86

Анонимен

преди 10 месеца

В парламента няма антинатовска партия и партия анти ЕС. ППДБДС да не лъже. Програмите на партиите ги има, всеки може да ги прочете. Просто най-слугинската партия са те, за да не ги вписват американските служби за корупцията им в списъците по закона Магнитски. Това е разликата.

85

Кривондел

преди 10 месеца

Очаква подкрепа - а ще подкрепи ли кандидатите на ГЕРБ където не са на балотаж?

84

Анонимен

преди 10 месеца

Българите са жертва на десните управления, от 34 години преход десните са на власт 29 години. ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ С БСП Е ПОЗОРНО ЗА ВАС ДЕСНИТЕ КЛАКЬОРИИ. И АКО НЕ БЕШЕ БСП ОЩЕ ДА НЕ СМЕ НИТО В НАТО НИТО В ЕС, ДА СМЕ С МАКЕДОНИЯ И БОСНА И МОЛДОВА В КОМПЛЕКТ.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Такива са най-ясни и смешни. Винаги бил критик на БСП, ама и с двата крака вътре в БСП :) Като Бацето. И той яростен критик на БСП, че и в друга партия, обаче партийната книжка от 1989 година? Праим си далаверите.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Кире. Не ги ли изчегъртахте?

81

Анонимен

преди 10 месеца

Българин лесно се лАже. Първо го метнаха, че Радев е натовски генерал, после го метнаха, че Ристьо-коминтерна е радикален антикомунист. Що сега и да не го метнат, че Васко Терзиев е бил черната овца в семейство от кадесари?

80

МЪКА И СМЕХ

преди 10 месеца

ЗНам че с БСП влезаНАхме от раз в евросъюза а с прехвалените десни КаЛинки и про100 кирета нито Шенген нито еврозона се очертава. БЮДЖЕТА Е НАПЪЛНО ПРОБИТ. Знам че левите в Румъния направиха от страната европейска държава а десните от България олигархично-мутренска даже и този сайтецц е точно такъв нали не се правете на ударени. и за кого трие и подкрепияя за ДСТЕРЗИЕВ РАЗБИРА СЕ-.

79

Анонимен

преди 10 месеца

Григорова ако спечели Корнелия си заминава. Ще трябва Костов да си я вземе обратно или да се моли на Баце да я приюти

78

Анонимен

преди 10 месеца

Стотици хиляди работещи българи са жертва на плоския данък на БСП. Това е редно да се знае предварително от всеки за да си направи сметката - КОЙ му бърка в джоба десетки години наред. Да си направи сметка и за кой ще гласува. Стотици хиляди българи са жертва и на психологическите манипулации на същите.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Споко ве,Василий ша е новию кмет!Вече е съгласувано с Посолството

76

Анонимен

преди 10 месеца

Ваня Григорова винаги е била критик на БСП. в десните партии как е Денков ще си поговори със заместник министъра, бойко поне веднага щеше да го махне. Ето така е под килима се замитат гаф след гаф. Ако тя е кметн, в София ще има баланс десен общински съвет и ляв кмет, ама вас ви е мнаго страх да не почне да ви изкарва авгиевата торр от общината. ЗАТОВА Е ТАЯ МОБИЛИЗАЦИЯ. Тази напориста жена ви страхува обръчите от фирми. Шок и ужас.

75

ДСБКП/БСП Е МАФИЯ..!

преди 10 месеца

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ГО ЗНАЯТ...

74

Анонимен

преди 10 месеца

БСП, които се заиграват с джендърството. Ама провере си устава на БСП. Имате интернет, може да четете. Е вземете и прочетете, как БСП нямат нищо против джендарството. И те самите подкрепят инстамбулската конвенцийка, колкото и да лъжат хората в България. Само им вижте кадрите по снимките. Кой с кого се снима и как си пробутват следващото поколение номенклатучции милионери. БСП, заедно с ГЕРБ бъркаха 33 години в държавната хазна, и вече в европейската? Заедно работят по градове и села, но лъжат!

73

Анонимен

преди 10 месеца

Шопите да ди опичат акъла в Неделя. Зимата е пред вратите Ив. Тротинеткаджийте отдавна са наточили зъби да шитнат Топлофикация за жълти стотинки срещу комисионни и знаете, какво следва с цените след това. А пък аверите им в парламента решиха да пуснат и свободен пазар на тока за битови потребители та, където мрежата издържи понеже е пренатоварена от многото нови сгради сметките ще са им приказни.

72

Зозо

преди 10 месеца

Никой не вярва на Кирю кривата уста и Васко ДС-то. В сряда Боци бута сглобката.

71

Анонимен

преди 10 месеца

2400000 БЪЛГАРИ РАБОТЯТ ПОЧТЕНО И С ТРУД И СЛУЖБА ИЗКАРВАТ ДОХОДА СИ. 30000 ТЪРТЕЯЯ С НАРКОДИЛЪРСТВО, ГЕШЕВТИ, ДАЛАВЕРИ, С КУФАРЧЕТА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ПРИДОБИХА 80 ПРОЦЕНТА ОТ СОБСТВЕНОСТТА В ДЪРЖАВАТА. ИМАТ СИ МЕДИЙНИ ИМПЕРИИ В КОИТО МАНИПУЛИРАТ СЕЯТ РАЗДЕЛЕНИЕ И ОМРАЗА В ХОРАТА ДА НЕ ОСЪЗНАВАТ КЛАСОВАТА СИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ И УПРАВЛЯВАТ СЪСИПВАЙКИ ЕВРОПЕЙСКОТО ЧЛЕНСТВО НА СТРАНАТА, ДИВО НЕРАВЕНСТВО ЗАДЪЛБОЧАВАТ, НАРОДА СЕ СРИВА МОРАЛНО, ЗДРАВНО, КУЛТУРНО, ЕМИГРИРА, НЕ РАЖДА , БОЛЕДУВА. ПОЗОР

70

Анонимен

преди 10 месеца

Стига все се правехте жертви БСП! Стига. Може и да има свестни хора в БСП, но те се мачкат и изхвърлят. Инакомислещите и свободолюбивите, които имат смелост и характер да се противопоставят на номенклатурните членове в БСП биват изхвърляни и отстранявани. Как ще се допусне такова нещо! Не може! Такава е системата. Има си ред. Първо и винаги децата на партийните гуспудари. Не може да пререждаш. Не може! Това е БСП. Това са и други партии произлезли от този свят и от тези среди.Кой теб ще те пусне

69

Анонимен

преди 10 месеца

бсп ДА ВЪВЕДЕ ПЛОСКИЯ ДАНЪК АМА ДЕСНИТЕ ОСВОБОДИХА ОТ ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ БОГАТАШИТЕ И ИЗБИХА РИБАТА. БСП ОТ ГОДИНИ ИСКА ДА ВЪРНЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДАНЪЦИ ДЕСНИТЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ТОВА СИ ПРОПУСНАЛ ЩОТО ЛЪЖАТА И ИЗКРИВЯВАНЕТО НА ФАКТИТЕ ТИ Е НАЦИОНАЛЕН СПОРТ.

68

ГОТОВИ ЗА АДА СТЕ ПП

преди 10 месеца

София е града на трудовите хора работещи с почтен труд. Тава се един милион и отгоре. Меринджейската олигархия с необлагаеми заплати над 3400 лева Хекимянци и Николаевци с пропагандата си и теми за отвличане на вниманието от грабежа на София, с поръчкови подхвърлени подкупни на Иванчева и кво ли не не позволи 34 години трудовите хора на София да си имат и един едничък кмет трудов човек. ДУШЕВАДЦИ И КРЪВОПИЙЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ШАРЛАТАНИ ШАШМАДЖИИ И МАНИПУЛАТОРИ. ВЕЧЕН ПОЗОР ЗА ВАС И АДА ВИ ЗО

67

Анонимен

преди 10 месеца

Арестувайте Кирил Петков!