173

Шарлатанин

преди 7 месеца

Само шарлатаните ще гласуват с машина.

172

Анонимен

преди 7 месеца

Партиите на неграмотните бойкотираха машинното гласуване с активната помощ на ЦИК!

171

Ботев

преди 7 месеца

Ще гласувам на машина в София. Само някакви ***, класици и селяни ще гласуват на хартия. Не познавам човек, който ще гласува на хартия.

170

Анонимен

преди 7 месеца

Да гласуваше по-голямата част от света с машини щях са разбера напъните, но при положение, че почти никъде не се прави си мисля, че има защо. Цялата истерия и зор за тези машини е само и единствено злоупотреба.

169

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Щом Шарлатаните са правили измами с гласуването да се проверят всички избори правени с великите машини Лена Излез да се присмиваш на Хекимян че е трети Откъде знаеш предварително сега разбрах Само незном защо не се задейства прокуратура полиция и Европа най вече Къде са ИЗБОРИ вече 3 год са под въпрос

168

С каманье и дръвье

преди 7 месеца

Ами като няма да ебаваме ЦИК по болшевишки...то тогава по болшевишки да гласуваме с каманье и дръвье.

167

Тенгри сеч

преди 7 месеца

Забренете изборите! Изборите са за путеят! Извадете мечовете! Напред, на сеч, че не остаа веч! Да са търкалат пеевски глави и кадън гиби фусти!

166

Бай Ганьо прави избо

преди 7 месеца

Столичната ОИК изпраща материали за машинно гласуване в секциите, в провинцията машинно гласуване няма да има, в столицата ако гласуваш с машина после не се знае дали ще ти зачитат гласа...Алеко Константинов го е описал това още преди 130 години през 1894 година и е актуално и до днес. Разказът е: Бай *** прави избори, прочетете го, много е интересен.

165

Анонимен

преди 7 месеца

Ама някой вярва, че има държава ли...има разпокъсани региони управлявани от мутрофеодали и подчинени местни политици...Всички на подчинение на София обаче...Отделно в София -държава в държавата са всички на конците на Козяк ...Ето и потвърждение...

164

Достатъчно

преди 7 месеца

Как може да имаш 5 души на среща, а после да получиш 20 процента? Някой да има отговор?

163

Анонимен

преди 7 месеца

Браво на ОИК София, Бравоооооооо, за това че не нарушават закона.

162

Достатъчно

преди 7 месеца

За съжаление всичко зависи от Америка, но в Америка управляват левите. С машинни кражби. И ще откраднат 2024 също. Но Висшата сила е с нас, в края на краищата по-трудолюбивите и по умствено развити ще се наложат, независимо през какви перипетии се мине. Може да отнеме 50 години, но така ще стане. Естествен подбор. Може да има намеса на извънземни, свръхестествени сили, без значение е, крадците и мошениците на края никога не са побеждавали.

161

Достатъчно

преди 7 месеца

Просто направиха сценка. Да откажат хората да гласуват, да не вземе да се обърка нещо. Както на миналите и по-миналите избори, един и същ сценарий. А също така да притъпят реакцията ни към невероятните резултати, които ще видим в неделя. Предупредени сме. Соц. агенциите завоалират кражбата, а това че някой уж престъпил нещо, както винаги ще разследват 2 години след изборите и после внезапно ще прекратят проверката. Колко пъти вече сме го играли този сценарий? Не сме толкова балами.

160

Значи

преди 7 месеца

Централната Избирателна Комисия не е отговорна за Изборите в София! А кой е отговорен? Киро или Асен??

159

Берлин

преди 7 месеца

Това ако беше излязло наяве в Германия, поне министъра трябваше да подаде оставка! И не може един град да си гласува както му скимне! Има закони!

158

Достатъчно

преди 7 месеца

Социлогоческите агенции също са до една в схемата. Нали всички са създадени от комунисти. И медиите всички също са комунистически. За разлика от САЩ, ние нямаме дори опозиционни медии. Псевдо. Проучванията на общественото мнение нямат НИЩО ОБЩО с реалните нагласи. Просто подготвят хората за това, което ще се случи.

157

Анонимен

преди 7 месеца

След като е разпоредено нещо, то трябва да важи за всички. Сега както на предишните избори в секциите ще ни убеждават, че е по добре да гласуваме с машини. Всичко вече е фалшиво в тази държава!

156

Достатъчно

преди 7 месеца

За съжаление всички са в кюпа. Резултатите вече са определени. Миналите и по-миналите избори правиха същото - губеха се машини, печатаха съмнителни съобщения и погрешни хешове, от партиите реваха точно последния ден. Нагласена сценка. От всички - ГЕРБ, ПП, ДБ, БСП, ИТН, Възраждане. С помощта на службите за сигурност и Прокуратурата/Съда. Нали всички идват от комунистите. Имаме някакъв олигархат тука, 5-6 души, плюс посолството/посолствата, които решават резултатите предварително.

155

до 192

преди 7 месеца

Какви записи какви 5 лева бре? Нали машината отпечатва вота ти и после сам си го пускаш в урната която се брои от човек. Троловете сте пълна скръб.

154

Анонимен

преди 7 месеца

Изборите в България вече ще се правят на който както му е изгодно. С машини, с бюлетини, с зърна боб, по пощата със СМС. Важното е всички да са доволни.