58

Некъф

преди 7 месеца

Не ни чакат добри времена щом гледаме на децата си като разход!

57

преди 7 месеца

Няма майчин инстинкт, това което има е че жената иска да сигнализира че е под закрилата на силен мъж за да отблъсне ухажори иначе живота и ще стане ад от досадни типове. Децата са последствие от връзката. когато всичко това може да бъде избегнато с повече предпазливост и жената е образована така че може да си намери други занимания вместо да се нанизва на ерекцията на разни мъже децата стават излишен атрибут. Но за много въртележката около децата остава единственото въобразимо ежедневие.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Не че не мислят за възвращаемост, Те очакват именно че ще имат внуци, защото са промити със заучени фрази като живота е дар и децата са бъдеще. И разбира се подсъзнателно се надяват че пенсионната система ще се крепи на тях. Системата е навързана така че робите да не се усетят че създават нови роби и си мислят че са някакви семейства и че продължават някакъв род и подобни лъжи и измами с които е облечено всичко. По ирония децата им ги пращат по старчески домове, като в затвор.

55

българин

преди 7 месеца

Ние сме в ужасяващ морален упадък-християните.Цяла Европа си отива,но забележете-на жените не им пука.Те продължават АКТИВНО ДА ДЕ ИСКАТ ДА СТАВАТ МАЙКИ.жЕНИ,СЪС ЗАЛИЧЕН МАЙЧИН ИНСТИНКТ.Това е последицата от упадъка.Но да к-рвеят,уруспийството да ни демонстрират-това стана смисъла на женския живот.Защо в бедните общества има свръхраждаемост.Ние се самоубиваме.Г-да женски родители,гордеете ли се с вашите дъщери.Апропо-но го дават хард с тъмнокожи,ц-гани,араби и пр.Без задръжки.

54

преди 7 месеца

Някои гледат на децата си като на вложение с цел печалба. Други жертват всичко за да ги отглеждат и не мислят за възвращаемост, но те са особено луди психопати защото са си повярвали че се намират на някаква мисия дадена от Бог и по този начин ги осъждат на смъpт по особено жесток начин чрез разпад на ДНК молекулата докато все още са живи и усещат всичко. Както се казва пътят към ада е осеян с добри намерения подкрепен от лъжливи представи за света. Наистина е жестоко, но жените вече имат избор.

53

преди 7 месеца

Ти още не си умряла и не знаеш дали ще ти хареса, тогава защо си толкова сигурна че това е дар. Ако можеш да подариш на децата си две младости, а вие да изживеете две старости, тогава мога да си помисля. Но да пробутваш едно ядене без ти самият да си го изконсумирал с десерта и всичко, което може да предложи, това не е дар, а насилие. И го казвам защото ви наблюдавам вас раждащите бебета и не ми харесва как страдате и стареете и завличате и децата си в месомелачката на една ДНК молекула.

52

само питам

преди 7 месеца

Децата като инвестиция ли ги гледате?

51

преди 7 месеца

Традиционно детеродните семейства са от бедните слоеве и религиозни. Това е признак на бедност и слабoумие, необразованост и вяра в измислени богове, с които да се оправдават. Когато жените отложат раждането след получаване на образование, децата намаляват от 5-10 на 2-3. А тези които преди са се подлъгали и са имали по едно, поради грешка сега вече много внимават и са без деца. И преди всичко раждането е престъпление, което обрича нови жертви на смъpт чрез старост нерадост.

50

Анонимен

преди 7 месеца

В Русия садяли картофи между блоковете? Ами, че зад моя блок също селяните си садят домати! И в небостъргачи да ги качат селяните пак ще си садят картофи и домати!!Това е психология!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Баси тъпите деца, само развалят купона. Да порастват по бързо или да направят интернати, само ми пищят и реват. Даже не знам, кой клас са

48

Анонимен

преди 7 месеца

Правилно го каза еди н Италия е пренаселена не трябва да са повече от 10-15млн.

47

Смех

преди 7 месеца

Хаха какво жилище бе в София цените на имот са по високи от в Милано .

46

Анонимен

преди 7 месеца

В интерес на истината ако италианците дойдат са в България ,ще могат да си позволят жилище и да имат и нормална работа и деца .

45

Ястребител

преди 7 месеца

А по времето на омразното турско робство, българинът живееше в двуетажна къща с обширен двор с чардаци, под които си пийваше руйното си вино с лойно агнешко, докато децата му като рояк си играеха из двора. Гадни спомени от омразното турско робство!

44

999

преди 7 месеца

В Южна Италия почти няма индустрия.Там се препитават с туризъм и земеделие.Наричат я италианската Гърция.Как е очаквал да намери работа там със специалност комуникации?

43

Анонимен

преди 7 месеца

Има извратеняци с правилна сексуална ориентация, но с отклонения в отношаниато към другия пол!

42

Български Закони

преди 7 месеца

В България има унаследяване по недостойнство. Държавата се грижи децата да имат запазени части от наследството на родителите си. Дори против волята на човека да се разпорежда със своето наследство. Има деца изроодии, наркомани, пияници които автоматично гарантирано от държавата получават имоти, пари от умрелите си родители въпреки тяхната воля да е била друга.

41

анонимен

преди 7 месеца

Все едно чета за България. Никаква разлика. Само ни залъгват с еврото, че като го приемем ще живеем по-добре. Ами младите италианци тогава защо живеят зле и са с ниски заплати? Нали им се плаща в евро.

40

блицкриг

преди 7 месеца

В Италия са пренаселени. Населението трябва да е 30-40 млн.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Тъжна снимка!