20

Анонимен

преди 6 месеца

Само да допълня, че линейката е била на ООН.

19

До кога

преди 6 месеца

Путин го искат в Хага защото бил "отвлякъл"спасил от войната в Украйна деца а еврейте който убиват деца ,жени,бебета и рушат в Газа нищо?!

18

Двойни стандарти

преди 6 месеца

Защо няма санкции и съд за ционистите Израел?!

17

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Значи Хамаз изколиха 1400 евреи -бебета и деца, а Израел да стои със скръстени ръце? Вие чувате ли се какво искате? Израел направиха рай от парче пустиня, а какво са направили арабите в съседство? НИЩО!" Израел си получи Кръвнината. За 1400 евреи бяха убити 10 000 палестинци, от тях над 3 000 деца. И най-кръвожадният Звяр би се Спрял при такияа Жертви.

16

Q

преди 6 месеца

До 16 Нали ? Така ти казаха от "посолството",а всички украински линейки превозват ранени цивилни? И откъде се взеха толкова цивилни мирни гражадани в тази линейка и наоколо.Двойните ти станадарти си ги сложи ..знаеш къле.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите да го разберат веднъж за винаги,че хората не са ати семити а виждат касапницата която извършва Израел над Палестина по тази логика и Турция трябваше да изравни югоизточна Турция която е населена с кюрди!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Значи Хамаз изколиха 1400 евреи -бебета и деца, а Израел да стои със скръстени ръце? Вие чувате ли се какво искате? Израел направиха рай от парче пустиня, а какво са направили арабите в съседство? НИЩО!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Да, защото хамаз ползват линейките за собствен транспорт.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Германия плаща на чииииифудите обещетение десетилетия ще видим *** колко ще плати на палестинци

11

баба мара

преди 6 месеца

75 години избиват палестинците и светът гледа и не прави нищо сащ подстрекаватизраел и ето го резултата сега ще почнат атентатите в европа

10

bbb

преди 6 месеца

Още през 16 век, когато Венеция е била република, са мразели евреите, държали са ги в гето, което вечер е било заключвано. Още тогава са носели жълти звезди и малки жълти шапчици. Защо ли преди толкова много години, тези хора са били ненавиждани?

9

адолф

преди 6 месеца

До Анонимен 1 Ами и те като едни други които са най-долния род само че в християнското семейство които са наречени руснаци (макар че е много под въпрос доколко са християни разни чеченци,дагестанци,ингушети и други знайни и незнайни монголо-сибирски племена влизащи в състава на тази "християнска" империя). И те така стрелят по църкви,театри,родилни отделения,стадиони,училища,търговски центрове и други цивилни обекти.

8

До 1

преди 6 месеца

Евреите не са Араби, а Юдеи. В момента се управляват от ционистки режим, самите духовници на Евреите не подкрепят този режим и заявяват, че техния народ не трябва да има собствена държава, а напратив, трябва да живее мирно по цялата земя, защото са Божий народ. Със своите действия в момента, ционистите просто наливат още вода в мелницата на следващата глобална война.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Това втора линейка ли е?

6

Анонимен

преди 6 месеца

Здравното министерство на Хамас да спре да ползва линейки за превоз на терористи и убийци на деца и няма да ги гърмят. Колко гнусно само, ползваш линейки, а после ревеш че стрелят по цивилни.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно къде са гласовете на международното общество, демократичния запад и САЩ, в защита на невинно избитите деца от Израел? А, да, всичко е политика, цинизъм и двуличие. И ние в България сме щастливи, че принадлежим към същото това цивилизовано общество.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Глад я гони тая жена ....

3

Анонимен

преди 6 месеца

Нали уж бяха мнооооого умни. Какво му е умното да си създаваш врагове? Израел няма полезен ход, с изключение на създаване на Палестинска държава. И всички жители на Газа и Западния прях да бъдат убити от евреите, палестинците по света са милиони и милиони.

2

Анонимен

преди 6 месеца

"Здравното министерство на "Хамас" съобщи"...

1

Анонимен

преди 6 месеца

Стрелят по болници, по училища, по линейки...!? Еврейте са най-долнития род в арабското семейство!!!