10

Евала

преди 10 месеца

Нечисти тр0л0ве , какво възхвалявате ХАМАС? За рублите сте си продали съвестта. Знаете ли какви главорези са тези араби? Те ни мразят и в червата, мразят и РУСКИТЕ ви работодатели, защото се смятат за най-голямата работа в света, мечтаят за панарабска империя владееща от Атлантика до Китай. Колкото и да им целувате ..., те мразят и вас. Палестинците са дзингъри, като нашите от маалата.

9

Анонимен

преди 10 месеца

До 7.Прав си но целият свят мълчи.В Газа за две седмици загинаха цивилни колкото в Украйна за две години.И после мрънкайте че Вова бил зъл.Напротив той не води война на унищожение на украинският народ.Израел трябва да се спре сега или ще бъде спрян от други.

8

456

преди 10 месеца

Пожелавам успех на израелската армия,срещу терористите на Хамас!

7

Геноцид и заграбване

преди 10 месеца

Ционистите избиват цял един народ. С децата, с жените, със старците. Половината Газа са деца. Целият свят мълчи. Няма да има отделна статия за всяка жертва, както беше с отвлечените, нали? Затова ще има бежанци, проблеми с тях и още насилие. Израел иска да дозаграби цяла Палестина, но да видим този път ще му се позволи ли.

6

Осман и co.

преди 10 месеца

От сега е ясно че евреите ще ядат дебелия.Градски бой с призраците от Хамас ще е много тежък за израелската армия.Ще стане както предното нахлуване при големи загуби ще се изтеглят.Хамас са превърнали всяка къща в огнева точка.Ще бъде ад подобен на Сталинград.

5

Анонимен

преди 10 месеца

А дали не са влезли в капана още не знаят.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Браво, бой по ислямистите

3

Нане

преди 10 месеца

Е айде де, айде да видиме кой кого... ===))) еврейте са, кат кравите, само хвалби....

2

Анонимен

преди 10 месеца

Ще бъде касапница... Господ да пази невинните и от двете страни.

1

Анонимен

преди 10 месеца

E na, cera npegи мaлko ro nиcaxтe, gнec вeчe няkoлko nъти?