31

три уши

преди 15 години

Поредния бушон

30

X

преди 15 години

Искаме Румен Петков да си пикае във фонтана и да чака милостиня, че да си купи бира и пак да се зареди за коронния номер, а не да е шеф в управляващата партия.

29

X

преди 15 години

Съществото е от хайтека. Добре му е известно, че разпознаването на образи доста се разви, а има и спътници с лазери.... така че може да се каже, че е под постоянен прицел.

28

преди 15 години

Добре де вие какво искате човек на Румен Петков да честен и почтен ? хмм. Я си помислете пак

27

DevilishSoul

преди 15 години

Да видим кой ще е наследникът му!Дето хората са казали - много хубаво не е на хубаво ...

26

нвт

преди 15 години

*** СЕМЕЙСТВОТО МОШЕНИЦИ ЦЕЛИЯТ ИМ РОД СА ИЗМАМНИЦИ И СИНЪТ ИВНА Е СЪЩИЯТ!

25

преди 15 години

Paise oti Драшков moe da dereeee

24

X

преди 15 години

А аз да задам един въпрос, за един мачо дето и той имал сестра, но понеже години е работил с този на снимката му имал пълна вяра. Има ли още хора дето могат да му вярват? Когато българска технология за милиарди си намираше собствениците зад океана, крадена и изнасяна от хайтек мафията на живков, великият Бат Бойко дето безрезервно вярва на мафията като главен секретар на МВР и пряк шеф на това същество се юрна да проверява дали хората карат с колани... Да, а сега уреди и въпроса с ***....

23

преди 15 години

Pihete vnimatelno,v milicionernicta ne samo biat.

22

преди 15 години

Nakazahieto - poslanik.

21

sisi

преди 15 години

Imam molba kam Dra6kov; ako moje da prehvarli niakoia firma i na men.

20

Бай Иван

преди 15 години

Всички, които плюят така са за китайско назидание. Съгласен съм.

19

ij,e.e[d

преди 15 години

всички са за китайски назидания.до стената и бум-бум.

18

Марто

преди 15 години

DOKOGA.другари социалисти ще се правите на луди,защо само освобождавате от работа,кога ще има вкарани в дрънголника и да ги попита някой кога и как забогатяха тези хора.Този господин Драшков, сте му изписали веждите,боли го **** ,че няма да е на работа,фирмите му работят с пълна пара,така че не сте направили кой знае какво с освобождаването му.конфискация на имуществото и доживотни присъди, това трябва да им се случва на такива.

17

pooo

преди 15 години

ей, как не ги е срам бе, съвест нямат ли, няправо ума ми не го побира.да ги изринат всичките с лопатите.да конфискуват имотите.някак не ми се иска да губя надежда, че такива "хитреци" ще останат безнаказани.имало е и ще има такива, които ще ни крадат......*** чак толкоз!!!!!!!дано се разбутат нещата.не искам избори се.я, виж така както е тръгнало до другата есен компромат не разкрит няма да остане.

16

преди 15 години

tova li e nai-stra6noto nakazanie- yvolnenie???!!!!???!!!!!!!!!!!

15

преди 15 години

ми много ясно ,че ще е милионер нали родата му краде в несвяст.. И ако е учил в чужбина и е завършил там все пак на 25 години трябва да е завършил преди година!! И кво за една година станал собственик на 160 апартамента!!! Ако приемем 1 апартамент за 100 хиляди евро то той е мега богат. А относно случая с откраднатия софийски имот то той изобщо не е краден и не е собственост на този човек. Просто са фалшифицирали документите "УЖ" са собственици на имота ,за да ограбят банка ,която им ипотекира имота за 10 милиона евро те са взели парите и са офейкали. Изобщо не им е трябвал имота а само парите. Ето така се става милионер на 25 години една година след завършването, когато си бил гладен студент. Не ,че е по-малка вината просто доуточнявам случая. Иначе днешните шефове на Българското ФБР и МВР са най-големите престъпници. Гледате в Бургас шефа на МВР Поморие си стои на масата пред него застрелват събеседника му и той става и си отива без да вика Полиция или да даде свидетелски показания!!! Шефа пък на Благоевград издал фалшиф паспорт на най-големия нарко-бос на Балканите сърбина Куьович!! Да не споменавам ,че само преди месец по публичните домове гърмяха бомби , по-други стреляха с калашник но никой полицай не се и опитва да затваря бардаците. В центъра на София бъка от бардаци и само куките се правят ,че не ги виждат. Това е Българското МВР и ФБР.

14

liulito

преди 15 години

Милият на кака!Къв ми е хитричък!Същински Големанов!!!:)

13

XY

преди 15 години

И днешната новина за Юруков, и тоя хубавец и синчето му и всички останали. Кога ще видим някои осъден, кога ще видим конфискувано имущество?За държавни органи се знае, че няма, но има ли журналисти в тая държава?

12

преди 15 години

aми какво е новото,то се знаеше,че се облизва в меда,сега ще се и почерпи и кво нито съд нито правосдие.