72

Анонимен

преди 10 месеца

ОСТАВКА БЕ МИШОК

71

Анонимен

преди 10 месеца

Ocтaвka

70

Анонимен

преди 10 месеца

Борисов кръв пикае,че загуби София! Подходи доста елементарно ,залагайки само на някакво " име"! Много хора ходим на работа и нямаше как " сутрин" да " гледаме" Години " ергенчето" Хекимян Арменче! И само факта,че е на почти 40 г,и живее още с майка си,показва и доказва доста неща за него! Само да си известен не е достатъчно! Тази млада жена ще бъде Следващият кмет на София!!! Гаранция!-:)))

69

Анонимен

преди 10 месеца

Преди беше Гешев!

68

Анонимен

преди 10 месеца

простите хора си намериха нови идоли и кумири - машини,харвард и др.дали хора които не могат да попълнят бюлетина или не могат да ги преброят честно могат да участват в управлението на страната??

67

Angelov, Valve Corp

преди 10 месеца

Държавата е осъдена виновна зо неспазване но гарантирани от нея и международното законодателство човешки права, свободи, констатирани са мародерства, мъчения, структурно насилие, робски труд, екзекуции в болници по особено жесток начин при употреба на ядрено оръжие в индив поради , което държавата е престъпен субект и в лицето на гражданите на НРБ, РБ, но и в лицето на международната общност. Поради което е задействана процедура от Международния военен трибунал за престъпления срещу човечеството

66

Аngelov, Valve Corp

преди 10 месеца

Да припомним на Република България на днешния 1 Ноември определението, задълженията и отговорностите на понятието държава, които тя явно е забравила. Северенната държава съществува по международно право и то не се отменя от членството и в икономически или военен съюз. Общественият договор наречен Конституция на съответната страна е неотменна част от този суверенитет. При негово нарушаване от държавата или гражданите има санкции на международно и национално ниво!

65

Анонимен

преди 10 месеца

Гласувайте за истински иновативни бизнесмени, не за тия дет са си присвоили нещо и са присвоили и името бизнесмен! Гласувайте за такъв тип интелигенция, която е имало преди 1944г - създатели, творци, които след създаването на нещо са допринасали за развитието на даден регион!

64

Анонимен

преди 10 месеца

До Денко Харсъзина "Когато някой ви вменява вина, той иска власт над вас." Пробвай пак, но с нещо по-адекватно. Денков не "вменява вина". Той директно посочва нарушенията. Разликата между "вменявам" и "посочвам конкретно с данни и факти" е колкото между Радев и "европеец".

63

Анонимен

преди 10 месеца

Името на Балканите не е фалшиво. Имената на планините са си същите. Имената на реките са си същите. Имената на Черно, Бяло и Средиземно море са си същите. Името на населението на България е Българин и Българка! България е най - старата държава със запазено име в Европа! Ние Българите сме си Балканжии! Никога не сме биле комунисти за да станем ПраБългари. Думата комунист е изкуствена дума и идва от комуна - място за психясване на групата в религията комунизъм и от това психясване трудно се излиза

62

Анонимен

преди 10 месеца

Kиpo мy шeпнe нa yшeнцe...

61

ГГГ

преди 10 месеца

Има решение на ВАС, бе плъх смачкан. В него се казва, че решението на ЦИК да отмени машинният вот на 29.10.2023г. е ЗАКОНОСЪОБРАЗНО, отмяната на машинното гласуване на 2ри тур на 05.11.2023г е НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО. Може да има машинно гласуване, при спазване на разпоредбите и необходимите условия за това. Пише го в решението на сайта на ВАС.

60

Нео

преди 10 месеца

Имах по-позитивно мнение за Денков. Срина се! Да се оплаче в европейския съд или на арменския поп!

59

боб

преди 10 месеца

Това че не съм платен драскач не означава че като ме блокирате ще ми промените мнението и за вас. Явно искате грозде зимата в затвора...

58

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв министър председател можеш да бъдеш,щом не знаеш защо твоят министър Йоловски е под охрана?

57

БСП на Луканов

преди 10 месеца

КОЙТО ОТКРАДНА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ ! 2 МИЛИОНА РАБОТНИЧЕСКА КЛАСА СА В ЗАПАДНА ЕВРОПА ! АКО ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП И ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ТАМ ! И ТОГАВА ПРЕЗ 2025 ЩЕ ВИДИТЕ ПЕНСИИ ПРЕЗ МАСУР ! ПРОЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРТИИ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОТДЕЛНИЯ ГРАЖДАНИН И НА ДРЕБНИТЕ СЕМЕЙНИ БИЗНЕСИ, КОИТО СА БИЛИ 90 процента от България допреди 80 години !

56

Аngelov, Valve Corp

преди 10 месеца

Има ли нужда да ви обяснявам господа, колко сте изразили по нервите на МВТ, ООН, ЕК и други тежко притеснени международни институции! Ще броите черни чували дълго време!

55

Анонимен

преди 10 месеца

Престанете да се обвинявате един друг, че на народа му писна от артисти! Артисти са нужни само по време на театри, циркове, футболни, волейболни, чалгарски игрички!

54

Аngelov, Valve Corp

преди 10 месеца

С чин капитан майор Васил Ангелов господин Премиер!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Ти какъв си бре и какъв го дириш там,щом не знаеш какво се случва в твоят отбор(правителство)не му било известно дали Шарлатаните са рекетирали собственият си министър Йоловски?