127

Дядката

преди 7 месеца

Точно обратното е , но македонска корава глава не разбира!

126

Васко

преди 7 месеца

Статистиката е правена от сърбомани Няма как да изглежда по друг начин Всичко в СМ е под контрола на сърбите образование ,политика (изключение албанските партии)статистика, служби политика ,полиция учреждения , медии Те им създадоха и фалшива история и език На практика СМ е единствената страна от бившата югославия Където сърбите останаха да управляват с поставени лица макета сърбомани Или направо сърби. Те ги спъват и да вкарат българите в конституцията.

125

Прости макета !

преди 7 месеца

Просто, по-просто, най-просто - македонец ! В Македония са събрани най-простите маргинални от-репки от целия балкански регион !!!

124

Луис Карол

преди 7 месеца

Та нали именно заради Македония съм написал "Алиса в страната на чудесата"!....

123

Анонимен

преди 7 месеца

Колко са зле горките!Единствената грижа на българите е да си оправят държавицата.А държавната политика е нулева за българите в чужбина.Посолствата единствено служат да се назначават наши хора на добре платена работа.

122

Анонимен

преди 7 месеца

Ами тогава да кандидатстват за присъединяване към Сърбия - нали тя им пише от 100 години учебниците, първо че са сърби, после че са македонци! Неща си живеят в лъжа, щом истината им пречи! Не им трябва да кандидатстват за ЕС и тепърда да се запознават с истината, че всичките им възрожденци и революционери са се самоопределяли като българи! Айде, чиба! Като ги наръбят албанците, пак ще питат за помощ, ама тоя път - среден!

121

Ами нормално е!

преди 7 месеца

До това води дългогодишното облъчване, изопачаването на историята, лъжите и геноцида на сърбите над Българското население в Македония, което отдавна вече е придобило т.н. Стокхолмски синдром!...Който разбрал, разбрал, който не е да чете какво е този синдром!

120

Анонимен

преди 7 месеца

Макетата са си педальони още от време оно. Влизаш в клоаката им и се връщаш 30 години назад.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Македония наистина е заплаха. Много скоро, съвсем официално ще си искат Пирин. Там цялата пропаганда работи денонощно за това. Всички медии, училища. А ние барем да си поискаме Струмица не смеем. Тя документално не е Северо-македонска!

118

Анонимен

преди 7 месеца

E добре! Как може да вярват, че истинската им родина е заплаха?

117

простотия

преди 7 месеца

По простотията българи и македонци сме явно братя. Примери: Да имаш жп линия и да не си я пуснал вече 40г., да имаш 50% бг корени и да се отричаш от тях, да забиеш в гърба ножа на брат си, за да те хареса путин или да отказваш някаква незначителна промяна в закона, също за да те хареса путин независкимо,че това спира изцяло развитието ти.....

116

Анонимен

преди 7 месеца

'' Македонците убедени: България е заплаха '' ........................................ ами това е резултата от комунистическата политика на Радев и компания от БКП - вражда, омраза и разделение, за радост на путин ...

115

Паню Баирски

преди 7 месеца

И македонците, и сърбите са поплювковци и не стават за нищо!

114

Анонимен

преди 7 месеца

До РУСИЯ Е ВИНОВНА..!!ДА точно. но Америка забрави мъж.

113

Симеон

преди 7 месеца

Жалко за горките македончета, че не могат да влязат в ЕС. Ех да имахме силна армия, щяхме да ги присъединим по бързата процедура.

112

Анонимен

преди 7 месеца

Тези фалшифицираха история та едно проучване ли няма да фалшифицират.

111

sd

преди 7 месеца

македония живее в 1980-та. не са направили нито една реформа. дори улиците носят името на из-рода тито. свикнали са всичко да получават наготово.но сега албания ще влезе в ЕС преди тях! защото робуват на фантазиите си - че ЕС ще ''натисне'' България и България ще клекне пред македонските фантазии.

110

Анонимен

преди 7 месеца

На гръцки не означава да.

109

Пламен

преди 7 месеца

До Анонимен"Ами като оставихме сърбите още от 90-те години насам да си правят каквото искат в Македония така ще е -" -не ги оставихме , там е работата .Сърбите се биха с всички с изключение на Македония. Даже са предложили на Гърция да си я поделят /хитро нали/. Но гърците са отказали/ имат си достатъчно проблеми с Турция/. Ако бяхме оставили сърбите да си нацапат ръцете както в Босна и Хърватия сега македонците нямаше да мислят по този начин. Ама ние сме романтици, а сърбите прагматици.

108

Анонимен

преди 7 месеца

Достатъчно е да чуеш няколко изказвания на американски президент пред техни избиратели на английски, за да разбереш, че вървят смело към края на историята си и не разбират какво представлява големият свят извън сащ.