43

мак

преди 7 месеца

*** пак прави грешки. А иначе, жалко за бебетата в кОвьози.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Не мой тия, които събират капачки за кувьози да дават съвети и да сипят хули по тия, които имат кувьози. Това означава, че те са по-умни и по-напреднали от капачкосъбирателите.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Според откачалките от укро сатанинската пропаганда това са 120 бъдещи терористчета...Ненормална работа!Наблюдаваме геноцид и не отварят хуманитарни коридори за децата и жените.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Пра дядо ми едно време казваше, моето момче еврейте е имало за какво да ги горят ! Не си мисли , че е нямало те са напаст. Ама те да не се надяват на победата от 1965 година нямат нито една спечелена битка.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не виждам нито една телевизия, да излъчва случващото се ! Защо ли ? Отново затъмнени от Американските служби.. не искат да виждаме истината. А низанинаваха цяла ходина с Украйна. Пуснете в Газа да видим какво ставта, израел как убива и взривява болници

38

Анонимен

преди 7 месеца

Гориво няма, защото Хамас още на следващият ден почнаха да го крадат...

37

Защо

преди 7 месеца

Ужас,Израел действа като нацистите...

36

Как е правилно

преди 7 месеца

да се пише - кУвьоз или кОвьоз?

35

Анонимен

преди 7 месеца

Подгрявайте газовите камери.

34

Истина

преди 7 месеца

Палестинците в Газа и Западен бряг са нелегални окупатори на Израел, са ислямски арабски терористи от различни терористични групи дошли от много арабски и други ислямски държави с дяволски нацистки цели да заколят ограбят и унищожат Божия избран народ Израел и Неговата 1! земя. И успяват с милионите подкупи за престъпленията си от безбожните корумпирани като тях нации, които финасират легализират снабдяват с оръжия под маската на хуманитарни помощи ислямски тертористчни групи и семействата им

33

Анонимен

преди 7 месеца

До анализатор - Истинските християни се отвращават от юдеите, разпънали на кръст Исус Христос. Само заблудените християни поддържат еврейските варвари. Последните 1700 години само и само християнските народи са гонели евреите, докато само мюсулманските народи са ги приели помежду си, никога не са ги гонели, дори напротив след Реконкистата мюсулманите спасяват стотици хиляди евреи от избиване в Испания.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Мдаааа... това ще е кърваво. !00 еврия срещу хиляди палестинци. Тук нема лабаво.

31

Анонимен

преди 7 месеца

120 бъдещи терористчета на Хамас няма да удрят Еврейстан.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Ама съобщете го на когото трябва. Ние какво да напраим?

29

Анонимен

преди 7 месеца

Застрашен е животът на най-малко 120 новородени бебета, които са поставени в ковьози/////Ама, тарамбуките имали ковьози! Ние пък нямаме и населението събира капачки да закупи някой друг ковьоз.

28

Истината

преди 7 месеца

Истината е че докато има жив евреин по лицето на земята, няма да има ден в мир за хората. Хенри Форд преди 100 години е казал: "Ако искате да сложите край на войните и човешките страдания, заключете дори и последния евреин в килия и хвърлете ключа в окена!"

27

А на Мене Ми

преди 7 месеца

Истинският Господ ми Говори и ми каза, че Истинската БогоИзбрана Раса е Бялата - за това е Най-Умната, Най-Красивата и най-Атлетичката, а Юдеите - Лъжат за Всичко и Мамят и за Престъпленията си на Земята в Ада Врат в Специален Казан пълен с горещи екскременти!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите са гонени през цялата история, като се почне още от библейки времена. Въпросът е защо всеки народ, който е дошъл в контакт с това племе след известно време и решило да ги гони, коли, беси и убива. Някой да ни обясни защо само през последните 2 хиляди години това племе е прогонено 94 пъти от 86 държави/и/градове??

25

Правда

преди 7 месеца

Палестина е римското грешно име на обещаната и дадена от Бог земя Израел само на Своя избран свят еврейския народ за вечно наследство. Но Безбожните Нации вместо да върнат цялата еврейска земя на Израел след 1СВ се продадоха на арабите за петрол и др.подкупи и не само попречиха на евреите да се върнат а инфилтрираха ислямски араби но дори нацистите като сега ислямистите се опитаха да унищожат целия народ за да ограбят всички. Така че невинни Палестинци няма те са управлявани от дявола антисемити

24

анализатор

преди 7 месеца

Да се спрат парите за тази-*** човешка-палестинците.