59

Анонимен

преди 7 месеца

38 - алабала = 31

58

Анонимен

преди 7 месеца

И цялата арменска общност, да гласува за Григорова, пак няма да спечели!

57

Анонимен

преди 7 месеца

Зашо Думата (х л е б а р к а) .... не може да се пише? Я да пробвам думата МУХА ... ..........(м у х а) може ли да се пише?

56

Анонимен

преди 7 месеца

Пролет пука. А небето се отвори, и Крум със глас дълбок ни проговори. Във мизерия сте виждам, но Бог не молете, столицата вий премествете. Напаст божия, от склавинските земи червените *** пак са надошли. Сердиката помня лично я опожарих, заразните *** до крак уничтожих.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Пролет пука. От правешки ливади Тато измуча, България я дадъх на Москва. Софиьо, Родино красна! Зъвети мои съхранете, паметници Руски вий строете, Цялътъ стрънъ зъ Софиата дъ ръботи, Провинциътъ дъ го карът нъ къртофи. Нашите другари с купони и кредитите безотчетни, имоти краднаха безчетни.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Прогнозите на социолозите в 20:00 бяха 38% за Терзиев, а той е само с 31,52%. Защо така са се объркали?

53

Анонимен

преди 7 месеца

Пролет пука. Чашките разместват, народ към изборните урни го подвеждат. Тука има, тука няма. Играе се игра голяма. Софята има. Провинцията няма. Има, няма. Всяка петилетка дилъри подменят, та масите да не се досетят. Избори. Провинцията на Бога за късмет се моли. Да, не? Отново София ще е!

52

Анонимен

преди 7 месеца

- От къде си? ... - От София. ..... - Къде ще гласуваш? ..... - На село....

51

Анонимен

преди 7 месеца

Много интересно как всеки път медиите показват в 20 часа резултатите от изборния ден при положение,че още не е започнало броенето на протоколите. То реално започва в зала Арена Армеец след 21 часа. Как така всеки път се знаят приблизително точно резултатите? Пък като съм галсувал никога не съм виждал да има представители на социологически агенции,които да питат хората за кого са гласували и така да правят някакви статистики

50

Аноним

преди 7 месеца

София как стигна дотук и защо Терзиев с долепен до него Бонев и Григорова Българи спасявайте се поединично

49

Анонимен

преди 7 месеца

Как един разумен човек, който е запознат с историята на БСП и познавайки вътрешната им структура, ще гласува за тях? С какъв акъл. Стъпвайки на страх вследствие на жестоката им путинска пропаганда ли? Но той и Путин си имал яхта, мнооого голяма! Но се говори, ще нещо не бил много жив. И БСП трябва да отиде в историята.

48

aZ-ът

преди 7 месеца

10 процента е нищо. След седмица всички от Възраждане и ИТН ще излезем да гласуваме анблок за Ваня , не защото толкова я харесваме а за да бръкнем с два пръста в либералните гъдзове на умнокрасивите. Това са ти 13-14 процента. 2-та процента на Руди ще направят същото. Станаха 16. Аз лично вярвам че от ГЕРБ ще дойдат поне още едни 10 срещу хората които арестуваха Борисов - стават + 26 процента отгоре. Умнокрасивитета за Васо Маслото откъде ще дойдат допълнителни гласове?!

47

Анонимен

преди 7 месеца

Българското ляво, защото не си накупило хотели и яхти на гърба на хората, така ли? Българското ляво, защото не забогатя благодарение на грабежите. Хаде де? Въвели плоския данък, с който ограбват най-засегнатите по време на кризи и изобщо във всякакво време! Български социалисти? С хотели и яхти ли? Адвокати и съдии, корумпирани разбойници? Децата на бандитите? Българско, какво?, лято ли? До вчера участвали в корупционни сделки и в освобождаването на престъпници? Лято, ех лято! Лято или ляво?

46

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да избираме между евролявото и българското ляво. Евролявото е хора, които са като Грета Тунберг, които искат да построят фантазиите и въздушните си кули върху труповете на хората и разрушенията на техния живот. Искат да построят "Зеленият райх". Ограбват милиарди за техните Обръчи от фирми и обещават "Светло зелено бъдеще".

45

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде махайте ги тези евреи и ТКЗСарки! Те не са ни лидери и кметове и депутати! Ние сме европейци, а не евреи. Хванете ги за носовете всичките Лореали и Паси и Кирчо и Кокорчовци и ги качете на самолет за Израел. И кацнете аварийно в някоя мюсулманска държава.

44

СПАС

преди 7 месеца

ДАНО ОТЧАЯНИТЕ НЕ ГЛАСУВАЩИ ДА ИЗЛЯЗАТ ТОЗИ ПЪТ!!! ..............ИНАЧЕ СТАВА СТРАШНО!!! ПОСОЛСТВОТО ЩЕ ПОРОБИ СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ ЗА ОЩЕ 10-12 ГОДИНИ!! ИСКАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ!!!! ИСКАТ ПУШЕЧНО МЕСО ПРОТИВ РУСИЯ!!!!

43

До Mitaka

преди 7 месеца

И кой ти каза, че гласовете на Хекимян ще идат при Терзиев? Ако ще борисов писмена заповед да издаде, никой няма да ме/ни (не съм само аз) накара да гласуваме за Терзиев. На Борисов тая скапана сглобка ще му изяде главата и ще му прати партията назад. Ама, кой каквото сам си направи......

42

Анонимен

преди 7 месеца

Загуба за ГЕРБ на първи тур, загуба за ПП-Държавна сигурност на втори тур.

41

НеГласувал

преди 7 месеца

Не мога да Позволя ДС да Вземе София - другата Неделя Аз и цялото ми Семейство се Мобилизираме за ПсихоЛявата Ваня, по-малкото Зло!

40

ГЕРБЕР

преди 7 месеца

ППДБта, пускате ни всичко останало в България, целувате ръка и може да си помислим да има аванта за Васко ДС-то :) Сделка?