85

Анонимен

преди 11 месеца

Ужас, руските трУлове са полазили темата и сипят небивалици в медийното пространство където удобно са се настанили пред мониторите бавноразвиващите се българи чоплещи семки.Отврат!!

84

Анонимен

преди 11 месеца

Първата банка в света са биле от хиляди години златните пендари висящи на гърдите на нашите съпруги. И никой, ама никой не е могъл да ти открадне златните пендари от гърдите на твоята съпруга.... Понеже ще има бу, бум бум... И по този начин, всички сме правели род, съюзяване с друг род, род и родове, за да има народ - Славен Български Народ!

83

Анонимен

преди 11 месеца

Я намали темпото, че още не е направен референдума!Отказ да се организира референдум при събрани подписи и тяхно задължение, съмнения за вземане на властта с манипулирани машини, отказ да се разследват машините и коалиция дето не е коалиция. Всичко което правят вероятно ще бъде отменено като действия на диверсанти

82

Анонимен

преди 11 месеца

Най - доброто нещо за България е ако Българският Лев се обвърже със Златото, така както Българският лев от преди 1944г. е бил една от най-стабилните валути! Лошото ще е това, че след като Обвържем Българският Лев със Златото..... Руснаците ще си направят пак СССР и ще дойдат отново пак по Българските земи, ще направят отново социализъм и ще ни вземат златото така както през 1962 г. .... 32 тона злато замина за Москва ... за да може там Сибирската Орда да живее всред Златни Палати!

81

Анонимен

преди 11 месеца

Другарю Денков! Ако случайно без да искате,ни вкарате,пак казвам " случайно" в Еврозоната! Ама бъди сигурен на 100 те процента,че Ама Хич,нема ви Напраим " Герои"!!! Напротив! Ще ви Зачислим Към Убийците на Българското Левче! Не Лъвче ,а Левче! То вие Нямате нищо общо с " Лъва"!-:(( Маааа ,и Крастава!!!-:(

80

Баба Ванга

преди 11 месеца

Евро ке видите през на Макрон кривия. Така да знаете!

79

Предател,

преди 11 месеца

Просто предател :)

78

Германия

преди 11 месеца

Ползата е от еврото е, че нашите дългови ще станат ваши дългове също!! Когато Гърците и Испанците си направят скъпо парти със заеми за които гарантираме ВСИЧКИ..вече няма само на нас германците са ни вдигат данъците и възрастта за пенсия! А и на вас! Ха ха ха! Поздрави от Берлин!

77

Тероборонов

преди 11 месеца

Многоходовъчката на пуйлото даде поредния забележителен резултат, нато се редуцира отрицателно и сега официално Швеция ще бъде приета след като бат Ердо даде благословията си.

76

Анонимен

преди 11 месеца

Не забравяйте, че над 65% от външнотърговските банки в българия са гръцки! Не забравяйте, че почти целите Български Черноморски курорти са в Руски и Турски ръце. Не забравяйте, че почти всички Български ТКЗСета, които иззеха земята на българските селяни се вляха в ръцете на небългари!

75

Анонимен

преди 11 месеца

Работите, ама само на парапетчето... Иначе кой ще пусне в шенген бедна и ограбена държавица, и то в клуба на най богатите...

74

Денков

преди 11 месеца

Ако от Евросъюза ми дадат 10 милиарда от еврофондове да Закрия България, ще я закрия и ще си разделим 10 милиарда между ППДБГербДПС!!

73

Анонимен

преди 11 месеца

Нещо шума около Божков се изгуби? Много странно. Ама много... :) Някой знае ли причината?

72

Шегобиец

преди 11 месеца

Работете, работете!

71

Анонимен

преди 11 месеца

За еврозоната никой не ни спира, защото ще е едно голямо ограбване на един безпросветен народ -- ха-ха, хи-хи ! Този, не знам как да го квалифицирам, прави всичко друго, но не работи това което трябва, това е лапач на държавна заплата. Казали са му в началото -- " Ще се правиш че работиш, ние ще ти казваме какво да говориш и ще вземаш премиерска заплата. Трай си !"

70

Анонимен

преди 11 месеца

Сложи си " евро зоната" там къдетоооо...

69

Анонимен

преди 11 месеца

Всеки бяга вече от тоя изгнил клон Еврото, тия помияpи искат да го набият на народ 2 ката барабар с макарите! Що не излезе един и да обясни на простолюдието какво ги чака след като унищожите българският лев, и въведете Еврото . дали ще стане по мед и масло или повечето ще преобръщат по няколко пъти джобовете за стотинки. оп пардон за цЯнтове? Защо поляците и другите чакащи за Еврозоната се отказаха да го приемат а? Или целта е да станем още по зависими?

68

Анонимен

преди 11 месеца

На улицах Берлина открылся еще один фронт войны между Израилем и ХАМАС Politico | Русская веснаНа улицах Берлина разыгрывается еще один фронт войны между Израилем и ХАМАС, пишет Politico.Речь о многочисленном исламском населении страны германистана. Ха чи кой пълни Европа със бежанци от Африка и Азия Хазарската Ромска мафия Сорос и Сие. Със тяхните камъни по техните Глави кеф Мале.всяко зло за Хазарската мафия управляваща Сащ - нато, ЕС, Украйна и една част от Русия за нас е добро

67

Анонимен

преди 11 месеца

Ползата от еврото е само за 5% от населението, останалите ще понесат огромни загуби. Националните предатели са в в тези 5%. Затова този червей работи усилено по въпроса -- може да бъде спрян само със сваляне и затвор.

66

Анонимен

преди 11 месеца

Селското "политическо явление" борисов, след като построиха оградата на границата с Турция повече не се занимаваше с пропускливостта й -- минаха години и се разбра, че никой не се грижи за нея. Австрия ни спира защото имат голям приток на имигранти от Азия и те минават в ес от Турция, няма откъде другаде. Румъния заяви че през нея не минава поток от азиатски мигранти и искат очевидно да влязат без България напълно логично.