10

Сата НАТО

преди 6 месеца

да обикаля села и паланки да размахва юмруче,да настройва хората едни срещу други и вместо обединител на нацията ------////------- Не желая да се обединявам с иддийодти, които не правят разлика между личност и институция. Не желая да се обединявам с феновете на Бойко Борисов, които са иззметъд на нацията.

9

призидента е калмук

преди 6 месеца

Той не върши нищо освен да е адвокат на Адолф путин!

8

Сър Пичук

преди 6 месеца

Направо Деса да ходи насам натам и да ни представлява. И без това тя е главата на семейството. Чорапа смао изпълнява нейни желания и такива на Масква

7

Радослав

преди 6 месеца

Разделението на властите е добре за държавата, да са си констра едни на други, но по големият въпрос е след като президента е парадна фигура защо има ограничение колко пъти можеш да бъдеш президент, а за депутат няма такива ограничения и има индивиди които цял живот спят в НС и ни един закон не са предложили?

6

опетков

преди 6 месеца

До До 2 Дуракоо, точно заради инситуцията трябва да се поправят недомислиците в настоящата конституция. Институцията "президент" беше измислена от комунистите, които измислиха и я гласуваха с точно такава цел, да пречи на нормалното функциониране на държавата. И Радев с действията си доказва точно това. Сужебните правителства са същото подобно недомислие, което дава огромна безконтролна власт на една личност в държавата, което е недопустимо в парламентарната република.

5

Мечо Ви Пух

преди 6 месеца

Да на картинка, искаме Прасчо да ни управлява от НС, да му се докладва всяка седмица. Прасчо, Прасчо, Прасчо, искаме си Прасчо!

4

Анонимен

преди 6 месеца

И по-добре само на картинка.

3

Президенти

преди 6 месеца

Украинците си имат президент който не само те , но и целия свят уважава, за разлика от нашия оакан до ушите с руски фекалии шапкар.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Герджика една умна приказка да каже и той.

1

Анонимен

преди 6 месеца

А портрета от стената само ме следи. И в радост и в неволя, все над мене бди!