5

те ги правили

преди 7 месеца

с години, та тея да ги развалят сега . А има ли Отдолу градове и села . Един нашенец ги беше видял . цели градове , та колкото отгоре било . сигурно е лъжа . да се оправят . ако станат още конфликти може да не ни засягат .

4

Анонимен

преди 7 месеца

По целия свят има демонстрации против зверствата на израелската армия. Преди час четох в немски официален сайт за демонстрация в университета в Балтимор САЩ, в която са взели участие около 150 студенти, но ги е страх да излязат с имената си, защото университетът е свързан с военно-промишления комплекс на САЩ. Те не са против евреите въобще, но все пак споменават, че евреите в университета се ползват с предимство,

3

Анонимен

преди 7 месеца

Лова на мишки е в ход, те обещаха че като изловят техните мишки, ще помогнат на Украйна да попари и кремълската бункерна мишка. Ревете копейки фенове на джихадистите и кремълската мишка терорист.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не вЕрвам да има такива тунели. Хамас управляват мирно и с мисъл за развитието на Газа. НЕма начин да са строили терористична инфраструктура под земята.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Бой по тунелните плъхове дето имат хиляди тунели за терористите и нито едно убежище за хората там. Вадят тръбите за вода от земята и ги правят на ракети. Всички до крак да махат