67

Анонимен

преди 7 месеца

Докога ще се дава трибуна на индивиди в паралелен свят.

66

До 68

преди 7 месеца

"Проsтака вари го, пречи го си остава проsтак" - така, че ти няма да разбереш никога какво съм ти казал, или защо композитори съм дал за пример, лесно е, но не и за глYпаци !

65

гост

преди 7 месеца

чалгаря звучи нелепо. Още ли има кой да го слуша?

64

Анонимен

преди 7 месеца

Защо трябва да имаме комплекси от Австрия? Когато сме имали Орфей, какво е имало по техните земи? Може би неандерталци?

63

Анонимен

преди 7 месеца

Слави шмръкна и виолончелото отново засвири тягостната си мелодия

62

Анонимен

преди 7 месеца

ти щото не се гледаш в огледалото славчо...иначе ще видиш колко си нелеп.

61

До до 58

преди 7 месеца

Май от операта не излизаш? Ама в космоса не лети Шуберт!

60

е

преди 7 месеца

За това че стои като анимационнен герой до австрийския канцлер е прав ,унизителното е че през цялото време се хилеше и даже хвалеше австрийците ,абе с две думи -пълен *** -не знам какво е очаквал след като вдигна таксата за пренос на газ за Унгария ,няма да се учуда ако и Унгария ни наложи вето и с право, както е тръгнало май и въвеждането на еврото не ни трябва в близките години ,вървим упорито към излизане от еврозоната с харвардските"красиви умници"....

59

До 58

преди 7 месеца

Нехамер мрази глYпаци като теб, изобщо навсякъде мразят глYпците, а колкото до азбуката ти си срам за нея ! Сигурно и Хайдн, Моцарт, Шуберт и те ни мразят защото не познават азбуката ни ? В България, ако продължи развъждането на глYпаци като 58-ми, нямаме никакъв изход !

58

Анонимен

преди 7 месеца

години еволюция- и накрая Слафчу и Тошиту- те са ми любимци

57

Анонимен

преди 7 месеца

Ех Славчо, хич те няма- гнусен, противен и повтарящ опорките на господарите ти които те измъкнаха от подлеза където продаваше мартеници, а после бяха големи напъни за чакгализиране на нацията- вземи направи нещо свястно за тоя народ дето те избира- покажи се да те видим.

56

Гост

преди 7 месеца

Милиони години еволюция... и накрая Денков :(

55

Анонимен

преди 7 месеца

На тоя чалгар защо му се дава изобщо поле за изява?!? Имаше възможност да е премиер, но нищо не направи, защото много добре му беше ясно, че няма никакви, ама абсолютно никакви качества и екип за това. Него единствено го бива в плюенето, което е характеристика на малък и злобен човечец...ама то от един чалгар нищо друго не става!

54

Емигрант

преди 7 месеца

Боже, мисирките падат все по-надолу в гилдията на "дописниците" ! И този кючекчия започна да дава мнение за да не "изостане" от Пеевски и Добрев ! А знаеш бе чалгаруго, че ти пък би изглеждал до Нехамер като типичен "дYдYк" ?

53

Анонимен

преди 7 месеца

Денков трябваше да цитира на Нехамер, Георги Димитров!

52

Анонимен

преди 7 месеца

Нехамер ни мрази, защото не сме им дали писменост и език!

51

Разединителя

преди 7 месеца

В България се заформя една нова професия, професионален мрънкач, всеки от който нищо не става, моля да заповяда в президенството, иска се само мрънкане, сметки на офшорки и няма да ви трябват данъчни декларации, заповядайте!!!

50

Анонимен

преди 7 месеца

Единия като пллъх, другия като Носферату нямам думи.

49

Joko

преди 7 месеца

На пресконфеенцията Денков изглеждаше като "изповедта на метлата" Да го питаш , къде е ръгнал барабар Петко с мъжете. Много интересно щеше да бъде ако на место АкаДемикът беше отишъл *** Пиьовски.

48

гошо

преди 7 месеца

Славчо, защо когато имаше възможност не стана министър председател? - отговор: защото е по.лесно да се плюе, критикува и прави шоу.