30

Анонимен

преди 7 месеца

Горкият укропитек отново се напъва да се изкара неславянин. А персите са си там.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Проксито на САЩ - Израел , ще последва съдбата на Украйна - ще бъдат смачкани и тогава никой да иска да бъде съюзник на САЩ

28

Анонимен

преди 7 месеца

Американците първо се изтеглиха от Афганистн с загуба от два трилиарда долара . Сега ще се изтеглят и от Украйна с голяма загуба . После ще е Ирак или източна Европа и чак накрая ще е Палестина . Така или иначе света се промени САЩ са фалирала държава и трябва да се откажат от световно господство както и Хитлер си мечтаеше . Явно когато си с други в един свят трябва да се съобразяваш с тях . САЩ ще си го получат напълно заслужено като Хитлер .

27

Анонимен

преди 7 месеца

Исляма ще остави Израел да безчинства за да имат моралното право пред всички да го смажат..

26

Анонимен

преди 7 месеца

25 що така до нова година, евреина говори за години, а ти беше почнал с ей ся ши им покажа пък то целия израел е във военно положение и не може без доставки. Арабският свят които не са баш иранците а саудитска арабия изобщо не го е страх от америката даже осама гръмна пентагона. И ако поискат ще гръмнат и друго примерно петродолара. Г7 кво стана 30 долара за барел искали цена? Ама цената е 130. А арабите отидоха при китайците. Пък ти си дрънкай пуберски лозунги от някоя пуцалка, то така ставало

25

Анонимен

преди 7 месеца

Мачкате всичките арабски терористи без да спирате, трябва да измрат всички гадове за са се успокои региона

24

Анонимен

преди 7 месеца

Целият арабски сват мрази Америка, но умира от страх от нея! Факт! Иран е умна държава, никога няма да влезе в пряк конфликт с Америка, може да ползва терористични организации, но до там! Реално Иран, няма силен съюзник с който да поведе война със Запада! И за разлика от мекушавата Европа, Израел е истинска бухалка в ръцете на САЩ Хамас няма да съществува до нова година на 100%!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Персите са основната етническа група в Иран, Афганистан и Таджикистан. Населяват и някои съседни държави като Пакистан, Узбекистан и др. Значителни групи перси живеят и извън тези страни, като най-големите групи са в САЩ, Германия, Великобритания, Израел, Канада, Кувейт, Франция, Италия, Турция

22

Анонимен

преди 7 месеца

Вие мислите от с главата на Европейци , в исляма няма нации .. Израел някой ден ще се бие с 1,5 милиарда

21

Анонимен

преди 7 месеца

19 всички са активни

20

Анонимен

преди 7 месеца

18 твоя мазда последно е писал ницше за него и го използвал хитлер. А персийският залив си е точно там където си е, обаче хитлер го няма въпреки имитаторите му.

19

Анонимен

преди 7 месеца

никой не го *** от Израел , не е дошло времето на Аллаха

18

Анонимен

преди 7 месеца

Ако човек погледне картата, евентуално окупиране на Газа от Израел е удар по Египет и косвено заплаха за Саудитска Арабия. Съответно, те би трябвало да бъдат много по-активни от Иран.

17

Do 16

преди 7 месеца

Като са перси Либия и Иран къде е Ахура Мазда?

16

Анонимен

преди 7 месеца

Иран има ядрено оръжие и евреите ги е страх от него. Освен това имат хиляди видове ракети включително и ниско летящи с които гръмнаха базата на американците. Имат спътници самолети дронове кораби и какво ли не. Обаче за тукашното профи - не, те са са изостанали.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Какви араби бе, иран и палестина са ПЕРСИ!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Страх ги е арабите. Евреите ще ги пометат и тях, както сега се случва в Газа. Няма да има прошка и няма да ги бавят както правят американците.

13

Анонимен

преди 7 месеца

12 хизбула редовно стреля по израел защото израел е завзел голанските възвишения които са на Сирия. Израел пък стреля редовно по Сирия незаконно влизайки във въздушното пространство на Ливан. Обаче ти, професор toti, няма как да знаеш това и си длъжен да ги поставиш на мястото им!

12

нн

преди 7 месеца

Статията има заключения които са по-скоро далеч от истината, а истината е винаги по средата. Иран навярно има интереси, Израел също и тези интереси не се афишират наляво и на дясно и малко хора знаят същността им.

11

toti

преди 7 месеца

ХИзбула да си седи на ***,защото ще ги последва същото и те го знаят !!! Тая война си е между Израел и Хамакс,а не с Палестина!! Това е края на тази групировка,която незнайно кой и защо ги въоражаваше да изсипят 5000 бомби над свободни граждани и няма НЕНАКАЗАНО ЗЛО всеки го знае!!