31

Ала Бала

преди 6 месеца

Законът за движение по пътищата важи само на обществен път ... съвсем спокойно младите шофьори може да са се учили законно.

30

Мизата

преди 6 месеца

Напишете преди заглавието: Платена публикация на инструкторската мафия. Преди години в Унгария имаше парк, в който родители обучаваха децата си. А в Щатите няма изисквание да си завършил курс за да се явиш на изпит. Аз бях сложил 200 лв в жабката - глобата в соца и обучих три девойчета, две от които взеха книжка и карат без проблеми. Та мафията на инструкторите ДГД - справка Л. Пенев.

29

Бай Урко

преди 6 месеца

Дъщеря ми е почти на 17,и събота и неделя отиваме на някой полигон извън града и не виждам какъв проблем е да я науча на тръгване и спиране или на основните правила!!!

28

Анонимен

преди 6 месеца

"Ако си мислите, че родителите ви могат да карат и да обучават сте доста заблудени." - Не всичко са като теб ...

27

Анонимен

преди 6 месеца

"Всичко е бюрокрация, книжката не кара колата. Едно време кножки е нямало, а са карали коли. " -. В САЩ още от 1903-а започват да искат "книжка" в някои щати. Ама едно време, пътищата са билиндобре отъпкана кал или едни гадни оавета и камъни, а колоте са били стократно по-малко, доста по-бавни и с окачване и ласи, БУКВАЛНО като на каруца - Макс скорост 45 км/ч, ама по-добре карай с 35, че няма да остнаеш с кола до края на пътя

26

тТт

преди 6 месеца

Като гледам инструктурите как обучавате кандидат-шофьорите да влизат и излизат в и от кръгови, как да излизат от кръстовища и как да паркират - по-добре аз да си уча децата!!!

25

Я

преди 6 месеца

Е как инструктура да те учи да караш на мокро и заледено като и той не може

24

Анонимен

преди 6 месеца

Аз като отидох не бях карал, дори не знаех колко е ограничението в града, взех си книжката от първия път но повечето неща ги научих от Гугъл и Ютуб. Ако си мислите, че родителите ви могат да карат и да обучават сте доста заблудени.

23

Трезвен

преди 6 месеца

Този сигурно не е излизал от България за да коментира такива неща. В Англия например ти дават провижънал лайсънс на 15 години и 9 месеца. Без курс изпит или така нататък. С тази книжка може да караш с родител и да те обучава. Естествено "само в България било еди как си" е жалко извинение на това идвайте и се учете при мен да плащате за допълнителни часове. В Америка е подобна ситуацията

22

Сега

преди 6 месеца

Правилно пише "българина", защото масово българите не дават масовата заплата от 1500 лв. за една вечеря в ресторант! Предполагам, че има и българин, който може да плати вечеря за 150 000лв, но това какво грее тези на масова заплата?

21

Анонимен

преди 6 месеца

От беднотия ама плащал 1500 лв в ресторанта. Когато взех книжка/без да съм се пазарил за цена на курса/, не са ме учили да паркирам, на заден, нощно време да карам, на мокро да карам. Полигон нямаше, а и сега нямам. Неща които баща ми ме доучаваше впоследствие. Но на инструктура му беше много важно да ми покаже, че без почерпка изпит не се взима. И това продължава да е така.

20

Зоран за дръжавата

преди 6 месеца

Може ли някой да ми отговори на въпроса! Братята роми къде карат шофьорски курсове и къде се явяват на изпити?

19

Анонимен

преди 6 месеца

Тези инструктори са по-долно племе и от бакшишите!

18

Анонимен

преди 6 месеца

До Асо Та кога едно време е нямало книжки казваш, а са карали коли?

17

Асо

преди 6 месеца

Всичко е бюрокрация, книжката не кара колата. Едно време кножки е нямало, а са карали коли. Сигурно скоро ще ми поискат документ, че мога да карам колело. Смешно е. Познавам един с документ за багер, но по добре да не се качва, че троши всичко с него.

16

така е

преди 6 месеца

За това инструкторите са прави. Но аз имам един въпрос към тях. Нека кажат, как тогава, онези от махалите с тъмния цвят, които не могат да четат и пишат, успяват да си вземат листовките, а от там и книжки ?!

15

Анонимен

преди 6 месеца

Айде на първо време да обучим инструкторите и чак тогава да им дадем право на мнение. Месеци след курса на жена ми, все още я отучвам от лошите навици, които инструктора е създал у нея с експертните си съвети.

14

Димо

преди 6 месеца

Що? Аз съм помогнал на 6-*** да се научат да шофират. Смея да твърдя успешно. Няма напрежение, няма стрес, повече практика, отколкото при курсовете. Нека не се самозаблуждаваме. С 20 учебни часа нищо не може да се научи. Трябват поне 100 за да се чувства човек поне леко запознат с някаква машина, независимо каква е тя - струг, телефон, компютър или автомобил.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Не се кара по тъмно, не се кара из планините, не се при дъжд, само по булеварди ... Изкачат с 1/4 от подготовката, ооято им трябва.

12

Чичо

преди 6 месеца

Аре бе само глупости пишете. Синковеца го обучавах близо година преди да ходи на курс. Ама той в последствие (за разлика от мен) спазва всичко дословно как е по закон (и доста често си пати от това), докато аз си карам по мои правила, че законът е пълен с глупости и недомислици.