271

Анонимен

преди 6 месеца

Право куме в Очи!!! Аз винаги съм се чудил, след като има израза "Градска десница", защо няма "Селска левица"???

270

Джон ЛЕНИН от БКП

преди 6 месеца

ПРИБАЛТИЙСКИЯТ УГРОФИНСКИ ШАМАН ще да е Евгени Дайнов..........ЧАК ДО около 1950 между Германци и Руснаци в СРЕДАТА по между им живяли ШАМАНИСТИ извеустни с ДЕФЕКТНАТА си ГЕНЕТИКА и се знае как ГЕНЕТИКА Адолф Хитлер вместо да изпрати на добра воля Доктор Менгеле да им помогне го изпратил на ШВЕДИТЕ и НОРВЕЖЦИТЕ където масово ги КАСТРИРАЛ и му били ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА......да не верваш но ФАКТ......Евгени Дайнов БКП,ДС го пускали за КОНЦЕРТИ в Западна Европа твърди ТОЙ където прекалявал с наркотик LSD

269

Анонимен

преди 6 месеца

днешните политолози всичките АМА ВСИЧКИТЕ като ги метнеш с една лопата- БОЙ ПО КАПАЦУНАТА докато им дойде акъла в нея. Само бачкане ги оправя тия наглеещи търтеи изживяващи се на интелектуалци, морални съдници и всякакви разни "...лози"- смърчколози дупколози педеролози етц.

268

Тарбапутници

преди 6 месеца

Верно бре много ватенки в столицата а иначе са демократи немож ги докоснеш с лайнена пръчка

267

Who Cares

преди 6 месеца

До АнонименПо-голям нонсенс за нелегални на заплата може да измисли само някоя прокудена цветарка.

266

Who Cares

преди 6 месеца

От Миндя към Оксфорд та се намърдал накрая при галошите на тейка си...

265

sd

преди 6 месеца

истината боли....

264

Анонимен

преди 6 месеца

Долу червена София! Местим столицата в по-нормален град!

263

Анонимен

преди 6 месеца

Ваня Григорова не е от БСП, защото е по-червена от от тях. Тя е БКП+КПСС. Пфу!

262

Анонимен

преди 6 месеца

В спомените си самата Цола Драгойчева признава, че нелегалните комунисти са били на заплата. Вероятно и ятаците им. Този факт е достатъчно красноречив за "свинските черва" на оплетените до шия в гадория червени придошли "софиянци", терористи и вся остальная совлочь. След 9 септември са депортирали цвета, напредничавите хора на София в глухата провинция или лагери, за да се наместят в жилищата им и да превземат имотите им, да обезличаг труда им. Разделили са си благата и топлите местенца на бюро.

261

Щирлиц

преди 6 месеца

Пребоядисан червен функционер,който навремето посиня, и даваше акъл на СеДеСралите как да изглеждат по-лицеприятно.У лево.

260

Червен шоп

преди 6 месеца

Мили(ци)онерска държава: роднина, милиционер, Ванка с танка, роднина, мили(ци)онер, зелен чорап, роднина, милиционер, братушка, ... на всеки метър.

259

Анонимен

преди 6 месеца

Отвратителен език!След тези думи никога няма да гласувам за онези,които той подкрепя!

258

Университетски

преди 6 месеца

преподавател с файтонджийски сленг! Горко им на студентите! Между другото какъв му е предмета висше по псуване ли е? Сърбите имат по хубави такива, да ходи да се учи там!

257

Алекс

преди 6 месеца

Стой си на село.Сипи си домашна ракия.София ще я оправим и без "мъдрите" ти съвети.

256

IT

преди 6 месеца

Добре че сме ние да изберем читав кмет на София.

255

Мучо

преди 6 месеца

Какви кореняци, какви софиянци...Та, когато с един фалшив глас Великото Народно Събрание 1879 г във В.Търново дава статут на София като столица, тогава София е едва на 11-то място по население след Пловдив, Русе, Варна, Шумен, В.Търново, Плевен, Бургас, Ст.Загора, Враца, Пазарджик...С около 13 хиляди жители, оградени от блатата и запустелите ниви на Орландовци, Владая, Драгалевци, Подуяне...И като факт, името Подуяне идва от местните хора, които казвали "калта ми идва до под ***..."

254

Анонимен

преди 6 месеца

Ако го подмина на улицата няма и да разбера кой е този. Иначе ще изяде няколко плесника. Даже няма и да му кажа защо го бия. Сам да се сеща

253

Димитър Попов

преди 6 месеца

За Бога братя, въдворете в някоя лудница калъфа Дайнов!

252

Тео

преди 6 месеца

Има една приказка - слеандура от село можеш го изкара, но слеандурщината от човека - никога! Професорееее, професорееее - караш ме да се срамувам, че съм инженер-магистър! Ако си се пропил или си тръгнал по лош път - бите шон! Твоя си работа! Но бива ли да го обявяваш на всеослушание?!? А Кръпката си е ясен - бунтар, излъган както всички нормални хора, който се чуди дали децата спат спокойно, и колко ли останаха?!?