с джапанките се крият зад палестинските фусти, в болници, църкви, минарета, линейки и так далье....но братята евреи унищожават руското прокси хЮмнас безпощадно и м0сковията НИЩО не може да сдела.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите не убиват само палестинците в Газа, бомбардирайки болници, училища, джамии, църкви, жилищни сгради и пр., те убиват човешкия ддуухх! Нетаняху преди няколко дена каза че това е война между децата на светлината и децата на тъмнината. Те се имат за децата на светлината, на лъчезарния, на Луцифер. Евреите вярват че са висши от гойите (не-евреите за тях са ***-полуживотни), защото те са от рода на първата жена на Адам, Лилит и Луцифер, Лъчезарния, носителят на светлината.

54

Bormann

преди 7 месеца

За всички защитници на зионистите искам да ви дам само един едничък пример. Как мислите роммите се заселват в нашата родина и от къде идват тук? Точно така, идват с Осмаските орди от Азия в окупирана България и сега са "Български" равноправни граждани, но без да плащат данъци като останалите Българи. Сега, какво щеше да се случи ако Османицте бяха въоръжили до зъби тези орди и им бяха дали част от България след като те нямат своя държава? Какво когато роммите почнат да гонят Българите от тук????

53

Васил Терзията КМЕТА

преди 7 месеца

РУМЕН РАДЕВ ПОДКРЕПЯ ПУТИН, РУСИЯ и ХАМАС...Зеления Чорап Радев е про-Ислямски Террорист и Руска Спяща Клетка в Е.С. !!..Нека ДАНС да арестува Радев за про-террористична симпатия, и про-Руско подлагане и служба .

52

Анонимен

преди 7 месеца

Газа не е на арапете а са я окупирали и исклали христяни и и евреи. После турци колат бг. Въпроса е кой кой ще коя.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Какво стана с великаята е непобедима израелска армия? От един месец само бомбардират жени и деца по въздух и далекобйни оръдия. Не виждам хамасчета да са заловили досега. Тия да не се бият с духхове и фантоми юдейчетата?

50

подкрепиам

преди 7 месеца

До до 56 ххахахаххахааа. добро е това..... ххахахахахахХхахахааа.. ти си по ненормален и от мен.. хахаххахаахаххахахахахахххХхххххххххахахаххХхххххХАХХАХА .. евала..хахаха не наистина ме спука от смиах и развесели.......хвала

49

Няма време!

преди 7 месеца

Терористите това целяха Израел да започне война терора иска кръв и хаос. Всяка външна сила чрез терора може да дестабилизира държава и район. Хамас са терористи и трябва да се унищожат,но не заедно с цивилните им заложници и мащабна война която да засмука още тлеещи локални войни. Унищожение на всички терористични организации и създаване на силно ООН и спешно решаване на екоцида и свръх популацията.Създаване на нов строй различен от постоянния разтеж и продукцията на ненужни стоки и опаковки!

48

Х.у..и..л..о

преди 7 месеца

РУСНАЦИТЕ .. не с ахора

47

Мир веднага !

преди 7 месеца

И в Украйна и в Израел хора с общ произход се убиват: славяни-украинци и руснаци и семити -евреи и араби. Не искам да умират нито украинци нито руснаци ,нито евреи нито араби.Не искам убийства на деца !

46

Анонимен

преди 7 месеца

Да им дават там някаква държава на тия джапанки и да им гледаме сеира, ама тоя път без помощи от Европа! Да им помага Иран

45

Х.у..и..л..о

преди 7 месеца

ГЕРМАНСКИТЕ сфинИ ни дългат МИлИАРДи само заради 14 годисхното и продългавасхто ГЕИБ РОБСТВО

44

Пацифист

преди 7 месеца

От 70 години едно и също ,само дето вече на Денков му казаха като одите там ,че този път е и наша война. В смисъл ще трябва да се бръкнем и за тази война или конфликт ли беше това, а в Украйна война или и двете беха войни или и двете конфликти . Интересни времена...

43

Анонимен

преди 7 месеца

Палестинците са братя на евреите.Генвтично с най-близко до тях.Едно време евреите на външен вид са били като повечето палестинци.Тъмни,с големи кафяви очи,чуплива коса и характерен нос.Сега са се навъдили някакви светли евреи.Те не са истински.Реално като евреите са напуснали онези земи са останали там техни и са приели исляма.Сега избиват своите братя по кръв.Истинските евреи са против това,което става в Газа.

42

До 50

преди 7 месеца

Нямам време, да ти обяснявам как е създадена държавата Израел! Ти си го прочети, нали много четеш. Да си чувал за първата световна война, втората световна война, да си чувал за победители и победени, да си чувал че които печели войната определя границите. Победителите определят границите, другите се съобразяват! Ако има трета световна война, мислиш ли че държавите ще са същите? А, мозък?Чети ти!