126

Анонимен

преди 7 месеца

Та,какъв капацитет има това Ванче,дето чалгаря ще подкрепи?Сигурно като неговия.Какво разбира от строителство,градоустройство,инфраструктура?Знае само да плещи врели-некипели,белким някой и се върже на приказките.

125

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя долен чалгар няма ли е пукясa вече?

124

Анонимен

преди 7 месеца

Учиндол си е Учиндол,само злоба и завист.Никаква култура,никакво възпитание,никакъв интелект.И милиардер да си,това,което носиш от гена си,нищо не може да го промени.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Ванчето дано застрахова училищата и детските градини, че да могат да се презастраховат при случай на градушки и бури.

122

До 115

преди 7 месеца

Ти даде най-точното определение за нас,българите-завистливи комплексари.Ние мразим успелите и богатите.Такива като Ваня,били на държавната хранилка по ни кефят,нищо,че говори глупости,но убедена и с агресия.

121

Анонимен

преди 7 месеца

Най-голямата драма за един шоумен, политик или човек на изкуството е, когато не може да прецени, кога да слезе от"сцената". Да го запомнят хората с добро. Но, не...При нас, докато не се н@@кат хубаво, не си заминават. Не пускат кокала.

120

Анонимен

преди 7 месеца

Не ставаш Славчо!Нито за партньор,нито за колега,нито за политик.Ти си един самовлюбен нарцис,изтъкан от злоба и завист.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Хекимян беше на балотаж,кого щеше да подкрепиш,бе чалгар?Май приятеля си Бойко и бившия колега от босфор тв.

118

Анонимен

преди 7 месеца

До До 87А пък за вас всички, които не са тъмно червени са или "фашисти" или умни и красиви или Харвардци, което за цял свят е престиж, да завърши човек такъв университет, но за такива като вас това са "аргументи" и демокрацията е позор. Искате един народ, един Вожд и да вземат от богатите, за да раздадат на другите. Как ли ще вземете от олигарсите? Хаха

117

Анонимен

преди 7 месеца

И Слави и Боко не разбират,че времето им отмина.През комина.

116

Анонимен

преди 7 месеца

Откакто ПП отказаха на Славчо 4 милиарда уж за пътища,а всъщност му трябваха за умрелата му кабеларка,така се е разбеснял,че ги мрази до дъното на душата си,и при всеки повод ги залива с помия,както само той си знае.

115

Анонимен

преди 7 месеца

Лелеееее, толкова злоба, завист и комплекси за малоценност събрани в едно, като тези които демонстрира Трифонов за пореден път по адрес на ПП, никъде не ми се е случвало да чуя! Много ниско ниво за един популярен водещ (а кой го направи популярен, това е друг въпрос). Направо настръхнах от думите му. Най-големият лъжец нарича другите лъжци

114

Руси

преди 7 месеца

Боли ме фара какво мисли този вампир

113

Анонимен

преди 7 месеца

Ваня, презодент!

112

Анонимен

преди 7 месеца

Най- големия резерв на Григорова са българите, които с огромен кеф ще прецакат "баровеца", "костюмара"," "оня дето се мисли за голямата работа". Стойте и гледайте:-))))

111

Парадокс

преди 7 месеца

*** викат - дръжте комуниста

110

Анонимен

преди 7 месеца

Ванчето е българския Лех Валенса!

109

Анонимен

преди 7 месеца

Много важно,какъв е твоят избор.Добре,че в София чалгарите са по-малко,отколкото в провинцията,иначе с такива като тебе ще станем за резил.

108

Анонимен

преди 7 месеца

До АлексKoe e расизъм? Повтарям: Не е важно какъв си по произход и религия. Важно е да си честен с избирателите си. Да говориш открито за произхода си, да се гордееш с него. Софи Маринова, крие ли нещо? Не. Затова я харесват хората. И кой го е грижа за произход, когато си стойностен човек. Така е в целият демократичен свят. Това действие показва единствено, че не си честен. Когато ставаш политик, нямаш личен живот.Който не е комунист, за вас е или"фашистка ***" или "расист". Луди ли сте?

107

Внуците на ДС са IT

преди 7 месеца

Дядовците бяха в ДС и репресираха нашия народ. Бащите, бивши агенти от ДС, получаваха куфарчета и приватизираха държавни предприятия за жълти стотинки, а после ги разпродаваха. А децата изпраха парите от разрушената Българска икономика като стартираха АйТи бизнесчета за по няколко милиона и се големеят мислейки си че Бизнес Парк в София е Калифорния. Сега тези внучета почнаха и да ни управляват.