11

е това е воюват си

преди 7 месеца

300 000 отиват да разбутат 2 000 000 . Кхусите и те идат . хамасите отиват и умират или в затворите на юдеистите ги съдят на смърт и голи в общи гробове с лице на изток . днес предотвратиха в Хамбург , вчера жена в париж, момче в германия . много насилие . наемниците ни отдавна загиват в украйна, сега освен та ще се сражават и за кибуците и юдеите .

10

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас са хайдути. Бият се срещу окупатори и живеят в землянки. Тук из сайта има толкова много силно пропагандирани хора, които не проумяват, че тия хора са там от 700г след христа. Израел ги окупира през 50-те като отне Газа от Египет и я окупира. От тогава те използват всички средства да се борят. Това дето ние 500г сме го правили с турците те го правят сега 70г. Но пропагандата е толкова силна, че българите не осъзнават, че се държат точно както британците и защитават окупатора! Яка пропаганда

9

7

преди 7 месеца

Израелското нападение ми напомня само за Баташкото клане на турците на невинни хора и Холокоста!

8

Анонимен

преди 7 месеца

От Хамас не щат преговори.....на оня свят ги чакат 99 девици и реки от шербет.....

7

РУСИЯ И ХАМАС

преди 7 месеца

Са агресори....с такива не се преговаря...трепат се по канчето...

6

абе

преди 7 месеца

В Ню Йорк има много еврей. Нюйоркски еврей, които не дадоха жертви на 11.09.2001 година. И така.

5

Никакво премирие

преди 7 месеца

Какво виждат хората на терен в Газа? - виждат ПОСЛЕДИЦИТЕ от варварското терористично нападение на ХАМАС срещу Държавата Израел на 7 октомври 2023 г, при което бяха избити 1 400 НЕВИННИ МИРНИ ГРАЖДАНИ, ранени 18 000 и отвлечени 230 заложници, това виждат. Израелската армия ПРЕДУПРЕЖДАВА преди да нанесе удар и дава възможност за евакуация. ХАМАС използват населението на Газа като жив щит, защото са терористи.С терористи не се преговаря, те се трепат

4

Анонимен

преди 7 месеца

До абе Само един евреЙ ли има в Ню Йорк?

3

абе

преди 7 месеца

Нюйоркските еврей са хванали здраво за топките корумпирания Биби. Той няма къде да шава и прави каквото му кажат - хвърля израелците срещу арапите, както Зеля хвърля укрите срещу ръша. Друг е въпросът, защо нюйоркските еврей са готови да жертват "братята" си. Явно много са я закъсали.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Както един израелски военен каза, ако Израел не се изправи сега срещу Хамас, на път след Израел е Европа. Всеки да го разбира както иска.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Израел са прави - ако сега спрат, след години Хамас пак ще се изправи на крака, и пак ще тръгне да създава проблеми! Веднъж като са ги почнали, да ги изтребват до крак! Терористите само от това разбират!