331

Анонимен

преди 6 месеца

Само ментално ограничен може да вярва, че чрез машините (принтерите на бюлетини) може да се манипулира вота.

330

Анонимен

преди 6 месеца

Теоретично няма никаква възможност за манипулации с машините действащи като принтери.

329

Покъртителна наглост

преди 6 месеца

Камера е снимала зам-министъра да върши определени действия.Имал ли е право?Не,разбира се.Теоретически създава ли възможност за манилулации?Да,разбира се.И тука се явяват тези умници от снимката горе и обясняват,че такова животно нЕма.Директно ми обясняват,че като избирател съм ментално ограничен и трябва не да гледам какво правят,а да слушам какво говорят.Отвратителни политически креатури.

328

Анонимен

преди 6 месеца

Не разбрахте ли, че не гласувате с машината? Машината само ви отпечатва бюлетината.

327

Анонимен

преди 6 месеца

Защо сте толкова далеч? Не ви стиска да отидете до НС и от там да говорите. Измамниците от ала-бала аферата.

326

до 344

преди 6 месеца

А кой е казал, че не може да се отключи онлайн гласуване с машина? Има ключ за тази опция. Проверете данните на машините и ще се уверите, че точно този модел машини имат вход за онлайн гласуване.

325

Радослав

преди 6 месеца

До 333: и как точно с код ще получиш информация от машина която не е свързана с интернет и, то преди гласуването? Да не говорим за факта, че машината не ти иска ЕГН или ДНК, че да проверят кой как е гласувал с нея. Като се добави и факта, че ПП-ДБ за разлика от Герб и ДПС нямат кметове, още повече кметове които са изискали от служителите си да регистрират 200-600 човека на един и същ адрес. А и е държавна тайна, че всички общински служители са предварително инструктирано за кой да гласуват.

324

Анонимен

преди 6 месеца

Терзиев щял да поеме кметството на столицата качен на танк от онези, които ги искаше чичо му.

323

Анонимен

преди 6 месеца

А президента къде се е скрил или е на спявка.

322

Анонимен

преди 6 месеца

Бонев е плътно зад Терзиев за победата на София Прайд. Винаги двама, винаги. Повече Бонев ще гледате, защото той ще е стопанката на Кметството.

321

Българската политика

преди 6 месеца

От Козяк с по една ръка са бръкнали в задните отверстия на двете дебели момчета юристчето и пожарогасяча. А те на свой ред са бръкнали с по две ръце в задните отверстия на Кричо и Кокрочо. Това обяснява кривата усмивка на единия и ококорената физиономия на другия. И накрая, Кричо и Кокрочо са бръкнали с четири ръце в злощастния отвор на едно безгръбначно, амебоподобно, силно наведено създание на име НАВЕДЕНков. Движат ръцете му и го карат да кима когато е нужно. Това сламено *** е образа на България пред света.

320

Анонимен

преди 6 месеца

НЕкадемик Дрянков на каква позиция се намира в момента? То знае ли? А ние знаем ли? Чии интереси провежда този проводник мисля че е ясбо на всички мислещ хора. Скъп уран, скъп газ, реактори на безценица за Украйня, оръжия подаяния за Украйна, договори за милиарди за Американски оръжия на хартия, затвяряне на ТЕЦовете, и последно затваряне и на проекта Белене. Това са резултатите от свръх здравословната политика на на това недоразумение. И Спилбърг да го беше мъдрил не би могъл да измисли по-деструктивен образ!!!

319

Анонимен

преди 6 месеца

Жители на София Прайд, гласувайте за двойката Терзиев-Бонев за свободата на дъгата. Терзиев и Бонев ще са двойка кмет 0 кметша на ротационен принцип. За Ваня Григорова не гласувайте, защото не я заслужавате. Бонев е за вас, да ви пее с меден гласец.

318

Анонимен

преди 6 месеца

До Жители на София!!! - тоя терзиев не беше ли племеник на пешо танкиста - баш комуниста.

317

подмяната

преди 6 месеца

Ако 'демократите' бяха направили един стрес тест когато Цанов отиде в комисията и всички медии го бяха заглушили сега щях да съм съгласен с тях. Но не би. Умните и красивите много си надценяват капацитета...

316

Българин

преди 6 месеца

Как точно скандала е създаден от ГЕРБ бе. Тия за *** ли ни взимат. За пореден път се оакват, и все ГЕРБ им е виновен. Няма по-некомпетентни *** от ппдб.

315

Жители на София!!!

преди 6 месеца

Жители на София ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО!!! По този начин ще пресечете подготвения сценарии за определен резултат, например за Васил Терзиев, кандидат на ПП-ДБ, но преди всичко на ДС или Ваня Григорова, кандидат на червените олигарси! Сега, искат кмет на София, после пълно овладяване на изпълнителната власт и налагане на путиновски режим! Край на свободната воля, на свободната реч и на свободната личност!

314

До 333 НЕ Е НАИВНО!

преди 6 месеца

Чрез кодовете ще проверят дали корпоративният им вот е спазен! Това е големият проблем за ПП-ДБ! Ако няма машини губят контрола!

313

Анонимен

преди 6 месеца

Доста смешно звучи това за "кодовете". Разбира се наивниците веднага се хванаха на въдичката.

312

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ и СДС са майстори с традиции във фалшифицирането на изборите с хартиените бюлетини. Очаквам да имат над 50% на местните избори.