230

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо не ни учудва вече, щом заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов е бивш хакер. Всъщност бивши хакери няма.

229

Анонимен

преди 7 месеца

Да бе! Да си разваля почивката, а не коя леля да ми драснеш бюлетина та и хоп, не действителна!

228

Анонимен

преди 7 месеца

Хора, пригответе си една хубава вечеря, седнете със семействата си! Утре сме на съвсем нормални избори, бюлетини има за всички, станете от компа и гласувайте!

227

Анонимен

преди 7 месеца

Слушайте само мошеника молец денко! Него никой не го е избирал но само той говори истината и е най добър на света и ще ни спаси!

226

Гумичка за триене

преди 7 месеца

Сега Кире ще се оплаче на таткото и ще видите вие!!!!! Ако таткото не вдигне на лена и пак ще тропне с крак ! Мамини синчета братче кво да ги правиш

225

до 231

преди 7 месеца

Когато го чуждестранните медии го попитаха за мнение за касетъчните бомби, каза че нямал мнение. Всеки с обща култура знае, че са забранени с международна конвенция, а ти искаш да ми кажеш, че този oxлюв е академик?

224

3а 30 години

преди 7 месеца

"демокрация" , България стана Сомалия на Балканите !

223

До 233

преди 7 месеца

Това е така! Но където е стъпила Русия, и да се е махнала си оставя слуги, които директно отричат националната ни история! Даже в Украйна в момента има украинци които поддържат Русия! Но Слава Богу, има и рускоговорящи украинци които се бият за Украйна!

222

Стига глупости

преди 7 месеца

До 230Герб и Дпс имат общо 6 човека в цик от 15. Стига с тези опорки бе

221

Радослав

преди 7 месеца

А ЦИК кога ще отмени гласуването с тоалетна хартия? Там има стотици хиляди доказани манипулации и измами? Или там няма далавера?

220

До 225

преди 7 месеца

Е нали беше академик заради сладолед, сега пък заради зрънчо!?! А каква руска съставка във водката от долнопробен спирт са открили Кори и Коце?

219

Ужас

преди 7 месеца

ДПС,Герб и ЦИК извършиха преврат...

218

Анонимен

преди 7 месеца

Поздравления за ЦИК. Явно тази комисия се състои от зрели и честни хора, които не се подават на манипулации. Всички се убедихме, че силата на пп/ дб е в кодовете на машинките. Затова така яростно ритат срещу правилата. След всички тези незаконни действия и компромати, би следвало оставка.

217

Анонимен

преди 7 месеца

Да отменят изборите утре и другата неделя, честни избори 3в 1!

216

Анонимен

преди 7 месеца

Кокорчо открадна кодовете от Мортен Лунд и ги продаде на китайското правителство. Сега министър на Кокорчо краде кодовете, за да ги продаде на Посолството. Кое не разбрахте?

215

Анонимен

преди 7 месеца

Е какво значение има хартия или китайско сметало? И защо някои казват че загубили заради начина на броене! И да се лъже, и да не се лъже, той е почти близък!

214

Анонимен

преди 7 месеца

Абсолютно правилно решение. А от другата страна имаме неадекватника с академична степен спечелена от пакетче зрънчо. И онова малко смешно човече Атанасов искащо оставки в ДАНС, чиято жалка партийка е на власт защото се прилепи като пара.зит за ПП.

213

Гошо

преди 7 месеца

Я тия дето им се гласува с машини ,утре да бойкотират изборите , та да се пукнат от яд душманите

212

Observer

преди 7 месеца

Всичко в България е една безкрайна драма и решения които се приемат и отменят веднага. Батак е в всичко и навсякъде. После защо още не сме в ЕС? Заради корупция,крадене, източване на субсидии и какво ли още не. Аз незнам дали съществува някаква институция която да си върши работата както трябва. Живея в чужбина в бяла страна тук винаги се е гласувало с хартия и циркове като нашите никога не е имало.

211

Анонимен

преди 7 месеца

Значи изборите за парламент са манипулирани и правителството е незаконно ! Всички реше ния на правителството трябва да бъдат отменени !