15

Ловец

преди 7 месеца

Личи си че няма стари авджий тука. За да хванеш заек слагаш по един кош на всеки изход от тунелите му и палиш слама в единия. Той излиза от друг изход и е в коша. Така се хващат зайци..метод едно. Има и с примка на изхода...но той не е подходящ за повече от един заек.

14

Алекс

преди 7 месеца

Където трябва,ще влезе.Унищожението на "Хамас" е гарантирано.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите окопираха Палестина с помощта на целия свят това не им стигна и ги обградиха като затворници и сега изреваха целия свят,че ги напада ли! Имат ли друг избор?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Само ЕС е платил 780 млрд евро помощи на палестинците! Израел десетилетия им даваше безплатен ток и вода. Питайте Хамас къде са парите, помпените станции, ел. централите и училищата в газа, защото кранчето вече спря безплатната далавера.

11

Тора Бора

преди 7 месеца

Те и Американчетата се опитаха да влязат в тунелите в Афганистан и после бяха писъци, молби за милост, изпаряване със скоростта на светлината оставяйки мило и драго тук при нас :)))) Напоследък да сте ги видели да се правят на шефове тук? Мирни, тихи и послушни станаха. Тук Талибаните са Богове и америка е просто куччка :))) Нека дойдат пак ако има проблем? Защо не идват? Нали сме терористична организация която не може да им диктува? :))))))

10

хахахаа

преди 7 месеца

И защо им е да влизат в тунелите вместо да взривят изходите или да ги напълнят с азот?Плъховете сами ще започнат да излизат, като усетят дебелия край..

9

Анонимен

преди 7 месеца

Да пълнят тунелите с вода и плъxoвете ще се издавят...

8

Анонимен

преди 7 месеца

Израелците са доста брутални срещу още по-бруталните джихадисти, няма плюшени мечета и сълзливи речи. Терористите са под земята, но обградени, рано или късно ще трябва да излязат. Населението, което само си избра Хамас, рано или късно ще му писне и също че иска да се върне към ежедневието си. Тоя път талибаните изтеглиха доста късата клечка.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Въобще няма да влизат, бившият им премиер даже обясни какво ще направят. Обсада докато се предадат, тунелите имат нужда от кислород и гориво, а такова няма да стигне до терористите. На юг хуманитарните коридори са отворени за храна и медикаменти за цивилните, а джихадистите ще се крият още малко в тунелите като мишки.

6

Ужаст

преди 7 месеца

Хамас терористите в тунелите и Вова в бункера! Това е съдбата на човеко-плъховете!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Orън и gим...

4

Анонимен

преди 7 месеца

Морлоките са непобедими в тунелите.

3

Калашников

преди 7 месеца

Нека влязат ! Тунелите ще се превърнат в огромно еврейско гробище , за назидание на цялата терористична еврейска общост !

2

Анонимен

преди 7 месеца

Що да влиза, да пусне димките вътре и няколко робота да стрелят по всичко дето мърда.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Влезе ли в тунелите, там ще си и останат. Все едно мишка в капан. Да влизат! Да влизат, но водени от Нетаняху.