144

ХА, ХА, ХА ......!

преди 7 месеца

Ще е интересно ако Путин им прати ракетите първи, дали Бай Дън ще се сети за паролите задействащи американските ядрени оръжия! Предтавям си каква паника ще настъпи в Пентагона докато Сарматката пуска хиперзвуковите си ядрени бойни глави! Една от тях се очаква да нацели кафенето разположено в центъра на Пентагона.

143

Анонимен

преди 7 месеца

какви измислени американоЦионистки бомби за унищожение на един град рекламирате бе. Руснаците имат ракети с по няколко ядреуни бойни глави с мощ да унищожат една територия като бегето бе

142

да ви светна

преди 7 месеца

Само да припомня, че по източното крайбрежие на САЩ (на дълбочина около 1000 метра) вече са монтирани 6 ядрени торпеда "Посейдон", всяко с ядрена бойна глава от 100 мегатона. Таймерите са включени и ще се задействат автоматично след 5 години, ако руснаците не ги препрограмират. Подводницата Белгород може би вече е започнала монтирането на другите 6 торпеда по западното крайбрежие на САЩ!

141

ХА, ХА, ХА ......!

преди 7 месеца

Да плашиш Русия с ядрено оръжие е все едно да плашиш куче със салам! А бре джендърчета, четете историята бре! Какво се случи с Москва когато Наполеон нахлу и я превзе! Беше запалена от руснаците! Какво мислите, че ще се случи с Москва когато янките навлязат в неа! Знаете ли какво е МЕГАБОМБА (ядрена бомба с тротилов еквивалент 1000 мегатона)? Тя не може да се премести, а се монтира на място! Такива МЕГАБОМБИ има монтирани в Москва, Санк Петербург и в Крим и чакат американците!

140

КОНСТАНТИНОВ

преди 7 месеца

ЗНАЯТ ЛИ КРАВАРИТЕ КАКВИ ОРЪЖИЯ СА СЪЗДАЛИ РУСНАЦИТЕ ДА ИЗПАРЯТ САЩ.

139

Анонимен

преди 7 месеца

Американците май забравят, че има подводница Посейдон, за която не могат да кажат дори къде се намира. Само се знае, че е наблизо до целта.

138

Анонимен

преди 7 месеца

Знае се, че Бай дрън го гони деменцията.

137

Ха ха ха

преди 7 месеца

Явно кой е агресора. Единствената страна в света, която е използвала ядрено оръжие е САЩ. Сега отново се опитват да заплашват. Така действат истинските агресори.

136

Анонимен

преди 7 месеца

Наистина има такава бомба, обаче Байдън забравил къде я е сложил

135

Анонимен

преди 7 месеца

С такива материали, само насаждате омраза към Америка и външната и политика. Прочетете коментарите и ще видите ефекта. Тия дето са ви накарали и платили да пуснете новината или са много глупави, или много жалки. Вие също!

134

Пак фейк

преди 7 месеца

Путин подписа закон за оттегляне на ратификацията на Закона за забрана на ядрените опити, но не споменават факта, че САЩ изобщо не са го ратифицирали. Искат да ни внушат, че е нормално да се подписват международни закони, които Русия да спазва, а америка не.

133

Анонимен

преди 7 месеца

за тая бомба нищо незнам, ама има една дето и викат Цар Бомба и тя може отвори протока между канада и мексико

132

Психодиспансера :

преди 7 месеца

"Нелченце,хайде изключи лаптопа и се прибирай вече в стаята си... Време е за вечерната доза от любимото ти торазинче и усмирителната ти риза. Утре пак ще пишеш в днеса... Айде,лекинко,да не се самонараниш,облечи се, браво! Сега си легни внимателно... Санитари,помогнете и с ремъците.А сега и намордника.Точно така,отпусни се. Дежурната сестра ще ти прочете приказка за лека нощ, любимата ти книжка "Моята борба"... Сега заспивай, Нелченценценце... Лека нощ! Утре пак ще пишеш... "

131

Анонимен

преди 7 месеца

Пълна глупотевина и дезинформация е, че президентът на Русия Владимир Путин е подписал закон за оттеглянето на страната му от Договора за пълна забрана на ядрените опити. Президентът Путин подписа закон за оттеглянето от ратификацията на Договора за пълна забрана на ядрените опити. Не е глупотевина и дезинформация обаче факта, че през месец октомври 2023 г. Пиндостан проведе химически ядрен опит на своя полигон в щата Невада.

130

Единствената бомба

преди 7 месеца

На Байдън е голям Бууум в Памперса му!

129

Въпроска ?

преди 7 месеца

Къде ли е скрил атомната бомба Байдън ? В памперса или в крачола на панталона ?

128

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 186Добре казано, има и още но е безсмислено да си губите времето, да не говорим, че САЩ и Америка не са едно и също нещо . Освен това и в България вече е така.

127

Анонимен

преди 7 месеца

Който е отишъл в САЩ няма да се върне .. Защото е затънал в кредити .. Ако се върне САЩ имат право да го търсят в България..

126

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ са много зле в ядрените технологии и атомните бомби .. Русия е светлинни години пред САЩ.. Тази статия е за наивници ..

125

Калоян

преди 7 месеца

До Филип. Едното с другото няма нищо общо.