74

Неосъществен

преди 10 месеца

Реваншисткия еврейски атентат по план трябвало да изтреби 6 000 000 германци е разкрит и после НИЩО! Вероятно защото при нужда ИЗРАЕЛ може вече да изтреби цялото човечество и не им е до дреболии!...................... Мюсюлманите до 11..09.2001 упорито твърдяха че всички терористи са юдеоевреи и нямало нито един мюсюлманин които да е терорист даже е възможна връзката с Мехмед Али Агджа в това тяхно твърдение..........ФЪК ОФ Турция е крайният обобщен за всичките злини извод

73

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 64 Цитат: Войната е заради религия. Евреите правят голямо човешко жертвоприношение на еврейския бог Ваал Хамон Човекоядеца и ще принесат в жертва всички православни християни и мюсюлмани по света! Няма ли да се обедините срещу това еврейско зло? Няма ли да спрете еврейския сатанизъм?Ей такива като теб са изгаряли млади момичета преди 400 години. Вие все още сте опасни и трябва да ви поставяме в специални лечебници.

72

Анонимен

преди 10 месеца

Каква ядрена сила това е все едно да гръмнеш *** на комшията и да чакаш да не смърди у вас, ако мошетата използват ядрено оръжие срещу Хисбула значи сами да се изпекат.

71

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 64 Бих казала че протестантите и католиците го правят, и то открай време.

70

от 71

преди 10 месеца

относно жертването на православните

69

Анонимен

преди 10 месеца

До Факти Бих казала че католиците и протестантите го правят, така наречените от Ноам Чомски християнски ционисти, и то открай време.

68

Анонимен

преди 10 месеца

барак хюсеин обама. какво друго да каже синът на хюсеин?

67

Петър

преди 10 месеца

;">Спирането на хранителните доставки, водоснабдяването и електрозахранването в Ивицата Газа може да "втвърди позициите на палестинците за поколения" и да отслаби международната подкрепа за Израел, аргументира се Обама" Палестинците от десетилетия сеят терор. Живеят от помощи на ЕС и Израел, вкл. вода, ток, храна и медикаменти. Вместо да работят отглеждат терористи и сеят убийства, конфликти и беди, и все друг им е виновен. Нито един съсед на палестинците не иска да ги приеме, защо ли????

66

Анонимен

преди 10 месеца

1976г. палестински от газа отвличат френски самолет с 260 заложници, от които 103 израелци и кацат в уганда при ислямистки президент. израел пращат самолет с командоси през 4 вражески държави на 4000км, изтрепват до крак терористите и 40 угандийски президентски гвардейци, освобождават всички и ги връщат незабелязано отново по въздуха. умира 1 командос - командирът и брат на сегашния израелски премиер нетаняху. в момента, хамас взеха над 200 заложници и пак дръпнаха късата клечка.

65

Soli Invictus

преди 10 месеца

Поклонете се всички на Непобедимото Слънце, най-голямата ядрена сила в слънчевата ви система! Слънцето е вашият нов бог и Македонската империя е вашият нов Господар! Само Македония може да ви спаси от евреите!

64

Анонимен

преди 10 месеца

въоръжена групировка друг път. това е правителството на газа от 2006г. насам. няма защо да се правят на ощипани моми. министрите са хамас, шефовете на институциите им са хамас, полицията им е хамас, дипломатите и говорителите им са хамас, военните им са хамас. при положение, че контролираш 100% от територията си, нямаш политически опоненти, нямаш избори, какво им пречи да върнат заложниците и тогава светът да ги погледне с други очи? ама май не им пука за света.

63

Факти

преди 10 месеца

Израел и Йордания официално заявиха, че няма да приемат бежанци и имигранти от Палестина. Никой не иска Хамас на своя земя.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Войната е заради религия. Евреите правят голямо човешко жертвоприношение на еврейския бог Ваал Хамон Човекоядеца и ще принесат в жертва всички православни християни и мюсюлмани по света! Няма ли да се обедините срещу това еврейско зло? Няма ли да спрете еврейския сатанизъм?

61

Анонимен

преди 10 месеца

Очаквайте до края на годината, случайно ракета на Хамас порази болница в Иран! Ислямска държава мълчи,а Израел в знак на съпричастност изстрелва още сто по посока Иран !

60

Хан Талибан

преди 10 месеца

И ние видяхме "ядрената сила" как си би камшиците с 300 от тук с писъци бухахахахаха

59

Анонимен

преди 10 месеца

имам въпрос. на горките 'жертви' арабски жени от газа не им ли пука за чуждите деца и жени, които мъжете им държат в плен? и ако не им пука, поне за собствения си живот не ги ли е грижа? като си толкова 'невинна' и 'света вода', защо не кажеш на мъжа или сина си да освободят чуждите жени и деца? те с какво са виновни? а чужденците, които не са израелци или евреи? те какво лошо ви направиха?

58

Агитка

преди 10 месеца

Каква е евродирективата и опорката за тази война?За палестинците или за еврейците трябва да пляскаме в случая?Какви са заповедите на еврочиновниците!?В другата война заповедта е да аплодираме Украйна а сега какво да правим?

57

Решение

преди 10 месеца

Дългосрочно решение е премахването на религиите със закон. Така няма да се разделят хората на такива и онакива и няма да се насажда омраза чрез апокрифните им книги където някой писал това ще е наше а онова ваше. Махнете религиите и оставете хората да си живеят мирно. Или продажбата на оръжие ще секне...

56

Анонимен

преди 10 месеца

правителството хамас изпрати 2000 талибани да нападнат съседа си, който има доставяше безплатен ток и вода и им осигури 25.000 работни места в израел. освен че избиха над 2000 цивилни, отвлякоха над 200 заложници, сред които и чужденци. полсе танцуваха върху трупове, а сега се оплакват, че нямало вече аванта ток и вода, а лошата европа им спряла кранчето. още държат заложниците и се чудят защо ги стрелят и бомбят. за нас като европейци това е абсолютно непонятно, за арабите е ежедневие.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Същото като в Украйна - ядрената сила Русия срещу терористи, подкрепяни от други терористи !