4

с.т.

преди 6 месеца

Тук с пълна сила важи нашата поговорка "Крадецът вика-дръжте крадеца". Та така и русия. Щом песков казва, че Украйна е виновна, значи самите руснаци са организирали безредиците. На русия отдавна вече никой не вярва! Това трябва да го знае и другарката митрофанова.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Отново русистите лъжат с пропагандата си. Тези в колко държави са развили руска агентура и дори русистки партии, каквито в България има. Поставили са в мъртва хватка народите на руската федерация. Влезнали са на чужда земя в Украйна и избиват деца и майки на килограм. И после все някой им се меси? Как става тая? Дори четох, че вече имат банкноти със знаци, като полумесеца и прехнати други християнски знаци. Или пощенски марки ли бяха, или някакви исторически картички.

2

Хаха

преди 6 месеца

Е пак ли американците и европейците са ви виновни бе фашаги откачени ?Еййй на Кремълските кратуни все друг им е виновен, веднъж не

1

Аа дообре

преди 6 месеца

Украинците са им виновни. Тези региони като Чечня, Дагестан са с радикализирано население. Няма никаква нужда някой да ги подтиква, какво остава от Украйна. Те са запалени джихадисти от векове. А Русия не ги пуска, защото имат нефт. Толкова.