5

Анонимен

преди 7 месеца

Непропорционална война. Организацията Save the Children декларира, че в следствие на ударите от въздуха на ЦАХАЛ в Газа, са убити почти от 2 500 деца.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова години тормозят палестинците, а сега от нас се изисква да жалим евреите и да съчувстваме. Също като в Украйна. Толкова години тормоз над рускоезичните, а сега-укрите били някакви жертви. Една от лвов пуснала възмутено видео в тик-ток: Аз искам да живея в Одеса, отивам да проуча, а там представете си всички говорят на РУСКИ! Правя забележка на продавачките да не ми говорят на руски, а на мова. Превъзпитава ги тя. И няма да цитирам нито един от коментарите на одеситите, че веднага ще ме ба

3

Анонимен

преди 7 месеца

Непропорционална война. От Газа: зверска атака на терористи от Хамас, клане и гаврене с 1400 тела на цивилни; рев и помощи за ятаците им, които са предупредени от Израел да се евакуират. От Израел: военна реакция срещу терористите и едновременна грижа за свои и вражески цивилни; 200,000 израелци евакуирани непредставляващи никакъв интерес за световните медии. Двойни стандарти.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Как е възможно лидерите на "Хизбула" и "Ислямски джихад" да готвят обща атака срещу Израел? От север ли?

1

Анонимен

преди 7 месеца

На север в Израел имало напрежение, а на юг в Израел напрежението спадна ли?