40

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя организира геноцидната икономическа криза през 2008. И господарите му го назначиха на хранилка

39

Зозо

преди 7 месеца

Вчера Боко лично намаза ските на Васко ДС-то, Кирю и Асан :))))))))) С гласовете на ГЕРБ, ИТН и Копейката Ваня печели на 100%.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Колко ли гласа загуби Григорова само с появата на това гнусно продажно създание . Казва тя е наша собственост

37

НеГласувал

преди 7 месеца

щях да Гласувам за ПсихоЛявата Ваня за да Спася Сафия от ДС, но от как Херсонският Евреин и ТикВуна я ПодКрепиха съм Разколебан - все пак ще и дам Шанс да Излезе и Ясно да Заяви позицията си по отнешения на тези 2мата - ако не го направи - в Неделя ще си остана Вкъщи - сори, но така - не става!

36

Анонимен

преди 7 месеца

До Разбираме го - а дали разбирате, че цената на "безкръвния преход" е Бананова Република ама без Банани? Румънците пуснаха кръвта на Чаушеско и днес са европейци. И политически, и икономически и военно, и като стандарт. Ние 35 години се въртим в пустинята - подобно на народа на Моисей, и отново спорим дали мястото ни е в Европа. Или, казано по друг начин - безкръвния преход значи милиционерска демокрация.

35

Разбираме го

преди 7 месеца

Няколко години преди 1989 една шепа хора от бившата червена върхушка са знаели, че социализмът е обречен.Те са имали тази информация от Москва.За да си спести разходите, които би коствал един военен конфликт с цел унищожаване на соца,Западът е дал на управляващите в Източна Европа тези няколко години, за да организират заграбването на богатствата на собствените си държави и да мируват.На това дължим безкръвния преход. Днес на червените милиардери са им нужни маши, за да управляват. Ваня е такава

34

Анонимен

преди 7 месеца

Избора на софия погледнат през МОЧАта - избираме между един дето ще му целува краката и един друг дето обеща, че ще го премести - но няма да го разруши. Честито - след 35 години - Добре дошли в новата "Народна република". Пита се - затова ли на едно поколение живота замина - за да ни яхнат новите комунисти?

33

Анонимен

преди 7 месеца

Няма ли българи в тази държава.Имам предвид по произход,не по тапия.На кой произходът рушки,на кой мигански...Стига!

32

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Забравих да кажа че Терзиев е комплект с Бонев подправка чудна Избирайте Избирайте българи

31

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 37 - Lайньо, не прави внушения, че ПП и ДБ са фалшификаторите. Твоите идоли - комунистите са в основата на "хартиения" вот. Както и Баце и ДПС. Айде у лево. Знаем кои са по фалшификациите. И това не са на Терзиев хората.

30

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Колко е разрушена разпокъсана държавата ни София е стигнала до тук да избира от ДС ЧЕРВЕНОТО МИЛИОНЕРЧЕ до ГРИГОРОВА подкрепена от БКП И за какво бяха 33 год преход ТЕЗИ дето оставят да живеят тук да се стягат железни да са че положението е потресаващо

29

Анонимен

преди 7 месеца

Шансът на Ваня Григорова е ако няма много фалшификации. Има ли много фалшификации, Терзиев печели

28

Хихих

преди 7 месеца

Този ще каже, че и мажаре има шанс, стига да е червено на цвят!

27

Поетът

преди 7 месеца

Бате Серго! представи си само колко ни е писнало от Герб и ППДС , че ще гласуваме за Ваня. Корнела и бат Серго да не се показват, че ще навредят на Ванчето... Ясно е че тя ще е кметица! Васко и той иска да е кметица, ама само у Борис Бонбонев са си кметици!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Хамстера толкова добра работа свърши начело на БСП че изгуби 12 избори .Сега тръгнал акъл да дава как се печелили избори.Хамстере,хамстере толкоз то от тебе.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Размисли... Ако подкрепя Григорова тя няма да махне украинското знаме от Столична община защото е послушничка с политически профил. Ако подкрепя Терзиев той пък ще тури и израелското знаме до украинското. Две марионетки в надпревара за кмет. Какво ме интересува тяхното боричкане за надмощие? .... Ами пак няма да гласувам!

24

ромка за кмет?

преди 7 месеца

Дали хората в София са готови да гласуват за ромкиня?

23

Йосиф

преди 7 месеца

Сергей Станишев по прякор ( РЕНДЕТО ) се укрива в Белгия - Брюксел същият открадна 100 000 000 и укри документите докато беше Министър-прецедател на Р.България. Сега ( РЕНДЕТО ) е милионер и живее в Брюксел... Въпреки това ГОСПОД не харесва ( РЕНДЕТО ) и за това ще бъде тежко болен от РАК и ще се мъчи както народа се мъчи за това че излъга народа да гласува за него !!!

22

соросоидка

преди 7 месеца

Ваня Григорова е работила дълги години в "Отворено Общество" на Сорос за да защитава правата на ромеите. После е минала през "хелзински комитет" преди да стане синдикалист. В "Подкрепа" успя също да набута много хора на Сорос. Заради връзките и със Сорос не я искат в управата на БСП.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Има. Женски вот, протестен вот, анти ПП настроени гербаджии и други, хора от работническата класа......що да не. Особено ако каже и че няма да пипа паметника на съветската армия, но ще прати гей парада зад гарата.....що да не стане.