104

Анонимен

преди 7 месеца

Сальдо нарече екзекуциите в редиците на киевската хунта нещо обичайно. Приятелският огън се е превърнал в ежедневие в зомбираната по натовски стандарт биомаса. Това заяви губернаторът на Херсонска област Владимир Сальдо. Според него от това страдат тези, които са мобилизирани. Те се използват като прикритие: те се изпращат напред в група под обстрел, а наемници и професионални войници вече се крият зад тях. Загубените не се прибират, а ранените се отвеждат в далечни болници само в краен случай.

103

Анонимен

преди 7 месеца

ами подарявайте бре кой ви пречи ама сте стиснати и злобни американски слуги

102

Анонимен

преди 7 месеца

нали умрял, бе? какви са тия български нотариуси в Русията? човека мъртав, а продава имоти.Що си противоречите, бе мисиркииииииииииииииииииииииииииииии?

101

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам какво подарява Путин, но ние "богатите" българи подарихме милиони, за да бъдат закупени едни безполезни машини за гласуване. Преди това подарихме милиони на друга фирмичка за машини за пръстови отпечатъци по болниците и милиарди на САЩ за самолети, които никога няма да видим. Но тези сделки направиха някои хора приказно богати от комисионни. Те место да разследват нашите *** тук.

100

Анонимен

преди 7 месеца

Нелка,що не го хванеш за оная работа вече Путин? Ти други теми имаш ли??

99

Анонимен

преди 7 месеца

Абе вие нормални ли сте?

98

Анонимен

преди 7 месеца

Черно и бяло , са знаковите цветове на костюма на Березовски, който е един от хората, ограбили жестоко Русия и забягнали, английски човек. Путин трябва да си разнообрази костюма и вратовръзката, която е сиво и черно. И да е жив и здрав.

97

Селянин

преди 7 месеца

Царя джудже ,който измени на Партията веднъж ,като я напусна и втори път ,когато на 11 преди 2 г не изпълни директна заповед има проблеми с политическата полиция от 5 упр на КГБ .Проблемите му са такива ,че немогат да бъдат описани с думи ,но вероятно скоро ще приключат за винаги ! А можеше да живее поне до 90 и щеше да надмине по слава и влияние и Сталин и Ленин взети заедно !

96

До 120

преди 7 месеца

Трудно пускат в рая......

95

Анонимен

преди 7 месеца

Виждам тук сте заспорили рано- да се включа с един въпрост отварям често НСИ за да получа някои отговори- ето сега факти които всеки може да погледне- НСИ месец септември- Пътувания на Български граждани зад граница- 816463човека, в Русия 99, в Европа и САЩ- над 816 0463- това защо-защото САЩ И европа са пропаднали и фалирали, а в Раша само 99- защото там е фърст.

94

Анонимен

преди 7 месеца

А нас ни правят на маймуни докато не останат да да гласуват само маргиналите срещу 50 лв и тези които са обвързани с корпоратувен вот!

93

Мислещ

преди 7 месеца

Бай Вова дава. А във ФАЩ взимат! Светът отваря очи и с всеки изминал ден проумява къде е истината и кой се бие за правата кауза! Медийните була на ФАЩ и Фанглия не могат да скрият прогнилите разядени лица на сатанистките режими на Запад. Всичко се знае. Всичко се вижда!

92

Старо желязо

преди 7 месеца

Да подарява Брадлита и Леопарди направени на петмез, като се дадат на скрап са си много пари! Гледах видео как десетина Брадлита и Леопарди се бяха засилили да пробиват Руските отбранителни линии но попаднаха в минно поле. Лансетите ги засвяткаха яко! После артилерията! Нацистите излизаха с крясъци от горящите Брадлита, някои от тях горяха като факли. Един се натъкна на мина и се срина. Друг войник отиде да му помогне но мина му откъсна краката. От цял взвод хора дали и 10 оцеляха не знам.

91

Майка Русия

преди 7 месеца

Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.

90

Да подарим на кравар

преди 7 месеца

Краварските фашисти в БГ да ги жигосаме с по една звезда на челата за да се вижда черно на бяло от 100 км че са заклети евроатлантици! А после да ги пратим на в тясна килия където да прекарат остатъка от животеца си. В България подаряваме тесни килии на евроатлантическата пета колона!

89

Въпрос

преди 7 месеца

Той нали умря?

88

Питащ

преди 7 месеца

Некога ще има ли зелена карта лотария да участваме па и да си платиме за блатная ???*** пропадляците?!

87

Анонимен

преди 7 месеца

Мислите ли, че нормален човек чете толкова евтина вдлъбната пропаганда? Само заглавията стигат. Двата тRола, списващи под подобни бълвочи, единствено да позахлебят нещо и това е "ползата" от тия ви напъни.

86

Лъвски

преди 7 месеца

А в България дават само 70кв :(

85

Анонимен

преди 7 месеца

Няма как джуджето да раздава апартаменти при положение, че вече е мъртво...