82

do 109

преди 7 месеца

Това го знаят и децата от детската градина, това си с специалитетът на янки дудъл - предизвикване на финансови кризи

81

Анонимен

преди 7 месеца

До do 77 С празни приказки и "сигнални" думички не става. Фалита на банките и ограбването на спестяванията бяха изцяло контролирани от червените другаре. Доказано с факти от това кой кога и как се облагодетелства от хиперинфлацията: олигарсите с червени куфарчета ви източиха икономиката и изкупиха предприятията на безценица. Няма и следа от "сорос" и "запада" в тая схема.

80

Анонимен

преди 7 месеца

ЕвроАтлантиците са загубили зъбките си докато хапят ... Пример - шшшшИкащия отдолу - 105

79

do 77

преди 7 месеца

До Анонимен: Инфлацията 97г., я организираха янкитата(Сорос), защото Виденов не им играеше по свирката. Тогава тук беше пълно с американски шпиони. Даже в училищата започнаха да идват такива под формата на учители по англ. език. Ние се радвахме, ама те през това са ни таковали с 200. ЩЩД

78

Нелченценценце?!?

преди 7 месеца

Нали беше умрял уж,марЕ?!? Толкова сълзлива и драматична статия беше изплискала от легенЯ по тоя случай,с подробности и в детайли,сякаш си била там... Сега разправяш,че бил жив?!? Нещо съвест,морал,журналистическа етика, проверка на фактите,обективност,критично мислене нЕма лЕ?!?Или викаш за грантове праЯ сичкУ? Право ви каза вожда Винету от Банкя : "Вий сте ми$$ирки - булю булю булю булю булю булю!"

77

Абе

преди 7 месеца

нали западните санкции не даваха резултат?

76

инфлацията

преди 7 месеца

При една затворена система...русия е вече изолирана от целия свят, дори и 4 % инфлация е голяма. Доказателство----в затворите НЯМА ИНФЛАЦИЯ.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Тъмно червените отрочета нарекли се атлантици, евроатлантици и прочие громят русия по страницитите на Днес.... хахаххаахах Всеки ден, днес има по 5 статии за русия. Статиите могат да са взаимноизключвасти се но ги има.... "Путин: Нашите ... " , "Путин е умрял" хахаххахха. Раздвоени са Днес, явно имат проблеми.

74

Историк финансист

преди 7 месеца

Русия свърши военните златни запаси. Инфлацията почва. После хипер-инфлация и тотален фалит и разпад.

73

странно ми е

преди 7 месеца

Дали ще се намери дори и един човек на земята, който иска да е ПАРТНЬОР с путин? Та той е доказан убиец / колко хора на висша длъжност в русия паднаха от балкон за една година/, отровител- не само в русия , но и в чужбина, военнопрестъпник- крадец на деца- от това по срамна характеристика НЯМА! не, ти не си ни партньор и никаго няма да бъдеш. и целя свят да завладееш , твоето име ще бъде споменавано с отвращение и погнуса. И твоите зомбирани поклонници ги чака същата участ!)

72

Анонимен

преди 7 месеца

Дано 4% инфлация след всички координирани атаки. Че тя тук инфлацията миналата година беше 4 пъти по-висока.

71

Анонимен

преди 7 месеца

Един военнопрестъпник неможе да бъде партньор. Санкциите срещу Русия ще станат пълни. Въпрос на време.

70

Анонимен

преди 7 месеца

На русофила не му се вярва .Обаче живее и работи тук.В Европейски съюз.Лицемерно същество,***...

69

Питам

преди 7 месеца

Какви партньори , Путун ? Сам си. Вълк единак. И Си Дзин Пин и Ердоган те изоставиха. Видя ли до къде докара Русия , но няма да признаеш.

68

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 85 Когато се опитват да скрият собствените си престъпления, руснаците и техните марионетки с всички сили сочат с пръсти "запада", но без успех. Документите от съветската епоха от СССР и НРБ показват, че колапса на икономиката на комунистическа България се състои заради проваления икономически модел. Факти, потвърдени на най-високо ниво от кореспонденциите на Живков с Горбачов, Брежнев и Хрушчов.

67

Дедо

преди 7 месеца

Вече всичко се приказва , не знаеш кое е вярно и кое не.

66

все по неадекватен

преди 7 месеца

Може би този индивид , действително е като жив труп. Може да е здрав, да прави извънбрачни деца, но в главата е увреден тотално. Живее в друг свят. Какви партньор сме ние с него--убиец и военнопрестъпник, терорист и отровител...не се ПРИСЛАМЧВАЙ КЪМ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТКАЧАЛНИКО00000! ТИ НЕ СИ ОТ НАС.....

65

82-ОМБР

преди 7 месеца

К'во стана с руснаците? О...ле...ле!

64

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 81 Хитлер, Сталин и Путин са един и същи режим, с някои дребни несъществени разлики. Факт.

63

Анонимен

преди 7 месеца

Поредната измислена статия в стил "гьобелс"..