51

Христо Христов

преди 6 месеца

Всички трябва да са с изути боксерки като сащ!

50

Мен

преди 6 месеца

Ко стана с индианците, уе?

49

Новите факти ВСВ

преди 6 месеца

Германия: Атомните бомби са използвани от Русия! САЩ: Погроми над евреи има само в Русия!Канада: На цистите са били борци за свобода срещу Русия!

48

Изпират се ;)

преди 6 месеца

Берлин: Атомните бобми са използвани от Русия!Вашингтон: Погроми над евреи има само в Русия!

47

блицкриг

преди 6 месеца

Първият в световната история еврейски погром в който няма пострадал евреин

46

блицкриг

преди 6 месеца

В този еврейски погром пострадаха 20 дагестанци и нито един евреин - това е ''еврейски погром по дагестански''. Включва и разграбване на терминалните магазини с възгласи Аллах акбар

45

Берлин

преди 6 месеца

Добрече в Берлин не е имало никога погроми нод евреи, а само в Русия ;))

44

...

преди 6 месеца

Руският таракан се познава лесно, по омразата която излъчва! Те това го могат!

43

Антисемит

преди 6 месеца

Нормалното е да има погроми навсякъде където има евреи. Ненормалното е това изродено племе да бъде толерирано където и да е било.

42

Анонимен

преди 6 месеца

С извинение на mайka им амджиka на щатите . Русия взе мерки незабавно, има дто човека арестувани. САЩ да ди гледат мадовите убийства и наркоманите че за двайсе години от предозиране са умрели два милиона

41

Някой

преди 6 месеца

Да говориш за Русия, и да твърдиш че в България имало "корупция", си е повече от нелепо! Верно гледат гредата в окото на другия! Там "корумпираните"/които не са назначени от Путин/, сами скачат от десетият етаж!

40

Някой

преди 6 месеца

Германия отдавна храни и араби и евреи! И германците се срамуват само от споменаването името Хитлер! Докато има един грузинец, за който се говори, че няма човек който да е избил толкова руснаци, колкото него! А крепостните още се гордеят с него?

39

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 38 Каквито и да са, те са си у тях! И като са такива ти какво предлагаш? Да ги избием ли? Те поне са в РФ, простено им е. А ние като сме горд член на ЕС, какво? Нима тук корупцията, циганьорщината не са в огромни размери? И нямаме отрицатен прираст? И образование и здравеопазване нима не са в пълен разпад? Спасителят е казал ,,виж сламката в твоето око, и тогава саждата в чуждото"!

38

Анонимен

преди 6 месеца

Добре че сме в ЕС и НАТО- гледахте вчера *** от Възраждане как избутаха охраната нахлуха в изборната комисия да се саморазправят с бевшата кметица в Борован- олигарсите плащат провокации за всяване на страх.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Чакаме с интерес да видим Германия с какво ще сравни ситуацията.

36

Анонимен

преди 6 месеца

За незапознатите Махачкала е в Дегестан, един от най-отдалечените и планински райони в Русия, населена главно с пещерняци, аборигени, 100% само мюсюлмани, единствените кадри са хора тип Нурмагомедов, където децата се бият с мечки и се стрелят по сватби. Тотална циганьорщина и РФ ги държи само заради нефта. Корупцията, мизерията и беднотията там са поголовни.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Как деликатно заобикалят мизериите на немския си "партньор" що се отнася до погроми над евреи. Хахахх западни лицемерчета.

34

Анонимен

преди 6 месеца

То само в Руската империя е имало антиеврейски погроми нали ? И за разлика от някои други погроми не са били свързани с убийства.

33

Всъщност

преди 6 месеца

...в Империята на Zлото нищо не е както изглежда! Ходят и се кланят на Мумията на евреин, основател на сегашната им империя/който също е бил от другият край на дъгата/, а в следващият момент са против евреите и клеймят обратните! Истината за тях е , че за всяко престъпление в името на Путин,автоматично се освобождава ли от отговорност! Щото щели да правят нов световен ред? Нещо да ви напомня хитлеристка Германия?

32

Уаууу!

преди 6 месеца

Ясно кой бил правил аушвиц и бухенвалд и другите курорти! Тпу, прозорецът на овертон с пълна пара!